http://brnensky.denik.cz/zpravy_region/ ... 90427.html
a hlasujte pro EKO gymnázium Brno, třída oktáva AB
Děkuji mockrát :p
PS: Jde to dokonce každou hodinu znovu poslat hlas tak kdybyste nám chtěli pomoct tak klikejte jak nejvíc můžete

Co jako nechapete posledni zvoneni samozrejme stale funguje ale tak kdyz okresy vyhlasili tuhle soutez tak proc se toho nechytnout kazda koruna dobraDarkness píše:Taky nechapu.. My jsme na posledním zvonění vybrali osmicku:DSir Artuhr píše:Se uz nechodi na posledni zvoneni nebo co?
Poslední zvonění chápu a moc dobře - zitra mi ve škole taky zvoní naposled. Co ale nechápu je, že si sem házíte odkazy na svoje tabla s plsíkem o klik. To mi přijde docela trapný.Hodmal píše:Co jako nechapete posledni zvoneni samozrejme stale funguje ale tak kdyz okresy vyhlasili tuhle soutez tak proc se toho nechytnout kazda koruna dobraDarkness píše:Taky nechapu.. My jsme na posledním zvonění vybrali osmicku:DSir Artuhr píše:Se uz nechodi na posledni zvoneni nebo co?
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Je to poslední den 4. ročníků ve škole před maturitou (poslední za podmínky, že tu maturitu udělaj - nebudou opakovat). Většinou je tam hodně moc moc vody, octa, smradlavek a dalších prkotin, písnička; chodí se od třídy k třídě, rozdávaj se bonbony a kropí se vodou, zahraje se písnička a vybíraj penízky. (alespoň to je moje zkušenost)Leon píše:co je to v cechach to posledne zvonenie? :p to je ta rozlucka so ziakmi a ucitelmi v skole ked zvoni na poslednu hodinu, a potom sa idu vyberat prachy do mesta? .p