Aprílový questík
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si dobre pamatuju tak to probihalo tak, ze Acarus vyhlasil ze nad Minocem se stahuji mracna a ze vrazi cosi chystaji. Vzhledem k tomu ze v Minocu bylo do 5ti minut 50 modraku tak jim tam Acarus nahazel naky harpie aby sme nedostali okamzitej pojezd. Naslednej najezd pk odneslo modraku pomerne malo, vesmes ti co byli roztrouseny daleko od masonek aby nahodou neumreli a ti co udelali prvni protiutok. Pak se situace rychle obratila a ja osobne tam 2x umrel a nechal tam 2 equipy a lotl jsem si jednu sutrovku. Presto me to bavilo, protoze jsem se drzel pravidla ber si jen to o co jsi ochoten prijit, tudiz jsem nemel duvod k ublizenemu placi jako ty.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Jinak "diky" tomu ze jsem povrtal scripty tak prvni verze zebricku (az do lagovaciho restartu) je zde:
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=topten
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=topten
srbqf
Nojo, copypaste ve 2 v nociCarda píše:Ten nadpis moc nesedí

Slouzi k tomu, aby se lidi mohli predhanet kdo ma vetsiho pindikaMiky Mora píše:Můžu se zeptat k čemu že ta tabulka slouží?

srbqf
- Laugon
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Tiez mi to tam nesedi.Odovzdal som 1x helmu, 2x boty, 2x zasteru + niaky ten bordel.Ale ono sa to urcite do zajtra opravy.Nymir píše:Prečo tam niektorí ľudia, napr. kamoš majú 2 krát dané že odovzdal topánky helmu a zásteru a pritom odovzdal len raz?
Len by ma este zaujimalo ci ten majovy questik uz bezi alebo sa na nieco caka?Postavicku z noviniek som nasiel ale ... niak mi nic nedropuje z toho co mi povedala

Laugon - ranger
Worktren - craft
Kekan - warior
Worktren - craft
Kekan - warior
Pokiaľ ti nesedí to, že nie si v tabuľku aj keď si niečo odovzdal tak to tam bude až zajtra, mne nesedí to že niekomu kto odovzdal 1x topánky helmu a zásteru to pripočítalo za 2xLaugon píše:Tiez mi to tam nesedi.Odovzdal som 1x helmu, 2x boty, 2x zasteru + niaky ten bordel.Ale ono sa to urcite do zajtra opravy.Nymir píše:Prečo tam niektorí ľudia, napr. kamoš majú 2 krát dané že odovzdal topánky helmu a zásteru a pritom odovzdal len raz?
Len by ma este zaujimalo ci ten majovy questik uz bezi alebo sa na nieco caka?Postavicku z noviniek som nasiel ale ... niak mi nic nedropuje z toho co mi povedala
Inak k tomu májovému, odkiaľ máš že treba niečo zabíjať?
Pokecej s tema NPC + se doslechnes brzoNymir píše:Uvidime zitra, kvuli jedne moji lamerine (ukladalo se tam UID veci misto majitele) je tam prasarna ve vyhodnocovani, kus logu se zpracoval 2x. Rucne to pak poopravim.Laugon píše:Tiez mi to tam nesedi.Odovzdal som 1x helmu, 2x boty, 2x zasteru + niaky ten bordel.Ale ono sa to urcite do zajtra opravy.Nymir píše:Prečo tam niektorí ľudia, napr. kamoš majú 2 krát dané že odovzdal topánky helmu a zásteru a pritom odovzdal len raz?
Komu to nezobrazi ani zitra mi napiste mailika, to uz by melo jet jak ma
No par potrebnych potvurek uz po svete je, ale maj zacina, zitra jich bude vicLen by ma este zaujimalo ci ten majovy questik uz bezi alebo sa na nieco caka?Postavicku z noviniek som nasiel ale ... niak mi nic nedropuje z toho co mi povedala
Inak k tomu májovému, odkiaľ máš že treba niečo zabíjať?

srbqf
- Laugon
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Uz je to dobre.Baltik píše:Aha, koukam, stejny cas, stejna vec -> duplicita. aspon to pujde odstranitNymir píše:Prečo tam niektorí ľudia, napr. kamoš majú 2 krát dané že odovzdal topánky helmu a zásteru a pritom odovzdal len raz?
Edit: opraveno, prosim zkontrolujte to
Laugon - ranger
Worktren - craft
Kekan - warior
Worktren - craft
Kekan - warior
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Můžu se zeptat - je nějak opraveno, aby si lidi mezi sebou nepředávali věci jenom kvůli bodům? (sice mi to přijde zbytečné, ale někdo by se mohl chytit) - zabíjení se navzájem několikrát po sobě?
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Jasne.Amadeus píše:Můžu se zeptat - je nějak opraveno, aby si lidi mezi sebou nepředávali věci jenom kvůli bodům? (sice mi to přijde zbytečné, ale někdo by se mohl chytit) - zabíjení se navzájem několikrát po sobě?
Modraci kytku sbiraji, zatim do banky, behem par dni se dozvi podrobnosti, nebudu prozrazovat predem.
PKcka jim ty veci berou - bodik ma jen prvni PKcko, ktere toho modraka obere, za dalsi predani/zabiti uz neni nic (*)(**). A samozrejme za doneseni alchymistovi je odmena, ale to uz je na PKckach aby si to vyresili mezi sebou, jsou to zlocinci, kdo to sebere posledni toho to je

Cele je to delane tak, aby se modrakovi nevyplacelo se (nechat) zabit PKckem, at uz na body nebo na odmenu (kdyz modrak vrati aprilovy item, dostal 5 bodu, PK za jeho lootnuti jen 3-4, podobne (nebudu zabihat do podrobnosti) je to i v maji a bude dal) (***)
(*) Tady to mozna bude par dni v bodovani mozna haprovat, sice ty scripty mam hotove ale az na ostrych datech se pozna chybicka... - tohle je uz kod ve vyhodnoceni aby se zabranilo RKckum apod.
(**) tim chci rict, ze v okamziku kdy na ten item sahne PK se zaloguje kdo to je (za coz je bod), dalsi manipulace se uz neloguje
(***) Od PK se ceka, ze PKckuje, ne ze se s nekym domlouva a navzajem si zabijou modraka aby meli bod. Ale tyhle looty jsou verejne, necekam ze nekdo riskne podvod.
srbqf