DP PvP
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
praseni nezabranis nejakym nastavenim nebo skriptama, kdyz nekdo chce prasit tak prasit bude porad.. tak proste stanov jasny pravidla a kdo je porusi tak del..Death Storm píše:...
(edit: jasny, vsechno to kontrolovat a hlidat asi stejne nepude ale aspon nekoho by to snad od praseni odradilo..)
hemeneks more gadzo vazelina!
Prasili tam 2, 3 lidi... par debilu, co to tam prisli kazit, ale krome nich si tam dobre zahralo dalsich 15 lidi. Mohls to nechat jet, bloknout tech par pitomcu a nechat ostatni, co si to tam uzivali, hrat. Jdes sam proti sobe, mels to tam dobry, hracum se to libilo a do doby, nez treba sezenes optimalnejsi scripty, to mohlo jet. Je to skoda...
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
20:14:50 xx: my mame vytribenej styl vytahnem 3 lidi zazdime se s nima
20:14:56 xx: a rkckujem je
20:14:57 xx: :p
20:15:20 Hunter: ******_style koukam :p
20:15:31 xx: prosazujem se
Jako co řešíte, jaký prasení. Je tam tak málo možností (což je dobře) a to pvp je jednoduchý a v klidu. No holt vlezu do delu a tam běhá 5 bukvic spolu, no tak pomřu, co už. Sehnat lidi na rozjetí se daj vždycky, tak jaký breky. Kdo chce hrát hraje, kdo ne nehraje. A tak je to správně, kázeň nesmí být.
Co mě jediný fakt štvalo bylo to, že jsem včera někdy k večeru začal chytat nějaký nesmyslný ccčka a to tak, že měly kadenci snad ještě větší, než náš známy samopal vzor 24. Ale třeba už to mého klienta přešlo.
Jestli je to vypnuté, tak je to velká škoda. Bylo to dobré přesně tak, jak to bylo.
20:14:56 xx: a rkckujem je
20:14:57 xx: :p
20:15:20 Hunter: ******_style koukam :p
20:15:31 xx: prosazujem se
Jako co řešíte, jaký prasení. Je tam tak málo možností (což je dobře) a to pvp je jednoduchý a v klidu. No holt vlezu do delu a tam běhá 5 bukvic spolu, no tak pomřu, co už. Sehnat lidi na rozjetí se daj vždycky, tak jaký breky. Kdo chce hrát hraje, kdo ne nehraje. A tak je to správně, kázeň nesmí být.
Co mě jediný fakt štvalo bylo to, že jsem včera někdy k večeru začal chytat nějaký nesmyslný ccčka a to tak, že měly kadenci snad ještě větší, než náš známy samopal vzor 24. Ale třeba už to mého klienta přešlo.
Jestli je to vypnuté, tak je to velká škoda. Bylo to dobré přesně tak, jak to bylo.
Nexios
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Asi sem to pochopil
server jede v poho dal..vcera o pulnoci(Vsedni den) 12 clientu bezeme
vypada, ze to lidi bavi a doufam, ze bude...Dokonce se vcera ani nejak moc neprasilo, poprve sem videl, ze tam lidi chcou hrat to ''pvp'' 
edit: vcerejsi foto
http://imageshock.eu/?id=9855558&klic=R ... &overall=1

edit: vcerejsi foto

http://imageshock.eu/?id=9855558&klic=R ... &overall=1
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Miki btw,.. kdyz su ******
proc tu hrajes? a pises zpravy z jailu Pustis me? 10sec na to Pustis me? nelibi se ti tam? nehraj ... me z 25ti clientu bude 24 ---> misto pro nekoho kdo si tam neprisel honit ego a kdyz ho zavrou, tak nebude posilat nekoho kdo svuj cas obetuje pro to, aby takovej onasis jako ty mohl hrat, do <-> 

Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
Me kdo si ukrad 70k a anc liche hned ze zacatku... myslim, ze Bulm aspol. a nikdo mi nic nevratil, zradaMiki píše:Jenze ja jsem nikdy nehral abych si tam neco honil. Ale to ze tam prijde Filjins a ukradne z tela 50k nekomu kdo nato vydelaval 4 dny. A pak prijdes Filjinse pustis. A me si zajailoval jenom proto ,protoze jsem probehl cernou gatou... A ty vocasove me neumeli sundat kop.

- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
Zrada mit za kamose Gmko, ktery te nasuporti z5 ... ohhh jak mocne... hlavne ze jsi vytlemeny.Beruska píše:Me kdo si ukrad 70k a anc liche hned ze zacatku... myslim, ze Bulm aspol. a nikdo mi nic nevratil, zradaMiki píše:Jenze ja jsem nikdy nehral abych si tam neco honil. Ale to ze tam prijde Filjins a ukradne z tela 50k nekomu kdo nato vydelaval 4 dny. A pak prijdes Filjinse pustis. A me si zajailoval jenom proto ,protoze jsem probehl cernou gatou... A ty vocasove me neumeli sundat kop.