hmm. Mozna proto, ze slo o poheho minera tak sem poslal jen sumaAcarus píše:Tak to je mi moc lito, ze sem mi te zzelelo a dal sem ti pouhych 150 logu, byla tochyba kterou nejspis asi napravim. Fakt low skill ze ti miner nahatej utece z dolu do baraku a jeste nejsi schopnej napsat all stop, chapu ze nejspis nemas makro. Pro dobrotu za zebrotu. Priste necham sezrat kozu a koza nezustane cela no, ale vlk se nazere.
Kill v domku
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
Ale vůbec jsi nevběhl do otevřených dveří toho baráku, co?Death Storm píše:hmm. Mozna proto, ze slo o poheho minera tak sem poslal jen sumaAcarus píše:Tak to je mi moc lito, ze sem mi te zzelelo a dal sem ti pouhych 150 logu, byla tochyba kterou nejspis asi napravim. Fakt low skill ze ti miner nahatej utece z dolu do baraku a jeste nejsi schopnej napsat all stop, chapu ze nejspis nemas makro. Pro dobrotu za zebrotu. Priste necham sezrat kozu a koza nezustane cela no, ale vlk se nazere.to ze utekl do baraku kde ho ta wraita proste doklepla nez sem to stopnul je jina...ale reknu to tak..z tohodle postu nejspis vypliva ze pokud clovek zabije minera tak dostane jail
takze bacha na minery!!! Odedneska hajeni :-p
Ne, opravdu jsme to nebyl já
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
aha takze odted se bude rozlisovat, jestli jsem mezi tema dverma doklepl minera nebo pvp smucku?
Jako Acare nic ve zlym jo, ale mam stale v zive pameti jak nam Wizzy hazel PFka do baraku v GZ a nekolikrat nam dokonce vlezl dovnitr a snazil se nas zabijet a nasim stiznostem na to ses vysmal....chtelo by to sjednotit politiku v tomhle...
Jako Acare nic ve zlym jo, ale mam stale v zive pameti jak nam Wizzy hazel PFka do baraku v GZ a nekolikrat nam dokonce vlezl dovnitr a snazil se nas zabijet a nasim stiznostem na to ses vysmal....chtelo by to sjednotit politiku v tomhle...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
-