Rad bych se zeptal jestli se toto vztahuje i na to, ze kdyz sem zabijel jisteho hrace, ktery me utikal domu a muj summon ho zabil policko za dvermi(protoze prece jen fiznout rychle spell a este stopnou wraitha byl hard core)...dostal jsem trest dle pravidel, ale ... to ze nekdo utece z pvp do domku a umre policko za dvermi by mohlo byt tolerovano...ovsem semnou se nikdo nebavilBaltik píše:Uvedomte si ale nekolik veci:
- pokud zabehnete do domku a zemrete ve dverich nebo v jejich primem okoli, nelze to brat jako utok do domu, pokud incident nevidi GM na vlastni oci - neni prokazatelne ze kouzlo nebo sipka nebyla vypalena kdyz jste byli venku a utocnik jen nestacil prerusit vcas kdyz jste zabehnuli
Kill v domku
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Kill v domku
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
- Dave Lister
- Dark Elegizer

- Kontaktovat uživatele:
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim na 100% ale ja sedim za to ze me utek do domu a ten summon ho proste este kousnulDave Lister píše:tak v pripade ze ti nekdo zabehne a este na nej doleti tvoje kouzlo a chcipne bych to taky neresil, neco jinyho je ale kdyz nekdo stoji v domku a zabijes ho sumem nebo meteorama - kvuli tomu imho existuje to pravidlo..
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
Obracim se na GM,sem uz starsi pan UO hraju par let sem modrak,ktery pred PK utika a utika i do domku a vyprosuju si aby mi nekdo rikal smejde,Takze prosim GM aby za takove hlasky vuci ostatnim hracum zakrocili.Diky.Zodiak píše:mě to zabíhání do domů příde jako demence hráču a pokud do nich utíka musí počitat s tím že se toho šmejda pokusim killnout hodit poslední kast a občas se stane že to stihne kastnout když je skunk v domku a nestihne zavřít dveře...prostě dmc já bych zabití v domku neřešil..
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
prosim
+ proc tu nikdo neresi ty brutalni rozdily mezi bezpravidlovejma a normal domkama? :p
+ proc tu nikdo neresi ty brutalni rozdily mezi bezpravidlovejma a normal domkama? :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Re: Kill v domku
jak mobove tak summy tak hraci dokazou kdyz maj natazino a clovek se spravne hne, prastit pres policko (klidne i pres zed), featura hry, blbost aby se to trestaloDeath Storm píše:policko za dvermi by mohlo byt tolerovano...ovsem semnou se nikdo nebavil :roll: :(
(navic v takovymdle pripadu, teda pokud si nezabil nejakyho viraka ci co to zrovna leti jako hlavni suppoteri)
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Obycejny modrak...bez guildy..je mozny ze to byla nejaka dalsi postava V(low)IR..neresit...ja si 150 logu vysekam, ale ze si sednu za takovou kravinu, ktera jeste neni ani trestna, to sem fakt necekalWizzy píše:jak mobove tak summy tak hraci dokazou kdyz maj natazino a clovek se spravne hne, prastit pres policko (klidne i pres zed), featura hry, blbost aby se to trestaloDeath Storm píše:policko za dvermi by mohlo byt tolerovano...ovsem semnou se nikdo nebavil![]()
(navic v takovymdle pripadu, teda pokud si nezabil nejakyho viraka ci co to zrovna leti jako hlavni suppoteri)
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
peknej pokus o asslicking, nicmene nejsem si uplne jistej kdo je timhle co si napsal skutecne k smichu :p (teda jestli pkcka nejsou modry)Wilson píše: frajere, az zas budes chtit urazet guildu VIR na dp forku, tak si nejdriv zjisti, oni pk chary mit nesmi, takze ses akorat k smichu no :roll:
zkus to u acara ukecat na to ze summ mel natazino a prastil ho pres policko :pDeath Storm píše: Obycejny modrak...bez guildy..
- Wilson
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
nj presne tak no, to byla ma pravidelna denni davka anal alpinismu no :/Wizzy píše:peknej pokus o asslicking, nicmene nejsem si uplne jistej kdo je timhle co si napsal skutecne k smichu :p (teda jestli pkcka nejsou modry)
nic, spatne sem to precetl, myslel sem ze death storm je modrak, ne pk no ...Death Storm píše: Obycejny modrak...bez guildy..
ještě něco nechceš utřít dokonce i zadek...pokud neběháš pvp v cove jako socka a nezabíháš neustále do gz a věnuješ se jen pvm tak na pvp narazíš málokdy ale pokud seš jak socky bh který v cove vyběhnou a když je odezdíš přeběhnou do domku pod křížem tak bych do toho domku vlitnul zatebou a tam tě i sfullilDrako píše:Obracim se na GM,sem uz starsi pan UO hraju par let sem modrak,ktery pred PK utika a utika i do domku a vyprosuju si aby mi nekdo rikal smejde,Takze prosim GM aby za takove hlasky vuci ostatnim hracum zakrocili.Diky.Zodiak píše:mě to zabíhání do domů příde jako demence hráču a pokud do nich utíka musí počitat s tím že se toho šmejda pokusim killnout hodit poslední kast a občas se stane že to stihne kastnout když je skunk v domku a nestihne zavřít dveře...prostě dmc já bych zabití v domku neřešil..
-
None
Mirni se, diky.Zodiak píše:ještě něco nechceš utřít dokonce i zadek...lDrako píše:Obracim se na GM,sem uz starsi pan UO hraju par let sem modrak,ktery pred PK utika a utika i do domku a vyprosuju si aby mi nekdo rikal smejde,Takze prosim GM aby za takove hlasky vuci ostatnim hracum zakrocili.Diky.Zodiak píše:mě to zabíhání do
domů příde jako demence hráču a pokud do nich utíka musí počitat s tím že se toho šmejda pokusim killnout hodit poslední kast a občas se stane že to stihne kastnout když je skunk v domku a nestihne zavřít dveře...prostě dmc já bych zabití v domku neřešil..
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Wilson píše:j frajere, az zas budes chtit urazet guildu VIR na dp forku, tak si nejdriv zjisti, ze oni pk chary mit nesmi, takze ses akorat k smichu noDeath Storm píše:Obycejny modrak...bez guildy..je mozny ze to byla nejaka dalsi postava V(low)IR..neresit...ja si 150 logu vysekam, ale ze si sednu za takovou kravinu, ktera jeste neni ani trestna, to sem fakt necekal
no k smichu ses tady kamarade asi ty
- Wilson
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
sem no, neumim cist :pDeath Storm píše:no k smichu ses tady kamarade asi typrotoze nikde neni zminka o tom, ze by ten koho sem zabil byl pk...trapna chvilka uz sem nepis dik
ale to je fuk, stejne je to jen tvoje trapny obvinovani, zrovna guilda V.I.R neni moc vysoko v Acarusove seznamu oblibenych guild
Naposledy upravil(a) Wilson dne 07.04.2009 15:30:45, celkem upraveno 1 x.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Wilzne prosimtě, seš nějakej rozbitej. Stav se někde v servisu, než budeš pokračovat v postování, už se to pomalu nedá.
K topiku teda: zhruba jako Dave Lister bych si to dovolil vidět.
K topiku teda: zhruba jako Dave Lister bych si to dovolil vidět.
Nexios
- Death Storm
- Book Snake

- Kontaktovat uživatele:
Wilson píše:sem no, neumim cist :pDeath Storm píše:no k smichu ses tady kamarade asi typrotoze nikde neni zminka o tom, ze by ten koho sem zabil byl pk...trapna chvilka uz sem nepis dik
ale to je fuk, stejne je to jen tvoje trapny obvinovani, zrovna guilda V.I.R neni moc vysoko v Acarusove seznamu oblibenych guild
no zadnej z tvych postu nevylucuje to, ze sedim za neco co vlastne neni trestny
Nejde mi o tech 150 logu to je chvilka prace, ale trosku me mrzi, ze se nedostalo na moje vyjadreni...avsak chapu, ze gm musi slyset dene 1500 vymluv pri kazdym jailu
Silver Haze - cleric
Silver Haze - cleric
-
Acarus
Tak to je mi moc lito, ze sem mi te zzelelo a dal sem ti pouhych 150 logu, byla tochyba kterou nejspis asi napravim. Fakt low skill ze ti miner nahatej utece z dolu do baraku a jeste nejsi schopnej napsat all stop, chapu ze nejspis nemas makro. Pro dobrotu za zebrotu. Priste necham sezrat kozu a koza nezustane cela no, ale vlk se nazere.