Halucinace
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
hALUZE patria k negrovi tak ako aj vfp alebo summon undead. Hocijakym sposobom to menit je absolutna hlupost. Polovica negro spellov je nevyuzitelna... bravo do toho znehodnotme dalsi jeho spell. Tato tema vznikla uplne odveci flamom v topicku "mam lagy ked chytim haluze". Do teraz sa s tym behalo a haluze sa pouzivali, tak preco sa nemoze aj nadalej? Vecsina napadov co tu padla by mala odrovnat haluze totalne alebo znizit ich vyuzitelnost na 15%.
Ked sa vam nelubi, hrajte negra tato moznost tu je.
Jedina vec co pravdepodobne dosiahnete brekotom v takomto topicku, ze tie haluze zacne v pvp vyuzivat uz kazdy negr ked davate najavo ako moc vam to vadi a ako moc to znevyhodnuje hru:(
Jedina vec co pravdepodobne dosiahnete brekotom v takomto topicku, ze tie haluze zacne v pvp vyuzivat uz kazdy negr ked davate najavo ako moc vam to vadi a ako moc to znevyhodnuje hru:(
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
potrebujes vyuzit v jednom pvp haluze vic jak 2x 3x (v jednom pvp mysleno nez pujdes refnout) pokud to nechces spamovat po kazdym harmu?Castian píše:hALUZE patria k negrovi tak ako aj vfp alebo summon undead. Hocijakym sposobom to menit je absolutna hlupost. Polovica negro spellov je nevyuzitelna... bravo do toho znehodnotme dalsi jeho spell. Tato tema vznikla uplne odveci flamom v topicku "mam lagy ked chytim haluze". Do teraz sa s tym behalo a haluze sa pouzivali, tak preco sa nemoze aj nadalej? Vecsina napadov co tu padla by mala odrovnat haluze totalne alebo znizit ich vyuzitelnost na 15%.

Ty ani nehraješ PvP (aspoň si to myslím - neznám tě, ale žádnýho Castiana sem v životě nikde neviděl), tak to je zas výbornej post od člověka, kterej o dané situaci ví kulový a velice tu háže rozumy. 15%? To si zase vzal kde? GM ti to napsalo na icq?Castian píše:hALUZE patria k negrovi tak ako aj vfp alebo summon undead. Hocijakym sposobom to menit je absolutna hlupost. Polovica negro spellov je nevyuzitelna... bravo do toho znehodnotme dalsi jeho spell. Tato tema vznikla uplne odveci flamom v topicku "mam lagy ked chytim haluze". Do teraz sa s tym behalo a haluze sa pouzivali, tak preco sa nemoze aj nadalej? Vecsina napadov co tu padla by mala odrovnat haluze totalne alebo znizit ich vyuzitelnost na 15%.

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
tvoja dedukcia by si vazne vypytala par sekund navysse. To ze negr Castian nebeha cove pvp a neni ani vo frakcii je pochopytelne, ked to bol pvm negr, ale jo mame na dp povoleny iba jeden acc s jednou postavou. To co ja kde mam spolocne s pvp te absolutne nemusi zaujimat ale videt do problematiky haluzi v pvp imho vobec neni tazke, ked negri kteri funguji only na haluzich su vsade znami a potkat je muzes hocikde. A to nemusim byt ani velkej pan "Nepravem_odbarvena_rare_roba_brekot" abych o tom neco vedel.
Ten spell je proste feature tej postavy jako treba ivm svitek u clera(su to ine veci ale ide o princip, ze jo). Kdyz se nelibi behat pvp proti negrovi co ma haluze tak do toho nechod... taky nejdu do duelu proti clerovi protoze to nema zmysel, ze jo...
Ten spell je proste feature tej postavy jako treba ivm svitek u clera(su to ine veci ale ide o princip, ze jo). Kdyz se nelibi behat pvp proti negrovi co ma haluze tak do toho nechod... taky nejdu do duelu proti clerovi protoze to nema zmysel, ze jo...
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Reknu ti to tak, kdybych ten jeho post psal ja, urcite bych to nededukoval z toho co mas v podpisuCastian píše:tvoja dedukcia by si vazne vypytala par sekund navysse. To ze negr Castian nebeha cove pvp a neni ani vo frakcii je pochopytelne, ked to bol pvm negr, ale jo mame na dp povoleny iba jeden acc s jednou postavou. To co ja kde mam spolocne s pvp te absolutne nemusi zaujimat ale videt do problematiky haluzi v pvp imho vobec neni tazke, ked negri kteri funguji only na haluzich su vsade znami a potkat je muzes hocikde. A to nemusim byt ani velkej pan "Nepravem_odbarvena_rare_roba_brekot" abych o tom neco vedel.

- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
hovadini su skor fantazirovanie o zmene timeru na pitie gc potionov, na castenie vanka, na zmenu timeru magovskych zdi a ine voloviny co v tomto topicku odozneli kvoli tomu, ze nekdo neunese haluze od negra.
hodte to do pokecu nebo co. tu sa bude uz vazne len hadat, kazdy sleduje vlastne zaujmy aby mu to jeho lil' pvp islo lepsie, ze jo?
hodte to do pokecu nebo co. tu sa bude uz vazne len hadat, kazdy sleduje vlastne zaujmy aby mu to jeho lil' pvp islo lepsie, ze jo?
- Death Storm
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
A to rika nekdo kdo radsi ani nerekne co v PvP beha?Castian píše: kazdy sleduje vlastne zaujmy aby mu to jeho lil' pvp islo lepsie, ze jo?

Soudil sem i podle tvého podpisu - žádnou postavu z tama sem nikdy při pvp nepotkal. Jestli máš nějaký další postavy, který tam nemáš uvedený a jsi velký PvPer, tak promiň. Pokud tomu tak je, tak jsem se jistě velmi dotkl tvého velkého ega, v tomto případě pak můj předešlý post byl naprosto zcestný a neber ho vážně. Vhledem k tomu že se řadíš mezi jednoho z fórových vlezdoprdelků a svoje jsem k tomu již řekl, tak tu "aféru" s robou, jak zmiňuješ, ani nebudu komentovat. Achjo, to je zas OT.Castian píše:tvoja dedukcia by si vazne vypytala par sekund navysse. To ze negr Castian nebeha cove pvp a neni ani vo frakcii je pochopytelne, ked to bol pvm negr, ale jo mame na dp povoleny iba jeden acc s jednou postavou. To co ja kde mam spolocne s pvp te absolutne nemusi zaujimat ale videt do problematiky haluzi v pvp imho vobec neni tazke, ked negri kteri funguji only na haluzich su vsade znami a potkat je muzes hocikde. A to nemusim byt ani velkej pan "Nepravem_odbarvena_rare_roba_brekot" abych o tom neco vedel.

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
to Death storm: tento topik bol zalozeny lebo niekto ma lagy ked chyti haluze postupnym flamom sa to zvhrlo na temu "dostal sem haluze od negra nevim co stym, prosim zmente to"
mozno som od zakladu oponent navrhov ktore maju kvoli ubohej prkotine prekopavat komplexny system ktory funguje uz nejaku tu dobu ale zrazu sa nasiel niekto kto to nepobral.
Jo apropo neprisiel som s navrhom "nebrecte, haldy sou zaklad, nechte to tak" ale mas pravdu moc se tu breci:(
mozno som od zakladu oponent navrhov ktore maju kvoli ubohej prkotine prekopavat komplexny system ktory funguje uz nejaku tu dobu ale zrazu sa nasiel niekto kto to nepobral.
Jo apropo neprisiel som s navrhom "nebrecte, haldy sou zaklad, nechte to tak" ale mas pravdu moc se tu breci:(
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jop pravdpodobne leziem doprdele inkriminovanej osobe ktora toto forum necita, nikdy necitala a nikdy nebude:( Je to hold moje prekliatie, ze ho poznam, tak to hold delat musim.Miky Mora píše:Vhledem k tomu že se řadíš mezi jednoho z fórových vlezdoprdelků a svoje jsem k tomu již řekl, tak tu "aféru" s robou, jak zmiňuješ, ani nebudu komentovat. Achjo, to je zas OT.
[quote="Castian"][/quote]
Je zvlastni, jak dokazes neuveritelnou davkou neuveritelnych sr4cek obkecat nazor, se kterym vpodstate souhlasim. Ano, nic bych v zasade nemenil. Hold "haluzoPVPeri" tu zrejme nejaci jsou (asi moc nebeham pvp, kdyz jsem jich nejaky extra mnozstvi nepotkal, nebo jim proste dam tak zabrat, ze radsi hazou jiny spely, nez haluze), ale stejne tak tu vzdycky budou "cvPVP rangeri" kteri nabijou za hradbami a udelaji jeden krok pro ranu. Hold nektery veci tu jsou a budou.
Je zvlastni, jak dokazes neuveritelnou davkou neuveritelnych sr4cek obkecat nazor, se kterym vpodstate souhlasim. Ano, nic bych v zasade nemenil. Hold "haluzoPVPeri" tu zrejme nejaci jsou (asi moc nebeham pvp, kdyz jsem jich nejaky extra mnozstvi nepotkal, nebo jim proste dam tak zabrat, ze radsi hazou jiny spely, nez haluze), ale stejne tak tu vzdycky budou "cvPVP rangeri" kteri nabijou za hradbami a udelaji jeden krok pro ranu. Hold nektery veci tu jsou a budou.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se dusledne GMka ridili tim co si ted napsal, tak se tady placame s nastavenim z roku 2002a nikdo tu uz nehraje. Na Dp je spousta veci udelanejch divne a ne uplne idealne a pokud nekdo dostane napad jak to nastaveni udelat lepe, nevidim duvod proc o tom nediskutovat.
Budoucnost DP je v lidech co videj v nastaveni nedostatky a hledaj cestu jak dosahnout idealniho stavu. Ne v tech co vyuzivaj onoho nedostatku v nastaveni ( Hraju za negra a moznost hazet jenom haluze mi vyhovuje tak to tady budu obhajovat nesmyslama argumentama do poslediho dechu.)
Budoucnost DP je v lidech co videj v nastaveni nedostatky a hledaj cestu jak dosahnout idealniho stavu. Ne v tech co vyuzivaj onoho nedostatku v nastaveni ( Hraju za negra a moznost hazet jenom haluze mi vyhovuje tak to tady budu obhajovat nesmyslama argumentama do poslediho dechu.)
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Nejsem z tech, kteri neradi veci meni, neberou dobre napady ostatnich, ale kdyz mi neco proste prijde na nic, tak k tomu taky reknu svoje. A neobvinuj me z veci, o kterych zrejme nic nevis.Inkvizitor Dan píše:Kdyby se dusledne GMka ridili tim co si ted napsal, tak se tady placame s nastavenim z roku 2002a nikdo tu uz nehraje. Na Dp je spousta veci udelanejch divne a ne uplne idealne a pokud nekdo dostane napad jak to nastaveni udelat lepe, nevidim duvod proc o tom nediskutovat.

- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Omezilo by te v pvp hodne moc, kdybys mohl hodit za boj cca jen 5x haluze? Jsou ty haluze nezbytne nutny na to abys neco zabil? Prijde ti negr natolik slabej jak v pvp tak v pvm, ze by ho zbaveni moznosti hazet nekonecno haluzi vyrazne oslabilo proti ostatnim charum? Prijde ti zabavne honit nekoho, kdo jen utika a hazi ti haluze?
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
zvýšit váhu svitků na haluze
zvýšit váhu regů na haluze
zvýšit cast time
zvýšit náročnost na manu
pro vycastění haluzí bude potřeba potion
- zavedl by se novej item vaha 200 (rekneme) prvni by dostal nekr jak by vylezl z cechu dalsi by si mohl koupit v cechu za odpovidajici cenu
- item by vydaval nekr svitky
- nekr svitky by měli stejnou [ nebo podobnou (1/2)] vahu jako normalni
- dead booky by zustali akorat by nevydavali svitky ukazovali by hodnotu nekromancery a třeba co že tam ma vsechno nekr za svitky a co na ně potrebuje
zvýšit váhu regů na haluze
zvýšit cast time
zvýšit náročnost na manu
pro vycastění haluzí bude potřeba potion
- zavedl by se novej item vaha 200 (rekneme) prvni by dostal nekr jak by vylezl z cechu dalsi by si mohl koupit v cechu za odpovidajici cenu
- item by vydaval nekr svitky
- nekr svitky by měli stejnou [ nebo podobnou (1/2)] vahu jako normalni
- dead booky by zustali akorat by nevydavali svitky ukazovali by hodnotu nekromancery a třeba co že tam ma vsechno nekr za svitky a co na ně potrebuje
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak.Dexxter píše:jedine toto stoji za rec :pRedd píše:pro vycastění haluzí bude potřeba haluz potion
edit: K tomu casttime. Vám tu člověk 10x napíše, že to nejde a vy si pořád nedáte pokoj ;P
Naposledy upravil(a) Hunter dne 08.04.2009 18:19:02, celkem upraveno 1 x.
Nexios
No ako ak vam tie haluze az tak moc vadia tak kludne nejaka zmena, neni problem. Ale zase hybat s vahou alebo manou no neviem neviem. Napriklad ja ked mam plne refnuteho necra na PVP tak vazim cca 115(neviem jak ostatni) a brat k tomu este 10 vfp , 5 WS , a 10 undead zvitkov, to mam ( podotykam len pri 1/2 vahe ) vahu 125, co je trochu moc.Nevravim ze by to neslo ale moc prijemne by to nebolo.
Dalej mana + flasky = Ked chcete manu za haluze vyhnat az na 50 tak to bude tiez zaujimave. Hodim 2-3 ludom haluze, co ma bude stat 100-150 many a potom si pride cler v ress robe , hodi VANko a vsetci maju za 11many + 2 regy haluze prec.Flasky, tj. ten isty problem ze budem niest 5 flasiek do pvp naviac a potom si pride cler a jednym kuzielkom to zrusi sebe + vsetkym naokolo.
Takze ked sa to tak zhrnie, mne by sa zmena pacila bud predlzit casttime povedzme niekde na uroven 5 kruhu, alebo predlzit timer na pouzitie zvitku co ja viem na minutu napriklad.
E:
Dalej mana + flasky = Ked chcete manu za haluze vyhnat az na 50 tak to bude tiez zaujimave. Hodim 2-3 ludom haluze, co ma bude stat 100-150 many a potom si pride cler v ress robe , hodi VANko a vsetci maju za 11many + 2 regy haluze prec.Flasky, tj. ten isty problem ze budem niest 5 flasiek do pvp naviac a potom si pride cler a jednym kuzielkom to zrusi sebe + vsetkym naokolo.
Takze ked sa to tak zhrnie, mne by sa zmena pacila bud predlzit casttime povedzme niekde na uroven 5 kruhu, alebo predlzit timer na pouzitie zvitku co ja viem na minutu napriklad.
E:
necital som to cele no tak som to asi prehliadol :pHunter píše:edit: K tomu casttime. Vám tu člověk 10x napíše, že to nejde a vy si pořád nedáte pokoj ;P
Naposledy upravil(a) Nycte dne 08.04.2009 18:25:57, celkem upraveno 1 x.