Lesk a bída Adamantium kompletu

Vaše nápady a návrhy
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Xviva píše:Milý Duffy, kdyby sis ten post přečetl, možná by ti v tvé hlavičce došlo, že byla zbytečnost věnovat se oddolnosti adamantia (bez robek a štítů - kde by naopak taková úprava byla vhod), ne adamantiu jako takovému o kterém se v tomhle topiku píše. Příště až budeš chtít být drsný nebo vtipný tak to zkoušej na svoje kamarády, kteří ti to asi žerou :(.
Kdo ma gule na to nosit ada za maga tak ho nosil. Navic tam ta durabka tolik dolu jit nemuze, protoze do maga nejde tolik dmg.

A co se stitu tyce, tak bych rek ze neni chtene aby si lidi delali jen stity, ale spis komplety (coz bohuzel z kompletu neni zadny bonus zatim) proto ta durabka. Ale co tu ctu tak ty kite stity to je dobrej provar, lidi to sem pisou temer rok a nic se s tim jeste neudelalo.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Róby a klobouky jsou v pořádku, posun durabky u róby z +- 115 a klobouku z 20 na 150 je vyhovující.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Xviva píše:Milý Duffy, kdyby sis ten post přečetl, možná by ti v tvé hlavičce došlo, že byla zbytečnost věnovat se oddolnosti adamantia (bez robek a štítů - kde by naopak taková úprava byla vhod), ne adamantiu jako takovému o kterém se v tomhle topiku píše. Příště až budeš chtít být drsný nebo vtipný tak to zkoušej na svoje kamarády, kteří ti to asi žerou :(.
Pokud dobře počítám - ada komplet 100 ingů (bez štítu), kite shield 16 ingů. Vidíš rozdíl? Ada robka zas fizzuje.
podpis
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Duffy píše:Pokud dobře počítám - ada komplet 100 ingů (bez štítu), kite shield 16 ingů. Vidíš rozdíl? Ada robka zas fizzuje.
i stity fizuji :wink:
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Wilsne, všichni ale umí počítat. Ten rozdíl v počtu ingotů je myslim dost velkej.
podpis
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Duffy píše:Wilsne, všichni ale umí počítat. Ten rozdíl v počtu ingotů je myslim dost velkej.
Co je na tom štítu tak super, že se srovnává s kompletem? Který se navíc řekl bych vyrábí taky po částech, ne?
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Já srovnávám jen počet ingů na celý komplet a jeden štít. Co je na něm tak ubah, že ho každý musí mít, to nevim. Já si vystačim s plusovym.
podpis
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Duffy píše:Já srovnávám jen počet ingů na celý komplet a jeden štít. Co je na něm tak ubah, že ho každý musí mít, to nevim. Já si vystačim s plusovym.
co je na tom plusovom take ubah, ja si vystacim s bloodrock!
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Tam je ubah to, že tam je to invulnerability, pak se cítim v bezpečí. To je stejné, jako always.
podpis
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Duffy píše:Já srovnávám jen počet ingů na celý komplet a jeden štít. Co je na něm tak ubah, že ho každý musí mít, to nevim. Já si vystačim s plusovym.
No, jasně, ale proč srovnáváš část a komplet, štít je přece taky část, tudíž bys ji měl srovnávat taky s částí...která tě z toho kompletu vyjde na stejných 16 ingů...
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Duffy píše:Tam je ubah to, že tam je to invulnerability, pak se cítim v bezpečí. To je stejné, jako always.
hlavne ked neni fama , to je potom to prave bezpeci :p
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Protože helma Ti fakt neudělá stejnou službu, jako ten štít.
podpis
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Piscot píše:No, jasně, ale proč srovnáváš část a komplet, štít je přece taky část, tudíž bys ji měl srovnávat taky s částí...která tě z toho kompletu vyjde na stejných 16 ingů...
Samotny stit dava oproti jine samotne casti neprimerene velky bonus. Proto se vice nici.
Tahat do dungu 1-2 plate casti ada se takrka nevyplati, chce to komplet, ale vzit jen stit to je sakra znat.
Jinak komplet se bere bohuzel bez stitu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Byotch píše:
Piscot píše:No, jasně, ale proč srovnáváš část a komplet, štít je přece taky část, tudíž bys ji měl srovnávat taky s částí...která tě z toho kompletu vyjde na stejných 16 ingů...
Samotny stit dava oproti jine samotne casti neprimerene velky bonus. Proto se vice nici.
Tahat do dungu 1-2 plate casti ada se takrka nevyplati, chce to komplet, ale vzit jen stit to je sakra znat.
vratme sa k povodnemu dotazu, preco sa ada kite shield neprimerane nici oproti inym ada/neada stitom
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Dexxter píše:
Byotch píše:
vratme sa k povodnemu dotazu, preco sa ada kite shield neprimerane nici oproti inym ada/neada stitom
No lebo je moc dobry ...
Zodiak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Zodiak »

měl jsem ada heater a za 5 dungu se mi snížila durabka maximálně o jedno už nepamatuju ale musím říct že s invul kompletem za pala + ada heater s boostem od garou strang sekery se dostat s armorem na 190 je sakra luxusní věc + 4 sila od štítu navrch je hodně luxusní. Ada kite je taky dobrej a asi nejpoužívanější štít proto se tolik ničí.
Orion
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orion »

Zodiak: hlavně neostříkej monitor :lol:
Lucifers Angel
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucifers Angel »

Orion píše:Zodiak: hlavně neostříkej monitor :lol: