20 regu, 20 bandu par gh, roba, lama a jel...Duffy píše:Já si třeba pamatuju lidi, jako Drtikol, to byl borec! Kam se na něj hrabe nějaká fazole.
Nostalgie )
svoje makro na gardy tak mozna:pMorpheus píše:niekde mam jeho head of .. a aj ten zeleny klobrc crafted by rudokop :p to bol ruller , sam proti vsetkym a stale si isiel svojeDuffy píše:Já si třeba pamatuju lidi, jako Drtikol, to byl borec! Kam se na něj hrabe nějaká fazole.
it's legal to be a loozer! :p
-
Killer Bean
- Misspelling Chicken

Jak to ctu tak se me zase ozivuje pamet ).Vsechny zdravim kdoz si vzpomneli ).Ale taky bych rad rekl,ze predmetem tohoto topicu nemelo bejt z moji strany nejaky machrovani kdo hraje dyl nebo koho vsechno znam a znal jsem.Chtel jsem si jen zavzpominat a ne tu ze sebe delat nejakyho oldschool,ci si tu zvedat ego,to pro ty kdoz to tak pochopili ).Rad si popovidam s lidma,kteri hrali tenkrat a s temi co hrajou dnes obvzlaste pak o Ultime ktera me chytla na nekolik let a dost pochybuju,ze jeste nekdy podobnou hru nekdo vubec vymysli ).
to Darkness : asi si to uz nevybavim,ale jedno vim jiste.Prvni koho jsem potkal byl Frogger a ten me vlastne i prijmul k Templarum a tam jsem zacinal hrat a vubec poznavat DP.A dokonce i vim,ze to bylo v dolech na Britem kde se kopalo uplne v jinym stylu nez jak tomu bylo v nasledujicich letech ).
to Darkness : asi si to uz nevybavim,ale jedno vim jiste.Prvni koho jsem potkal byl Frogger a ten me vlastne i prijmul k Templarum a tam jsem zacinal hrat a vubec poznavat DP.A dokonce i vim,ze to bylo v dolech na Britem kde se kopalo uplne v jinym stylu nez jak tomu bylo v nasledujicich letech ).
- Nait Magusanus
- Elder Letter

- Kontaktovat uživatele:
-
Killer Bean
- Misspelling Chicken

Nazdar Naite) sem ani nedoufal,ze tu jeste budes sem si tak vzpomel kdo me nejvic utkvel v pameti z Orderu ).Muzu jen souhlasit,ze sme spolu zazili par peknejch fightu a stalo to za to).Sem to prohanel tim mysticem kdyz jeste daval halusky a do toho stuning a moc me to bavilo.Ty si zas nosil knihovnu plnou svitku a malo kdy ti dosel kramek ).Mo mam chut si zas trochu poparit a okouknout jak to tu vypada treba se potkame.Ale vidim,ze si true CH to je zmena ). No na kazdej par zdravim.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi jo. Ale víš jak, když Drtikoules náhodou opustil bezpečnou vzdálenost od brány Cove a naběhl na námi pokrojené pk aby mu hned loupnul hk, tak si vysloužl rychlou paru a delete_paprsek a to ho riadně štvalo. Hlavně, jak píše Wizzy, když si poslední 2 hp sundal sám jak se šipkoval (samotná roba nedává moc armoru) a my pak ani nemuseli odkupovat. To bývalo veselé.Beruska píše:Tak to jsem asi vedle no... Ja behal vzdycky za pk zejoa to nikdy nerekl ani popel.
Nexios
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master

jsi kokot kdyz tohle dokazes napsat :pDarkness píše:Jsi pamatuji drtikolovu pvp skolu:D Byl jsem clenem!!!
Naposledy upravil(a) Bulm dne 27.03.2009 01:02:08, celkem upraveno 1 x.
it's legal to be a loozer! :p
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
No, ja sem zase rad ze si vporadku.Caroline píše:Geralt píše:kibe myslim ze tie mena si pisal uplne zbytocne...okrem par templarov a par dalsich pamata tie mena strasne malo ludi![]()
tie genesis cloaky a roby to by bol dnes jaky cash za tono, Eleshara, Mechace, Froggera taky pamatuji... Mechace i real... Byl na srazu TM u mne na chate
a tim padem pamatuje i moje kolace a gulas ...
Dneska sem zadal do prohlizece darkparadise.cz a napsalo to server neexistuje. Trosku sem se lek.....