Nova mapa, nove dungy, nove moznosti!
Nova mapa, nove dungy, nove moznosti!
GMs!!! Moja otazka je jednoducha!!! Nemohol by sa spravit quest alebo skor dat moznost hracom v novych neosidlenych dungoch aby prejavili svoje schopnosti a mohli by ten dung navrhnut hraci? Rozdelil by som to do 3 kategorii:
1.) Deceit a spol!
2.) Shame(?) a spol!
3.) Pride a spol!
Rad by som si nieco take skusil, a urcite nie len ja a chcel by som viac deceitov=) Da sa? Neda sa?
1.) Deceit a spol!
2.) Shame(?) a spol!
3.) Pride a spol!
Rad by som si nieco take skusil, a urcite nie len ja a chcel by som viac deceitov=) Da sa? Neda sa?
Re: Nova mapa, nove dungy, nove moznosti!
Kdyz to nebudes navrhovat ty, tak by to i slo...Amen píše:GMs!!! Moja otazka je jednoducha!!! Nemohol by sa spravit quest alebo skor dat moznost hracom v novych neosidlenych dungoch aby prejavili svoje schopnosti a mohli by ten dung navrhnut hraci? Rozdelil by som to do 3 kategorii:
1.) Deceit a spol!
2.) Shame(?) a spol!
3.) Pride a spol!
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Re: Nova mapa, nove dungy, nove moznosti!
imho vic vykricnikuAmen píše:GMs!!! Moja otazka je jednoducha!!! Nemohol by sa spravit quest alebo skor dat moznost hracom v novych neosidlenych dungoch aby prejavili svoje schopnosti a mohli by ten dung navrhnut hraci? Rozdelil by som to do 3 kategorii:
1.) Deceit a spol!
2.) Shame(?) a spol!
3.) Pride a spol!
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
imho a nefunguje furt takova ta jakasi domluva ze hrac muze navrhnout cokoli a zaslat ten komplexni!!! navrh nejakemu gm a kdyz to bude dobrej napad tak se to i da uskutecnit?
jako topiky s nazvem: gm chceme dalsi dunk a okamzite apod. sou tady porad.....staci si taky trosku potrapit hlavicku... kvesty dokonce muzes vymejslet i sam a kdyz dobre vyuzijes svet a par lidi tak ho muzes delat i bez zasahu gm jako to uz bylo hodnekrat....
btw nestaci ti 2 dalsi dunky co sou/budou otevreny?
jinak pro nejnejhuntrovakamarada wizzyho tam sou 3 vykricniky :p
edit:jenom jestli ti nejde o ten amon(teda mamon :p)
jako topiky s nazvem: gm chceme dalsi dunk a okamzite apod. sou tady porad.....staci si taky trosku potrapit hlavicku... kvesty dokonce muzes vymejslet i sam a kdyz dobre vyuzijes svet a par lidi tak ho muzes delat i bez zasahu gm jako to uz bylo hodnekrat....
btw nestaci ti 2 dalsi dunky co sou/budou otevreny?
jinak pro nejnejhuntrovakamarada wizzyho tam sou 3 vykricniky :p
edit:jenom jestli ti nejde o ten amon(teda mamon :p)
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Celkem rádi bychom v tomhle vyšli vstříc, ale jsou tu dvě naprosto zásadní ALE:
1) Stavba dungů není tak jednoduchá záležitost jak to vypadá, zvlášť na DP, kdy je třeba dodržovat obrovské množství nejrůznějších interních směrnic zejména v souvislosti s omezením lagovosti, zamezení bugovatelnosti atd. Ačkoliv bych nerad hráče podceňoval, drtivá většina nemá potřebné znalosti k tomu, aby na DP dungeon nějakým způsobem postavili a vychytali. Prostě hráči nemají přístup k informacím který my máme a musí to tak mimochodem zůstat.
2) Pokud bychom nenechali hráče řešit detaily a nechali je jen něco navrhovat, stavět posléze něco podle takového návrhu a ladit detaily je pro nás daleko víc práce, než dělat vše sami...navíc pak postrádáme motivaci, stavět něco "cizího" zdaleka není taková zábava a většinou je to spíš neskutečně únavné.
Máme už navíc zkušenosti s podobnými akcemi, už jsme se o to při podobných příležitostech snažili (příběhy k artefaktům...což mi připomíná..:o), domky atd.)...a většinou to dopadlo velmi nevalně, ať už kvůli hráčům nebo kvůli nám. Proto tedy odpověd zní: ne.
1) Stavba dungů není tak jednoduchá záležitost jak to vypadá, zvlášť na DP, kdy je třeba dodržovat obrovské množství nejrůznějších interních směrnic zejména v souvislosti s omezením lagovosti, zamezení bugovatelnosti atd. Ačkoliv bych nerad hráče podceňoval, drtivá většina nemá potřebné znalosti k tomu, aby na DP dungeon nějakým způsobem postavili a vychytali. Prostě hráči nemají přístup k informacím který my máme a musí to tak mimochodem zůstat.
2) Pokud bychom nenechali hráče řešit detaily a nechali je jen něco navrhovat, stavět posléze něco podle takového návrhu a ladit detaily je pro nás daleko víc práce, než dělat vše sami...navíc pak postrádáme motivaci, stavět něco "cizího" zdaleka není taková zábava a většinou je to spíš neskutečně únavné.
Máme už navíc zkušenosti s podobnými akcemi, už jsme se o to při podobných příležitostech snažili (příběhy k artefaktům...což mi připomíná..:o), domky atd.)...a většinou to dopadlo velmi nevalně, ať už kvůli hráčům nebo kvůli nám. Proto tedy odpověd zní: ne.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Osobne bych se nebranil nejakemu zajimavemu ciste ramcovemu navrhu od hrace treba na nejaky jednopatrovy jednoduchy dungeon typu Orc dungeon. Jde mi spis o ideu dungeonu a zakladni rozvrzeni misnosti, ne ze by mi nekdo psal timery spawnu, jejich pozice apod. Za predpokladu vyuziti soucasnych naskriptenych itemu a monster (maximalne treba boss jako novy monstrum). Pokud byste tedy meli nejaky genialni napad na osazeni nejake z novych jeskyni tak mi ho muzete poslat ...
Nejdriv samozrejme musim otevrit znova Impa, nebo me Miki zabije

"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
To by jsi mohl:)))Kaj píše:Osobne bych se nebranil nejakemu zajimavemu ciste ramcovemu navrhu od hrace treba na nejaky jednopatrovy jednoduchy dungeon typu Orc dungeon. Jde mi spis o ideu dungeonu a zakladni rozvrzeni misnosti, ne ze by mi nekdo psal timery spawnu, jejich pozice apod. Za predpokladu vyuziti soucasnych naskriptenych itemu a monster (maximalne treba boss jako novy monstrum). Pokud byste tedy meli nejaky genialni napad na osazeni nejake z novych jeskyni tak mi ho muzete poslat ...
PS:Hleda ridice, a lesti si zbran:p)
Pokud mas takovyhle napadu vic udelej pro me neco... zapis si je do denicku a nikomu je neukazuj, dikyPapez píše:Měl bych pár nápadů, ale ještě předtím nějaký dotaz: dají se naskriptit nové potvory?
Příklad: dal by se udělat třeba Mirror Spider Nightmare, klasický LSN, co když se trefí udělá stejně silný klon ?( hc potvora pro opravdové masochisty)?
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
- Hoghar
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
To uz by se rovnou mohly uskutecnit ty baracky co si nekteri tak pracne budovali a nakonec z toho seslo.Kaj píše:Osobne bych se nebranil nejakemu zajimavemu ciste ramcovemu navrhu od hrace treba na nejaky jednopatrovy jednoduchy dungeon typu Orc dungeon. Jde mi spis o ideu dungeonu a zakladni rozvrzeni misnosti, ne ze by mi nekdo psal timery spawnu, jejich pozice apod. Za predpokladu vyuziti soucasnych naskriptenych itemu a monster (maximalne treba boss jako novy monstrum). Pokud byste tedy meli nejaky genialni napad na osazeni nejake z novych jeskyni tak mi ho muzete poslat ...

Hoghar, Divine Hefaistos (CoNT)
Elminster (Chaos Warriors)
Elminster (Chaos Warriors)
Ako napísal Kaj, nechce robiť nové monštrá, max bossa, teoreticky toto by ten boss mohol byť.Papez píše:Měl bych pár nápadů, ale ještě předtím nějaký dotaz: dají se naskriptit nové potvory?
Příklad: dal by se udělat třeba Mirror Spider Nightmare, klasický LSN, co když se trefí udělá stejně silný klon ?( hc potvora pro opravdové masochisty)?
Tak něco takovýho no :p..Papez píše:Příklad: dal by se udělat třeba Mirror Spider Nightmare, klasický LSN, co když se trefí udělá stejně silný klon ?( hc potvora pro opravdové masochisty)?
Naposledy upravil(a) Samial dne 20.03.2009 18:10:26, celkem upraveno 1 x.
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/