magicky recyklator na armor
Aha no v tomto pripade sa oplati trenovat v prirode len po skill 30-40 a potom zase do cechu? To je skoda no, myslel som ze to dam dost rychlo v prirode. Nevadi aj tak diky moc mi to pomohlo=)Moira píše:Cim vyssi mas skill, tim mensi je pridavny gain (stejne tak jako cim vyssi skill, tim pomaleji trenujes normalne). A pres max ti trenovat nebude :p
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
ten gain by ste mohli imho este zvetsit.. gain krysu je mensi jak ked bucham s daggerom tie prisery ;p..Moira píše:Trenujes porad stejne rychleji (ano, rychleji, ne rychle), kdyz to tak reknu.
Po vikendu koukej do skriptovych novinek a uvidis, jak to bude dal :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
Ja mam u clerika asi jen 55 mf vzal sem klub na zkousku snad 40 minut a skill up o nejakych 0.8 nvm zda sem mel teda smulu, i kdyz tomu moc neverim... zatim koho sem potkal a poptal se co rika na tydle zbrane, vsici rekly ze normal zbrane sou lepsiJohny Matovic píše:ten gain by ste mohli imho este zvetsit.. gain krysu je mensi jak ked bucham s daggerom tie prisery ;p..Moira píše:Trenujes porad stejne rychleji (ano, rychleji, ne rychle), kdyz to tak reknu.
Po vikendu koukej do skriptovych novinek a uvidis, jak to bude dal :p

Jinak , taky souhlasim. Zbrane jsou celkem suprovou zmenou, ale furt to neleze rychlejc jak se sekackem,kudlickou. Kazdopadne se nebudu branit jakekoliv zmene. Ale rozhodne bych uvital kdyby to rostlo rychlejc:o)...
Rekl jsem si ze u klerika MF udelam bez sparringu, momentalne mam 31% a trenuji zhruba +- ctvrty den. Je zajimave ze v Cechu sparringem bych dosahl skillu 31% za 1 den.
Rekl jsem si ze u klerika MF udelam bez sparringu, momentalne mam 31% a trenuji zhruba +- ctvrty den. Je zajimave ze v Cechu sparringem bych dosahl skillu 31% za 1 den.
Taky naprosto souhlasim, a jen doufam ze o tom vikendu [ po zmene ] budou mit hraci co si tu hru chtej uzit viditelnou vyhodu na proti lidem co trenej v cechu a maj pritom pustenej film...Miki píše:Jinak , taky souhlasim. Zbrane jsou celkem suprovou zmenou, ale furt to neleze rychlejc jak se sekackem,kudlickou. Kazdopadne se nebudu branit jakekoliv zmene. Ale rozhodne bych uvital kdyby to rostlo rychlejc:o)...

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: