MMORPG
WoW panáčci jsou uplně nejvíc nejlepší ze všech !
A jestli je pravda ten Darkfall trailer, tak to ani nechci nikdy nainstalovat, protože se toho bojím, normální vituální realita, to je taková ta klasická umírací hra, jak v ní jíš spíš chodíš pomalu do školy a všecko až najednou v realu zjistíš, žes u počítače exnul v hromadě vlastních exkrementů =)
A jestli je pravda ten Darkfall trailer, tak to ani nechci nikdy nainstalovat, protože se toho bojím, normální vituální realita, to je taková ta klasická umírací hra, jak v ní jíš spíš chodíš pomalu do školy a všecko až najednou v realu zjistíš, žes u počítače exnul v hromadě vlastních exkrementů =)
Kelnor - Člen Spolku
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
hrajes na Rebornu? můžu se zeptat jaký to tam teď je? hrál jsem tam tak cca rok z5 ale co jsem se dostal tušim na 90 assassin Crosse a nějak nepřičichnul k těm bojum o hrady tak jsem stim seknul..nevis jestli tam nedělali wipe postav nebo tak?Carolyn píše:Ragnarok hraju, juchu! ^^

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Wizzy píše:pod wowkovat :pSofia píše:Nejdřív Ragnarok, nebavilo mě to, ale tak hrál to Balt, klikal mocné souboje a já si tam chodila na houby (doslova), pak L2 a teď znovu L2 jen jinde. Ale jen málo jako odpočinek při čekání na Sims 3
Muzu se zeptat na jakym wowo servru hrajes?? Nebo jakej bys mi tet doporucil??
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
on ma rozum a hraje na offikuDarkness píše:Wizzy píše:pod wowkovat :pSofia píše:Nejdřív Ragnarok, nebavilo mě to, ale tak hrál to Balt, klikal mocné souboje a já si tam chodila na houby (doslova), pak L2 a teď znovu L2 jen jinde. Ale jen málo jako odpočinek při čekání na Sims 3
Muzu se zeptat na jakym wowo servru hrajes?? Nebo jakej bys mi tet doporucil??

[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
kde nato bereteLeon píše:on ma rozum a hraje na offikuDarkness píše:Wizzy píše: pod wowkovat :p
Muzu se zeptat na jakym wowo servru hrajes?? Nebo jakej bys mi tet doporucil??a to by som ti odporucil jak ja, tak urcite aj Wizzy :p

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
no toto bol taky moj sen mat bud off alebo main handku tuto...kedze uz nehram nejak moc tak mi to nechali,ono v northrende uz su zas trosku asi zbrane s inou vyuzitelnostou(v northrende som presiel akurat tie dungy v borean tundre,potom ma zas chytila uo tak neviem ako je to teraz s gearom,ci je to skok ako wow->bc)
war 72
btw kto nahodou nevidel pekne wow videjko
http://www.youtube.com/watch?v=GbL11E01_Dk
war 72

btw kto nahodou nevidel pekne wow videjko
http://www.youtube.com/watch?v=GbL11E01_Dk
http://www.youtube.com/watch?v=pF5gcosu9qMSofia píše: Nelíbí se mi tam panáčci :(
Hrajem na Ahn'Qiraj s par guildama z drakthulu jesteDarkness píše: Muzu se zeptat na jakym wowo servru hrajes?? Nebo jakej bys mi tet doporucil??
na drakthulu mas horda cz/sk
na burning blade aliance cz/sk
Myslis tech 300kc mesicne ktery v podstate ani platit nemusis protoze ti staci 6-10hodinek farmit kytky a pak si za goldy z toho cvaknes wowko na 2 mesice? :pReginald píše: kde nato berete
Mam na altovi offhandu no, nicmene je to jenom oranzovej epik kterej v northendu ztraci vyuzitelnost na lvlu 75 +- :pGeralt píše: konecne po 2rokoch mam main handu warglaive(kto nepozna,tak illidianov mec),tak som z toho vyteseny,aj ked uz aktivne nehram
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele: