Narodnostni urazky

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

[quote="Kaj"][/quote]
A proc vracet? Cesi si vzali pouze to co jim bylo na zacatku valky sebrano. Jenze na to uz nikdo nepamatuje, problem je v tom ze cesi v povalecne dobe vyhnali vsechny nemce a ne jen ty "zle" kteri braly majetky, znasilnovaly zeny a zabijeli statkare na pocatku valky.

Respektovali snad nemci zajmy cechu behem valky? Ne nerespektovali, na cechy se v ty dobe vybodla cela evropa. Ale cesi co, cesi stale budou lest cele evrope do pr... .
Naposledy upravil(a) Byotch dne 09.03.2009 19:38:22, celkem upraveno 1 x.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Movalis
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Movalis »

Mrak píše:...
Nechci o sobe tvrdit, že vím vše co se na Slovensku děje, ale trošku do toho asi vídím. Moje žena je Slovenka, bydlela a rodinu má v Horných Salibách. Po celou dobu co tam jezdíme, jsem neměl problém s jediným Maďarem, Cikánem nebo Slovákem.

Když už to takhle rozebíráme tak ještě přihodím toto.
Mov píše: Vztahy Slovak => Madar nebo Slovak => Cikan mi prijdou uplne stejneho razeni jako Cech => Slovak nebo Cech => Polak....
na to byla reakce
Dexxter píše:...ako mozes zrovnavat slovak - cigan s cech - slovak...
Chce mi snad Dexx tvrdit, že Slovák je něco více, neco lepšího než nějaký Cikán? Označuje mě a můj národ jako něco, co nemůže být stejně rovné jako Slovák? Uráží mou národnost? Pak chci, aby byl potrestaný, mám na to úplně stejný nárok jako ty!

Osobně bych to locknul, než tu nekomu ujedou nervy a dostane ban. Jasně bylo řečeno, že se národní nesnášenlivost trpět nebude.
Bez podpisu
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Byotch píše: A proc vracet? Cesi si vzali pouze to co jim bylo na zacatku valky sebrano. Jenze na to uz nikdo nepamatuje, problem je v tom ze cesi v povalecne dobe vyhnali vsechny nemce a ne jen ty "zle" kteri braly majetky, znasilnovaly zeny a zabijeli statkare na pocatku valky.

Respektovali snad nemci zajmy cechu behem valky? Ne nerespektovali, na cechy se v ty dobe vybodla cela evropa. Ale cesi co, cesi stale budou lest cele evrope do pr... .
Tak znova: nikdo ze sudetaku nechce priclenovat uzemi k Nemecku, ktere bylo pred valkou nase a po valce asi tezko ocekavat, ze by zustalo Nemecka. Ti "hodni" sudetaci chteji nahradu za majetek a omluvu za vyhnani (brani majetku, znasilnovani zen a zabijeni statkaru na konci valky), cehoz se my cesi desime jako cert krize. Nerikam, ze by se jim melo neco vracet, jen ze to chechtave povznaseni se nad novodobym slovenskym ci madarskym nacionalismem je hloupe od nekoho, kdo vyskakuje pri zmince pres 60 let stareho narodnostniho problemu vlastniho naroda.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

No, pani kluci, zabiha to tady opravdu nekam "do pryč" ... Myslim si, ze se Mrak nechal vyprovokovat nekym u koho se mel jen otocit a rici si neco o tom, ze tvor techto nazoru je ubohy a jeste nic nevi o lidech v globalu a je maly tak, ze by ho mel kazdy rozumuschopny ( :wink: hrozne slovo, ze?) prehlednout...

To Mrak: ..procti to tady pozorne a uvidis, ze nas co proti Slovakum nic nemame je vic :wink: ... Vsude jsou taci i onaciii, proste to ber jako nezmenitelny fakt: ...
Člověk vlastně nemá přirozené nepřátele a tak je sám sobě, a to často, nepřítel... :)

(... a to jak od drobnosti typu pomluvy tak po rasizmus az k nesmyslnym valkam)
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

ja se niceho nedesim!
hemeneks more gadzo vazelina!
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

http://www.novinky.cz/zahranicni/163624 ... 0-eur.html tak a takhle se to musi :) Jinak je zajimave s tou cestinou na slovensku, na opak to asi fakt nefunguje, nevim. No kazdopadne mi to prijde nejak opak toho, co tu nekdo psal s tim, ze na slovensku se s cechama neserou...

Stejne se jednou, za nejaky cas, at delsi ci kratsi, zase zpatky spojime :) Mam rad slovaky (i slovenky :lol: ), a kdyz mi nevyjdou v lete penize na more, urco pojedu na dovcu prave na slovensko. Skoda jen ze si nenechali svoji korunu, euro je spatneee, takove divne :)
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

aj tak moze za vsetko hokej, fakt ale :)
clear brainwashing
dNb prezents
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Hokejem to nebude, tam si neskrtate, v jakym sportu máme nějakou aspoň bídnou rivalitu?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Prafotr Morava píše:ein, zwei, drei
Slovenska hadzana, ale u vas sa to tak volat asi nebude :lol:
clear brainwashing
dNb prezents
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Ano máš pravdu u nás je to házená :-)
Mallory
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Narodnostni urazky

Příspěvek od Mallory »

Mrak píše:Pardon že sa ozývam ale myslím si že už toho bolo dosť. Za poslednú dobu sa stretávam často s faktom že hráči s národnosťou ČR urážajú Slovenských hráčov urážkami "Zasranej Slovak" alebo iné podobné urážky. Pokiaľ sa nemýlm tento server je Česko - Slovenský. Čo naznačuje napokon aj titul webovej stránky. Ďalej tomu nasvedčuje aj:
NOTE : This shard is designed for Czech & Slovak players
Ďaľej je to porušovanie zákonov ČR.

Dal som X page ale nikdy nikdo nebol potrestaný. Mám tomu teda rozumieť že zo strany GM je to tolerované ? Som veľmi znepokojený kam táto situácia smeruje.

Prosím deti aby sa nevyjadrovali, a ostatných aby odpisovali keď už tak normálne odpovede a prosím o vyjadrenie GMs.

Ty vole nepřehanis to uz trosku???? SLOVAKU !
vzpamatuj se me by zajimalo jestli ma vic lidi starosti jako ty.....
Čech - Slovák - Cikán - Moravák to jsou vse nadavky??? u´re funny man ....
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Re: Narodnostni urazky

Příspěvek od Piscot »

Mallory píše:Čech - Slovák - Cikán - Moravák to jsou vse nadavky??? u´re funny man ....
Řekl bych, že tou nadávkou myslel to "zasranej".

Ovšem dle mě je to úplně stejný, jako kdybych někomu v afektu řekl ty (ono slovo) Pražáku, nebo ty (ono slovo) kancelářská kryso, ty (ono slovo) mágu apod.

Rasismus by to podle mě byl až by začal nadávat jak nenávidí všechny slováky do jednoho a že jsou podřadná "rasa" a že já nevim ... chce aby všichni chcípli.

Ale beztak se k tomuhle nemá smysl vyjadřovat...
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Myslim, ze kdyz uz se k tomuto tematu Mrak nevyjadruje, tak neni co dodat... vi co chtel vedet... Nejsme vsichni jako ten dotycny, ktery ho vytocil natolik, ze zalozil topick s postem uvedenym v zacatku... :wink:
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
Tharr
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Tharr »

jde videt že nezažil Hitlera.. to byl rasismus...ne tohle....

p.s: FU! hitler
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Slováci nejsou rasa. :) Ostatně rasy prý (nejsem vědec) z genetického hlediska vůbec neexistují.

Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Tharr píše:jde videt že nezažil Hitlera.. to byl rasismus...ne tohle....

p.s: FU! hitler
a tys ho zazil jo?
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Kaj píše:Slováci nejsou rasa. :) Ostatně rasy prý (nejsem vědec) z genetického hlediska vůbec neexistují.
Tak rasa byt nemusime staci ze sme narod stary 8000 rokov!!To vy ste este migrovali po stepiach a my sme si tu uz ovce pasli a zincicu s borovicku chlontali..To je kultura :p To ze sme takmer celu svoju existenciu boli pod niekoho nadvladou je uz ina vec :pp ale prave preto sme teraz taky hrdi narodniari
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

Johny Matovic píše:
Kaj píše:Slováci nejsou rasa. :) Ostatně rasy prý (nejsem vědec) z genetického hlediska vůbec neexistují.
Tak rasa byt nemusime staci ze sme narod stary 8000 rokov!!To vy ste este migrovali po stepiach a my sme si tu uz ovce pasli a zincicu s borovicku chlontali..To je kultura :p To ze sme takmer celu svoju existenciu boli pod niekoho nadvladou je uz ina vec :pp ale prave preto sme teraz taky hrdi narodniari
Probuh kdo vas ucil dejepis :-D
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Johny Matovic píše: Tak rasa byt nemusime staci ze sme narod stary 8000 rokov!!To vy ste este migrovali po stepiach a my sme si tu uz ovce pasli a zincicu s borovicku chlontali..To je kultura :p To ze sme takmer celu svoju existenciu boli pod niekoho nadvladou je uz ina vec :pp ale prave preto sme teraz taky hrdi narodniari
No pevne doufam ze tohle nebylo mineno vazne. :) Narody jsou novodoby fenomen a realne existuji jeste mene nez rasy. U ras clovek muze alespon rozeznavat podle barvy kuze, sikmosti oci apod (i kdyz dle vedcu jsou to nepodstatne znaky). Narody ale existuji pouze v hlavach lidi v te mire v ktere si nejaka skupina lidi mysli ze jsou narod. Tak vznikaji a zanikaji narody. Nebyt 1SV tak jsme my ted byli mozna (spekulace) hrdymi Rakusany nebo dokonce Velkonemci a vy byste byli treba pysni na svuj "prastary" madarsky narod. A kdo vi, treba za 100 let budou nasi vnuci evropsti nacionaliste.

Ackerman
Inkless
Inkless

Příspěvek od Ackerman »

No narody kdysi byly. Ale vzdy jak prisli, tak se smychal s ostatnima tedkom uz je to smeska. Priklad cesi maj v krvi takove to prapuvodni obyvatelstvo, pak kelty, pak germany, pak na kratoucko sem trochu pristrikli i hunove, pak se teprve do toho mixu striklo trochu te ceske(slovanske) krve a tu nam pravidelne jeste redili frankove. Myslite si ze slovaci ci jinej narod v Evrope je na tom jinak ? Ani nahodou ....jsme jen smeska a jedna velka evropksa rasa a jiny deleni nema smysl.
Odpovědět