fakt ne?Prafotr Morava píše:ne
Support
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
teď si mě zviklal hele
Naposledy upravil(a) Prafotr Morava dne 11.03.2009 21:49:51, celkem upraveno 1 x.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mně je 19 a za svůj projev se ani moc nestydím. Kolik je tobě?Ciatronic píše:HH to je hustý DBSka právě gm moc nemusíjou a to že si noneho dal do kontakt listu dneska a bylo to první gm se kterým to řešil uznalo za pravdu že když je to takováhle věc památeční co se nedá sehnat a ani ji moc neukazoval tak že se smířil i třeba se smazáním tak je to jen dobré rozhodnutí. taky by sem radši viděl všechny moje věc smazaný než aby je měl někdo jako ty!!!
Památeční věc pro mě nebo pro tebe může být podepsanej +1 kryss tvým jménem z roku 2002, kterej je pro tebe strašně rare!! Nezáleží na itemu, záleží na tom jak moc se znáš s GM a nebo na tom kolik a jaké emoce GM vloží do daného případu. Je jasné, že když pan None nemá rád PKčka, tak přece jim nebude vyhovovat.
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Chaaachaaa neni starsiMiky Mora píše:Mně je 19 a za svůj projev se ani moc nestydím. Kolik je tobě?Ciatronic píše:HH to je hustý DBSka právě gm moc nemusíjou a to že si noneho dal do kontakt listu dneska a bylo to první gm se kterým to řešil uznalo za pravdu že když je to takováhle věc památeční co se nedá sehnat a ani ji moc neukazoval tak že se smířil i třeba se smazáním tak je to jen dobré rozhodnutí. taky by sem radši viděl všechny moje věc smazaný než aby je měl někdo jako ty!!!
Památeční věc pro mě nebo pro tebe může být podepsanej +1 kryss tvým jménem z roku 2002, kterej je pro tebe strašně rare!! Nezáleží na itemu, záleží na tom jak moc se znáš s GM a nebo na tom kolik a jaké emoce GM vloží do daného případu. Je jasné, že když pan None nemá rád PKčka, tak přece jim nebude vyhovovat.

To ja se za sebe stydim docela casto k cemu se necham vynervovat ve hre

Jo urcite to udelal uplne a zcela jen proto, ze jsi pk...
Nemas obcas takovej pocit ze jsou vsude kolem a neco chystaji? Nemuzes je videt ale vis ze tam jsou...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Mna nahodou None urcite rad maMiky Mora píše:Mně je 19 a za svůj projev se ani moc nestydím. Kolik je tobě?Ciatronic píše:...

Inak ze ti je 19 tak to ta chlapce uprimne lutujem robit takyto bordel kvoli jednej robe.Chapem ze si si asi preplakal 3 hodiny na zachode kym si sa rozhodol so svojimi pocitmi podelit aj s okolitym svetom... Ale teraz aby som sa zacal bat , ze sa jedno rano zobudim a budes nadomnou stat s nakliknutym KVF zvitkom ze som zranil tvoje city:(
Pokud vim tak na dp pk nemusi nikdo uz jen diky tomu stylu hry ze akorad umijou lidi nasrat ze jim daji rk a hk kdyz se hralo driv dalo se hk jen kdyz si o to nekdo koledoval ted se to stalo nepostradatelnou veci tak je jasny ze vsichni kdo jen znali stary dp se tomu budou snazit zabranit a je jedno jakou cestou
None se mnou celou tuto záležitost konzultoval, rozhodně to tedy není support někoho z jeho strany. Věci se řeší různě v závisloti na mnoha faktorech. Ano, ve většině případů bychom nechali hráče ať si to vyřeší mezi sebou, ale předpokládali jsme, že tobě nebude na barvě přece vůbec záležet a půjde ti jen o princip, takže jsme se rozhodli takto.
Ne tam budu stat ja! Jsem ti slibil ze ti znasilnim rybicky a tak se taky stane!Nycte píše:Mna nahodou None urcite rad maMiky Mora píše:Mně je 19 a za svůj projev se ani moc nestydím. Kolik je tobě?Ciatronic píše:...
Inak ze ti je 19 tak to ta chlapce uprimne lutujem robit takyto bordel kvoli jednej robe.Chapem ze si si asi preplakal 3 hodiny na zachode kym si sa rozhodol so svojimi pocitmi podelit aj s okolitym svetom... Ale teraz aby som sa zacal bat , ze sa jedno rano zobudim a budes nadomnou stat s nakliknutym KVF zvitkom ze som zranil tvoje city:(
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Rybicky uz pozrala vacsia rybicka co mala zrat to co tie mensie rybicky vykakaju...Enquea píše:Ne tam budu stat ja! Jsem ti slibil ze ti znasilnim rybicky a tak se taky stane!
Chapes ale v 19stke na farbe zalezi...Sofia píše:None se mnou celou tuto záležitost konzultoval, rozhodně to tedy není support někoho z jeho strany. Věci se řeší různě v závisloti na mnoha faktorech. Ano, ve většině případů bychom nechali hráče ať si to vyřeší mezi sebou, ale předpokládali jsme, že tobě nebude na barvě přece vůbec záležet a půjde ti jen o princip, takže jsme se rozhodli takto.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted jsem ale trosku zmatenej... o jaky princip ze mu pujde? Ze je pro nej hlavni zneprijemnit hru druhymu?Sofia píše:None se mnou celou tuto záležitost konzultoval, rozhodně to tedy není support někoho z jeho strany. Věci se řeší různě v závisloti na mnoha faktorech. Ano, ve většině případů bychom nechali hráče ať si to vyřeší mezi sebou, ale předpokládali jsme, že tobě nebude na barvě přece vůbec záležet a půjde ti jen o princip, takže jsme se rozhodli takto.
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
- Legend Of Pain
- Pencil Master
hodil jsem na modraka omylem zed, ten me guardnul a lootnul me mythko, muzete mu prosim to mythko zmenit na iron?... vite jak, jde mi o princip...Sofia píše:None se mnou celou tuto záležitost konzultoval, rozhodně to tedy není support někoho z jeho strany. Věci se řeší různě v závisloti na mnoha faktorech. Ano, ve většině případů bychom nechali hráče ať si to vyřeší mezi sebou, ale předpokládali jsme, že tobě nebude na barvě přece vůbec záležet a půjde ti jen o princip, takže jsme se rozhodli takto.
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva