Log z kristofa
Log z kristofa
Zdravim
bude prosim, jako minule, k dispozici log sprostaku potrestanych i nepotrestanych z kristofa?
bude prosim, jako minule, k dispozici log sprostaku potrestanych i nepotrestanych z kristofa?
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz sme u toho, kdyz v base odlognu a chci znova nalognout tak mi to hazi furt cc a pres cistyho clienta neplatnou aplikaci, jediny co mi zatim pomohlo tak bylo ze me logl kamos a odlogl a pak jednou to asi po 10ti minutach slo samo. Nevite nekdo co s tim?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
nevim, minule to bylo zverejneny a clovek se mohl podivat a pekne zasmat co sam rekl a co rekli kamaradi. je to skoda. osobne to nechapu...Sofia píše:Pokud se chcete pokochat svými výroky, tak napište mně na ICQ, klidně vám je přepošlu. Važte si jich, Acarus potil krev než je vytahal z logu. Vystavovat je nikde nebudeme, tohle opravdu nejsou věci, které by byly k chlubení.
S tresty nejsme ještě u konce, cca 20% stále ještě nebylo oceněno.
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
Já na tebe koukala, že tam stojíš uprostřed jak tvrdý YInkvizitor Dan píše:Kdyz uz sme u toho, kdyz v base odlognu a chci znova nalognout tak mi to hazi furt cc a pres cistyho clienta neplatnou aplikaci, jediny co mi zatim pomohlo tak bylo ze me logl kamos a odlogl a pak jednou to asi po 10ti minutach slo samo. Nevite nekdo co s tim?

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
ocividne.sak drogy su lacne na slovensku tak to neni problem. Len by si svojimy stavmi nemusel spinit forum a nechavat si ich napriklad pre mamu.Amen píše:ani nemas chapat,Johny Matovic píše:jako ja tvoje posty amen absolutne nechapem ;p Ty volaco beres?
a ano berem...
To Carolin: suerte uz v juli 2008 realy nehral...
Add topik za 19 nadavok z toho 6 debilov 1k logov :ppp Vy berete debila ako nadavku?:p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Řict čechovi debile je jako slovakovi madare si proste rasista a přiznej si to !Johny Matovic píše:ocividne.sak drogy su lacne na slovensku tak to neni problem. Len by si svojimy stavmi nemusel spinit forum a nechavat si ich napriklad pre mamu.Amen píše:ani nemas chapat,Johny Matovic píše:jako ja tvoje posty amen absolutne nechapem ;p Ty volaco beres?
a ano berem...
To Carolin: suerte uz v juli 2008 realy nehral...
Add topik za 19 nadavok z toho 6 debilov 1k logov :ppp Vy berete debila ako nadavku?:p
neexistující stranka