Skladany krumpac
Skladany krumpac
Chcem sa spytat ze ci Acid Ooze zeru skladane krumpy? Postavil som si ho na crafta a mam pripravenych asi 1000 normal krumpv na minning a rad by som sa ich zbavil, ale neviem ze ci acid ooze zeru skladany krump ?
Mohlo by sa prosim nejake GM vyjadrit ? Prosim hracov aby, pokial nevedia 100% odpoved nepostovali.
a hlavne prosim nie odpoved typu: "Vypozoruj si" pretoze testovat takuto vec z tak drahym itemom....
Mohlo by sa prosim nejake GM vyjadrit ? Prosim hracov aby, pokial nevedia 100% odpoved nepostovali.
a hlavne prosim nie odpoved typu: "Vypozoruj si" pretoze testovat takuto vec z tak drahym itemom....
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi
- Gandhi
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
A zkusit to s obyc krumpem te nenapadlo?
e: po tom co mi sliz sezral nb dyku, jsem myslel, ze nastaveni pro vsechno je stejne, no:/
e: po tom co mi sliz sezral nb dyku, jsem myslel, ze nastaveni pro vsechno je stejne, no:/
Naposledy upravil(a) Stillwater dne 08.03.2009 11:56:49, celkem upraveno 1 x.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Re: Skladany krumpac
je jediný způsob jak to zjistit :pMrak píše:Chcem sa spytat ze ci Acid Ooze zeru skladane krumpy?
it's legal to be a loozer! :p
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
a skladanej kryss u necra a skladanej scim u pala atd... ved +5 zbrani je taaak vela ze?Anger píše:sou veci ktery fakt nepochopim a jedna z veci je skladanej krumpac na kopani ingotu.

uz davno sa skladacky nerobia kvoli ich vyuzitelnosti, ale kvoli rare farbe, prestizi, vyplneniu sna?
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem si udelal zatim 3 a vsechny docela vyuzivam...Dexxter píše:a skladanej kryss u necra a skladanej scim u pala atd... ved +5 zbrani je taaak vela ze?Anger píše:sou veci ktery fakt nepochopim a jedna z veci je skladanej krumpac na kopani ingotu.![]()
uz davno sa skladacky nerobia kvoli ich vyuzitelnosti, ale kvoli rare farbe, prestizi, vyplneniu sna?
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Co sis udelal a na co vyuzivas?Enquea píše:Ja jsem si udelal zatim 3 a vsechny docela vyuzivam...
Vyuziti maj roby na maga a negra a luk/kus pro ranga na horse taming PvP style
Ostatni veci jsou prakticky k nicemu (asi krom PvP, ale vyuzivaji se v nem?), na clera jsem treba touzil po skladacce, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Dycky to pro mě byla určitá meta, které chci dosáhnout, ale když se člověk zamyslí tak za stejnou cenu můžu mít +5 maců na 20let. A kvůli barvě to dělat fakt nebudu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
prvni sem udelal jen pro to abych ju na tom magovi mel zbytek uz byl jen tak protoze sme vydrazil levne string 

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdo řekne že skladčka je jen na trh je u mě jen a jen trhovec nic víc !Jen jsi ten krump udelej zažiješ hodně moc srandy a třeba se přidaš knam nekolika crftum co občas i vybehnou PVP:) Jinak kopu pořad(+10) mlatim v dungu hlava nehlava beham pvp(dost casto 60-100 dmg nejlepe to funguje podle mě z hídu tak 80 procent,ovšem nepokoušet jse mlatit do plechu nemam to valný učinek jen na stojaka:))) a acid mi ho nesežral za to dam ruku do vohně podruhe to ale zkoušet vnebudu 

- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Jojo vyjjimecne souhlas.... v dnesni dobe bych toho stringa radsi vymenil za 2 angelic casti, nez abych si tu skladacku na clera delal a jak pise Byo, spoustu let to pro me byla taky urcite meta ktery sem chtel dosahnout.Byotch píše:Co sis udelal a na co vyuzivas?Enquea píše:Ja jsem si udelal zatim 3 a vsechny docela vyuzivam...
Vyuziti maj roby na maga a negra a luk/kus pro ranga na horse taming PvP style
Ostatni veci jsou prakticky k nicemu (asi krom PvP, ale vyuzivaji se v nem?), na clera jsem treba touzil po skladacce, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Dycky to pro mě byla určitá meta, které chci dosáhnout, ale když se člověk zamyslí tak za stejnou cenu můžu mít +5 maců na 20let. A kvůli barvě to dělat fakt nebudu.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit