Mně teda osobně přišlo, že ti starší hráči jsou mnohem bohatší než ti dnešní nadšenci v DespechAken píše:Dnes každej chodí x krat tydně desp a pak ma kazdej hodne vecí a gp. Na wowku tomuhle predchazijou tím, že top dungy mužes navstívit jen jednou za čas zavedl bych neco podobného i tu.
Kdo/co/odkoho dostal a možná příjde i kouzelník
- Deacon Frost
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
No ona většina těch starších hráčů ty despy chodí pořad viz. EmpDeacon Frost píše:Mně teda osobně přišlo, že ti starší hráči jsou mnohem bohatší než ti dnešní nadšenci v DespechAken píše:Dnes každej chodí x krat tydně desp a pak ma kazdej hodne vecí a gp. Na wowku tomuhle predchazijou tím, že top dungy mužes navstívit jen jednou za čas zavedl bych neco podobného i tu.
Lepší poklad v shame a destardu 1,2 než v despu ? A že to říkaš zrovna ty Bejku, kterej hraje taky pro mamon nebo byl snad jinej důvod proč si odešel ze strangers ?Bejkal píše:Za to ty tvoje oba to pořešilyAken píše:Tvůj post neřeší odliv peněz tak prosím mlč a nepostuj když nemáš co říct k tématu. Ja vlastně zapoměl, že ty v tom despu seš taky skoro každej den a kdyby se zavedl timer tak bys přišel o mamon. Seš asi jeden z hráčů co prosazuje jen to co se mu hodí.
A jinak když kapr má na to, vybrat za den desp 1,2,3,4. Tak mi nic jinýho než speknout nezbejvá. Zavíst timer u tebe tak to nemá totiž význam. Ohledně toho desp se nechodí už moc pro mamon. Ono máš lepší poklad v shame+destard 1,2. Než ten slavnej desp.
Prehovoril mocny Deacon Frost ktory 90% itemov co ma dostal od starych Amothakov.Deacon Frost píše:Mně teda osobně přišlo, že ti starší hráči jsou mnohem bohatší než ti dnešní nadšenci v DespechAken píše:Dnes každej chodí x krat tydně desp a pak ma kazdej hodne vecí a gp. Na wowku tomuhle predchazijou tím, že top dungy mužes navstívit jen jednou za čas zavedl bych neco podobného i tu.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi
- Gandhi
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master

- Kontaktovat uživatele:
aspon nahuntim postyInkvizitor Dan píše:Jo to sice muzes k cemu tyhle reci povedou? Ke zbytecnymu OT flamu o hovne. A i kdyby to byla pravda tak to do tohohle topicu nejak nepatri.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli jsem zrovna tohle potřeboval vědět .. nevím ;PBeruska píše:se mu nesmej, i ja ho mam trochu nakrivo...
(Už to tu stejně čeká jen na moda, tak co. POST MOAR FOOLS!)
pokračujte zde, diskuzi zkuste udržet trochu v mezích
rozděleno, přesunuto do pokecu
/Soap
Nexios
Hehe ja dycky uplne cekam na huterovo vyjadreni k cemukoliv , tesim se na dalsi obrazky pod slovickamaHunter píše:Tak jestli jsem zrovna tohle potřeboval vědět .. nevím ;PBeruska píše:se mu nesmej, i ja ho mam trochu nakrivo...
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
jj zatim se hunter drzi na zabavne urovni:)Ducky píše:Hehe ja dycky uplne cekam na huterovo vyjadreni k cemukoliv , tesim se na dalsi obrazky pod slovickamaHunter píše:Tak jestli jsem zrovna tohle potřeboval vědět .. nevím ;PBeruska píše:se mu nesmej, i ja ho mam trochu nakrivo...
bohuzel minule to prerostlo uz na uroven hunter vs zbytek... to uz moc zabava nebyla:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva