Krádež Ada Roby: Tutatis's..... Raději to nekupujte...
- Pawer
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Krádež Ada Roby: Tutatis's..... Raději to nekupujte...
Chtěl bych jen upozornit na to, abyste případně nikdo nekupoval tuto robu, mohlo by se stát, že přijdete o gp, naprosto zbytečně.
A kdyby někdo věděl, kde bydlí The Joker, dejte vědět na icq: 134546288.
PS: Jake GM resi tyto zalezitosti, prosim?
A kdyby někdo věděl, kde bydlí The Joker, dejte vědět na icq: 134546288.
PS: Jake GM resi tyto zalezitosti, prosim?
Naposledy upravil(a) Pawer dne 01.03.2009 12:42:18, celkem upraveno 1 x.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Pawer
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Robu asi ani moc zpet nechci, chci jen zabranit tomu, aby se to pripadne prodalo.. PRecejenom kdyz nekdo vyplazne 10 micu a pripadne by mu to gmko zase vzalo (ciste hypoteticky), tak by to nebylo moc mile...
Jo, at se vsichni smejou, s tim pocitam, vetsina lidi, co tohle dela jsou vypatlani tupci na podobne urovni jako ten, kdo mi to ukradl...
Jo, at se vsichni smejou, s tim pocitam, vetsina lidi, co tohle dela jsou vypatlani tupci na podobne urovni jako ten, kdo mi to ukradl...
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Krádeže jsou tu stejně trestány benevolentně bez ohledu na rozsah krádeží. Pokud se vykradou baráky lidi sice smáznou, ale za týden si prasí vesele znovu. Ukradnou-li jen tak něco vůbec se to neřeší. A pokud třeba v PvPčku nějaký prasátko zaběhne do baráku s 5 HP a chytne meteority hned jde člověk sedět a sekat. Je to tu trošku p.... ke zdi ale furt lepší jak drátem do oka...
lepsi je zavolat primo kriminalku andelPawer píše: PS: Jake GM resi tyto zalezitosti, prosim?
utoceni do baraku je pravidlama zakazany, zneuzivani toho ze se nekdo takhle necha okrast nePerseus píše: A pokud třeba v PvPčku nějaký prasátko zaběhne do baráku s 5 HP a chytne meteority hned jde člověk sedět a sekat. Je to tu trošku p....
zacit gm resit kazdou takovoudle kradez par pixelu (od: me a brooo padla bedna, po: mi turbolootnul skeletona!) tak se nedela nic jinyho
na druhou stranu kdyz ho smazou (i s prachama) tak se muzou v diskuzi pak gm pochlubit jak odlili doztracena 10m
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, jak všichni automaticky přepokládaj, že ten, kdo jim něco "ukradl", je 40kilovej, 12letej puberťák. Teda na fóru. Tohle měl kámoš (typově něco jako Jesse James) hodně rád, ještě back na Lineage před lety - adresu rozdával kde mohl - no fakt se snažil - takový ty "krádeže"
- "čus, vidíme se poprvý, ale půjč mi to brnko co jsi skládal 4 měsíce hele, chci se v něm jen vyfotit"
- "admini KUAA on mi ukradl brnko, řešte to!! A TEBE SI NAJDU **** JEN SEŽENU ADRESU!!".
Škoda, že nikdo, kdo mu to sliboval, si to s ním "vyřídit" nikdy nepřijel. Jsme se tak těšili :/
Pokecat. Já vim. Pawere, čéče jsem myslel, že ty jsi trochu jinde.
Jakože upozornění na takovýho člověka - nu proč ne, že. Ale zase z toho nedělat takovej cirkus.
(disclaimer: "I don't mean to sound cold, cruel or vicious, but .. I am. So that's the way it comes out.")
- "čus, vidíme se poprvý, ale půjč mi to brnko co jsi skládal 4 měsíce hele, chci se v něm jen vyfotit"
- "admini KUAA on mi ukradl brnko, řešte to!! A TEBE SI NAJDU **** JEN SEŽENU ADRESU!!".
Škoda, že nikdo, kdo mu to sliboval, si to s ním "vyřídit" nikdy nepřijel. Jsme se tak těšili :/
Pokecat. Já vim. Pawere, čéče jsem myslel, že ty jsi trochu jinde.
Jakože upozornění na takovýho člověka - nu proč ne, že. Ale zase z toho nedělat takovej cirkus.
(disclaimer: "I don't mean to sound cold, cruel or vicious, but .. I am. So that's the way it comes out.")
Nexios