Triglav píše:Kdo by za toho crafta chodili prostě proto, že je to "jejich" postava? Kolik takových hráčů na DP je? Nebojte se jmenovat...
Tak jmenuju tedy sebe. Já bych za toho krafta do dungu rád chodil, kdyby to tam s ním byla zábava a neměl bych pocit že jsem tam na obtíž.. Občas si s mojí kraftkou skočím do jeslí, vezmu pár leopardů a jdu se vyblbnout, ano, jen proto že je to moje kraftka a mám ji rád, trvá mi to hodinku než dojdu do půlky a bavím se... Ale to se nedá dělat často, protože to začne být nudné, furt missovat, dlouho se léčit, dlouho léčit klamáka a po čase to začne být ubíjející. V podstatě asi to jediné co mě v současné době motivuje vyrazit s tím kraftem někam je to něco s ním dokázat, a ne to, že je hraní za něj zábava.
Když půjdu do dungu s kraftem teď, tak jediné, co mohu udělat pro skupinu, je vzít bandanu a všude hidovat, aby se o mě nemusel klerik starat, případně vzít ress hůlku. Pak můžu vzít charmbook, abych nemusel v každé pasti křičet o šipku, přičemž pak nemůžu zas mlátit, ale to je tak všechno - víceméně všechno jsou to věci, které se dají použít k tomu, abych nepřekážel, ale ne k tomu, abych byl užitečný.
Nechci zvyšovat bojové skilly u krafta, když si chci zabouchat, vezmu raději vampa nebo pala, ale rozhodně bych uvítal nějaké zpestření formou užitečných věciček, které bude moci používat pouze on, mírně pomohou skupině a dají tak kraftovi pocit užitečnosti a učiní hru za něj zábavnou.