Řekněte mi jednu věc - když lidé dokáží makrovat celý den i noc, proč já bych nemohl den i noc kontrolovat?
Taky přeci musí být vzhůru a koukat na hru.
Redd píše:Řekněte mi jednu věc - když lidé dokáží makrovat celý den i noc, proč já bych nemohl den i noc kontrolovat?
Taky přeci musí být vzhůru a koukat na hru.
[rejp]preco by si ty nemohol? :p mozes kldune, ale teraz ked uz par ludi vie tvoju identitu, tak aby si na sraze neprisiel o zuby[/rejp]
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
násilím vyhrožují pouze lidé bez inteligence a dostatečné míry IQ co si nedokážou v hlavě srovnat důstojnější intelektuální protiúder, tak si dokazujou svůj myšlenkový a inteligenční deficit řečmama o násilí nebo samotnou aplikací násilí na osobu jež je ve většině případů inteligenčně o několik kategorií výše....
Perseus píše:násilím vyhrožují pouze lidé bez inteligence a dostatečné míry IQ co si nedokážou v hlavě srovnat důstojnější intelektuální protiúder, tak si dokazujou svůj myšlenkový a inteligenční deficit řečmama o násilí nebo samotnou aplikací násilí na osobu jež je ve většině případů inteligenčně o několik kategorií výše....
Perseus píše:násilím vyhrožují pouze lidé bez inteligence a dostatečné míry IQ co si nedokážou v hlavě srovnat důstojnější intelektuální protiúder, tak si dokazujou svůj myšlenkový a inteligenční deficit řečmama o násilí nebo samotnou aplikací násilí na osobu jež je ve většině případů inteligenčně o několik kategorií výše....
s tou tvojou inteligenciou asi nedovidis dalej nez za nos,... pretoze potom by si asi videl co je na zaciatku a na konci v zatvorkach :p
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Mě to nevadí, to napiš klidně sem. Uděláš ostatním radost. On už to ví totiž každý, kdo byl naposledy na pivu (kromě Sejry :p) Navíc se tím vůbec nic nezmění.
Kontroluju vše!