Bejkal píše:Tipuju že za to může "lidumil" Redd. Jen čekám až navrhne v GM teamu aby se zrušili bandy.
Bejk & Redd diskuse
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Redd: Já vim, že je teď ta ekonomická krize, dokonce tušim, že ty si krizový manager.
Holt je doba , kdy se musíme uskromnit a právě v tuto dobu přicházíš , aby si nás zachránil. A pokaždý když vidim poklad "0 items" vzpomenu si na tebe a řeknu si ,že si ten poklad dával osobně.
Jo a AFK jsem byl jednou v životě a to někde 2003 a to si opravdu nebyl ty. Tak si aspoň zjisti fakta ,když se někomu směješ !
Holt je doba , kdy se musíme uskromnit a právě v tuto dobu přicházíš , aby si nás zachránil. A pokaždý když vidim poklad "0 items" vzpomenu si na tebe a řeknu si ,že si ten poklad dával osobně.
Jo a AFK jsem byl jednou v životě a to někde 2003 a to si opravdu nebyl ty. Tak si aspoň zjisti fakta ,když se někomu směješ !
Jejda Bejku, nesnaž se být vtipný. Pokud Ti to pomůže, můžeš se mi vypovídat na icq. Sem to vážně nepatří. Přestaneme tu slovíčkařit. Přece oba víme, proč pořád pláčeš. Je mi opravdu líto, že jsem zavřel tvé AFK kamarády. Udělám to klidně znovu. Tyhle blbý řeči Ti vážně nepomůžou. Přestaň mi též přisuzovat povolání, které nedělám, já jsem s tím svým nadmíru spokojen. Dále si taky zjisti fakta (kdo dává/nedává poklady), ať tady nešíříš špatné informace.
Ty své kamarády nezachráníš. Zachránit se měli sami. Stejně, jako ostatní hráči. Jestli se zrovna Ty cítíš ublížený, vážně nevím proč.
Ty své kamarády nezachráníš. Zachránit se měli sami. Stejně, jako ostatní hráči. Jestli se zrovna Ty cítíš ublížený, vážně nevím proč.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Chce mit prehled ne?Perseus píše:Je to pro tebe tak důležité?? Docela by mě zajímalo pročLeon píše:kto za GMko je Redd? :p ked tak whisp do PMky :p
pak preposli :p
Doufam ze se v tehle diskuzi bude pokracovat, oba hlavni akteri me bavi. Redd svym nadlidskym nadhledem, a bejk svou blbosti a utocnou satyrou :p
Takze to tu pekne rozjedte at je u ceho se smat)
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Připojuji se. Také by mě zajímalo, proč Legenda Of Pain zajímá proč Leona zajímá proč je pro Perseuse tak důležitité vědět proč je to pro Leona tak důležité vědět.
tak
tak
Naposledy upravil(a) Hunter dne 16.02.2009 23:34:00, celkem upraveno 1 x.
Nexios
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master