Fame Deedy
Fame Deedy
Měl bych takový návrh.
Fame Deed je supr věc ale je jich hrozně málo, ak by je člověk chtěl opravdu využívat musel by chodit každý den level 5 mapku.
Nebylo by možné si fame deedy kupovat?
Podle mě by za něj hodně lidí rádo zaplatilo.
Cena jednoho kusu by stála třeba.
4k fámy + 15k gp + šlo by to jen v případě je li hráč Lord.
Ideálně nascriptovat dva kameny 1 na trh a druhý do buxu. Otázka pár minut.
Fame Deed je supr věc ale je jich hrozně málo, ak by je člověk chtěl opravdu využívat musel by chodit každý den level 5 mapku.
Nebylo by možné si fame deedy kupovat?
Podle mě by za něj hodně lidí rádo zaplatilo.
Cena jednoho kusu by stála třeba.
4k fámy + 15k gp + šlo by to jen v případě je li hráč Lord.
Ideálně nascriptovat dva kameny 1 na trh a druhý do buxu. Otázka pár minut.
4K fame za 15K, to by se ti libilo co? :) driv se prodavala killem 1K za 10K gp, nezda se ti to trosku neumer? tak ci tak, fame znamena v prekladu slava, a slavu si nemuzes koupit (alespon oficialne ne ;).
Jsem proti.
EDIT: spatne jsem to pochopil, viz nize..
Jsem proti.
EDIT: spatne jsem to pochopil, viz nize..
Naposledy upravil(a) Mikee dne 16.02.2009 13:05:30, celkem upraveno 2 x.
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
zle si to precital , on myslel ze 1k fame v deede by stalo 4k fame + 15k = mas 10k fame - poklikas na suter, budes mat 6k fame a strhne ti to 15k gp a dostanes 1 fame deedMikee píše:4K fame za 15K, to by se ti libilo co?driv se prodavala killem 1K za 10K gp, nezda se ti to trosku neumer? tak ci tak, fame znamena v prekladu slava, a slavu si nemuzes koupit (alespon oficialne ne
.
Jsem proti.

btw myslim ze neni ziaduce aby sa fame deedy "opravdu" - teda velmi casto vyuzivali, podla mna je to teraz akurat
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
mas recht, priste si to prectu radsi 2x, pak se omlouvamDexxter píše:zle si to precital , on myslel ze 1k fame v deede by stalo 4k fame + 15k = mas 10k fame - poklikas na suter, budes mat 6k fame a strhne ti to 15k gp a dostanes 1 fame deedMikee píše:...
btw myslim ze neni ziaduce aby sa fame deedy "opravdu" - teda velmi casto vyuzivali, podla mna je to teraz akurat

Ale tak ci tak s tebou souhlasim..
Mikee, on myslí 4k fame z lorda + 15k gp za 1k fame do deedu.
Jsem ale proti. Už o tom byla diskuze, a bylo i řečeno, že každý nemá mít banku plnou fame
V dnešní době není ani problém tu fame nabrat.
Kromě vampa ve stone nemá ani jeden char s fame problém. A co se toho vampa týká, holt si bude muset poprosit někoho, kdo chodí lvl5 mapky, ať mu ten deed přenechá, pokud ho tak nutně potřebuje.
Jsem ale proti. Už o tom byla diskuze, a bylo i řečeno, že každý nemá mít banku plnou fame

Kromě vampa ve stone nemá ani jeden char s fame problém. A co se toho vampa týká, holt si bude muset poprosit někoho, kdo chodí lvl5 mapky, ať mu ten deed přenechá, pokud ho tak nutně potřebuje.
a co chudatka coklovia:(Redd píše:Mikee, on myslí 4k fame z lorda + 15k gp za 1k fame do deedu.
Jsem ale proti. Už o tom byla diskuze, a bylo i řečeno, že každý nemá mít banku plnou fameV dnešní době není ani problém tu fame nabrat.
Zásobníky na fame je věčné téma občas se tu zjevující. Obecně používaný předmět určitě ne. U vampů je teoreticky možné uvažovat o nějakém questu na fame např na item s velmi omezeným použitím (nebo v topicu o vampech se uvažovalo na napojení na upíří rakve: s časem v rakvi roste fáma, klesá karma), ale i tak by to byla záležitost okrajová spíš pro zábavu než pro skutečný užitek. Současný stav je dle našeho názoru vyhovující.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ale keby to nebolo stylom "poklikaj na suter na trhu a dostanes famedeed za xy" ale sposobom "najdi npc, nieco pre neho naharvi, dones, neviem co... a dostanes famedeed" tak by to to bol pekny miniquestik naviac
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
- Ulter-Bes
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mě se ten nápad líbí, klidně ať je fame drahá a ať se dá kupovat klidně od vendorů - hezky se tak z lidí dá vytáhnout hodně peněz - jsou příležitosti, kde to chce přijít v rare cetkách a s lordem a když se den předtím někde vychcípá, lidi tu fame koupí.
A je to i RP - kdykoli se vyskytl kdokoli výrazně bohatší, než ostatní určitě ho všichni znali všichni a poklonkovali mu.
A je to i RP - kdykoli se vyskytl kdokoli výrazně bohatší, než ostatní určitě ho všichni znali všichni a poklonkovali mu.

http://ultra-bjes.blogspot.com - blog z uo
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
mozno keby sa urobil solo minidung alebo len nejaky quest, na konci chram v ktorom mozes obetovat urcity obnos penazi, tak 50k, bohom a oni ta za to obdaria "vecnou slavou" vo vyske tak 700. mozno by to bolo pekne no... :p
inak zbytocne
inak zbytocne
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To mi neprijde jako reseni vampova problemu. Vamp ma problem kdyz musi mlatit LLL treba a to mu sekne 2x ik, tak pak ma potiz zustat stejne pouzitelnej do konce dungu, sehnat si fame pred dungem by nemel bejt snad zadnej problem.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
vamp mystik neni az tak spatna vec...Inkvizitor Dan píše:To mi neprijde jako reseni vampova problemu. Vamp ma problem kdyz musi mlatit LLL treba a to mu sekne 2x ik, tak pak ma potiz zustat stejne pouzitelnej do konce dungu, sehnat si fame pred dungem by nemel bejt snad zadnej problem.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
kazdy lepsi hrac tie fame deedy ma. lvl 4/5 mapiek je celkom dost, z pride tiez fame deed vytiahnes. ciest na ziskanie fame deedov je dost na to aby tych par ludi v najkrizovejsich situaciach jeden dva fame deedy pouzilo, ak ich do dungu zoberu.
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Nofame zbraní je dost i s dobrým dmg. S tím, že bude skupina po RK party oslabená přece musíš počítat.Empair píše:no byl to jen takový nápad ...
v těžších dungách jsou občas RK párty ... pak jsou hráči bez fámy a dung se hrozně táhne,ak by měl každý lepší hráč pár fame deedu ... tak by ho měnší závání nemuselo tak oslabit.