Warrové a kouzlo Teleport
- Kecka Ppecka
- Book Snake
Warrové a kouzlo Teleport
Zdravim všechny zde, obzvlášť Game Master's,
Dost často se mi stává za warra uprostřed dobrodruštví nebo v hárvu, že zapadnu díky bugu sféry a už se nemohu dostat z políčka. Proto navrhuju, kdyby mohli dostat Warrové ke kouzlu Magic Arrow ještě kouzlo Telleport. Vím, že asi většina napíše, že warr je už tak dost silný a teleporty si může nosit ve svitcích, ale neustále shánět svitky, platit za ně a potom ještě s toho velká část profizzuje se mi zdá z pohledu RP dost zbytečné + to ještě zabýrá váhu a místo v báglíku, které by se dalo využít na jinačí věc. Z hárvu jsou regy a stačí mít to kouzlo a je to zadarmo a více RP.Zkuste to uvážim, Prosím. Určitě tento problém za warry nemám jenom já. Warrové zase nejsou zase až tam hloupí, aby neuměli dvě kouzla.
Děkuju za odpověď Game Master's a případnou realizaci.
Dost často se mi stává za warra uprostřed dobrodruštví nebo v hárvu, že zapadnu díky bugu sféry a už se nemohu dostat z políčka. Proto navrhuju, kdyby mohli dostat Warrové ke kouzlu Magic Arrow ještě kouzlo Telleport. Vím, že asi většina napíše, že warr je už tak dost silný a teleporty si může nosit ve svitcích, ale neustále shánět svitky, platit za ně a potom ještě s toho velká část profizzuje se mi zdá z pohledu RP dost zbytečné + to ještě zabýrá váhu a místo v báglíku, které by se dalo využít na jinačí věc. Z hárvu jsou regy a stačí mít to kouzlo a je to zadarmo a více RP.Zkuste to uvážim, Prosím. Určitě tento problém za warry nemám jenom já. Warrové zase nejsou zase až tam hloupí, aby neuměli dvě kouzla.
Děkuju za odpověď Game Master's a případnou realizaci.
Re: Warrové a kouzlo Teleport
Craft kdyz je v pare tak se taky nedostane ven, protoze nema sipku a bylo by to vice RP.
To uz je hold udel povolani, mit sebou 2-3 svitky nestoji majlant a sehnat je snad neni taky takovy problem. Jen to chce jich koupit treba 1k najednou a neshanej je po 10ks. Navic warior s jeho urovni magery by to z hlavy ani nedal, na to je moc hloupý
To uz je hold udel povolani, mit sebou 2-3 svitky nestoji majlant a sehnat je snad neni taky takovy problem. Jen to chce jich koupit treba 1k najednou a neshanej je po 10ks. Navic warior s jeho urovni magery by to z hlavy ani nedal, na to je moc hloupý

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
No hele kdyz sou tak hloupy aby neumeli svetlo, teleport urco umet nebudou. Se zapadnutim maj problem vsechny postavy a osobne si myslim ze nosit si 1-2 teleport svitky neni zas tak moc (treba za pk wara je taham porat). Stejnak s tou magery by ti toho mrte fizzlo nez bys portl... navic dopad na pvmko nvm nvm jakej by byl ... ale pri pojezdu dungu bych to za wara asi vyuzival hodne ... zadny chlastani stamky .. nic .. proste puf-ziskal si cast ...puf :p
aa Byo je vetsi post-hunter )
aa Byo je vetsi post-hunter )
Naposledy upravil(a) Lucky dne 15.02.2009 11:11:07, celkem upraveno 1 x.
- Viconia DeVir
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele: