Guild hry po 5

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Lukasko
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Lukasko »

Puq píše: 3.Kdyz uz chces mluvit o nespravedlnosti, tak jak k tomu prijdou guildy, ktere to zasly v radnem terminu? Asi budou chtit zadat opravne kolo jako satisfakci za to, ze vy jste dostali moznost po terminu? Blbost...
Radny termin byl do nedele do 20:00. Je uplne jedno, kdy to zajdes, jestli v tritydennim predstihu nebo den predem. Pokud se neco podela na posledni chvili tobe, muzes si za to sam (at je to treba vypadek netu). To se ale nestalo. Ty 4 guildy se prihlasily v radnem terminu (a chtely tu mezihru jit den pred uzavrenim), tudiz vsechno stihly podle pravidel. Neni tu jediny racionalni duvod, proc odeprit neco tem, kteri vse stihli vcas, neargumentujte tu prosim jak demagogove. Pokud by kdekoliv byla napsana veta:"Doporucuji jit drive nez v patek odpoledne", budu ted mlcet a tlouct se hlavou do stolu za svou vlastni blbost.
Naposledy upravil(a) Lukasko dne 02.02.2009 11:35:22, celkem upraveno 1 x.
BH Zevlak
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Zdravím,

já nevím, co se tady přád řeší.

Guildám, které se ŘÁDNĚ přihlásili v termínu, ale vzhledem k Noneově nemožnosti se dostat k acountu, nemohli zajít mezihru by mělo být dovoleno tuto Nonem odsouhlasenou mezihru zajít.

Guildy, které se v ŘÁDNÉM termínu nepřihlásili nebo přihlásili den před skončením, kdy nebyl None k maní, mají prostě smůlu. Je to tvrdé, ale je to tak.

Nevím, co je zde k nepochopení.

Přeji hezký zbytek dne.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

Lukasko & Bizon: 100% naprosto sohlasím, bohužel jsme patrně v menšině..
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Agramon píše:Lukasko & Bizon: 100% naprosto sohlasím, bohužel jsme patrně v menšině..
Proč v menšině, pokud None někomu akceptoval termin jakykoli a z jakychkoli důvodů ho nemohl splnit, tak je snad korektní určit náhradní termín. Na tom nevidím nic nepochopitelného.
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Puq
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puq »

Agramon píše:Pug: oni se ale hlásili řádně v termínu jako ostatní, tak že nevím co tady plácáš o náhradním termínu pro ty co mezihru zašli.. překvapuje mě kam až jsou lidi schopni klesnou, jen proto aby zabránili rovným podmínkám soutěže.. :roll:
Ano, prihlasili se v radnem PRODLOUZENEM terminu. Bohuzel gm nemohlo, nehodla termin nahradit ani po PRODLOUZENEM terminu, tak proc se tady rozcilovat. Prodlouzenej termin byl urcitym ustupkem. To se ma ustupovat do nekonecna?
Ano, je neprijemne, ze gm slibilo a nedostavilo se. Ponauceni pro priste je, domluvit se vcas, pak se nebude tohle muset resit...
Perun
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Perun »

Po dohode s Nonem uděláme ústupek , přece jenom je to soutěž o zábavě a né hádání , jako to tu teď vypadá. Guildám , které to mají splněné v řádném termínu se omlouvám , ale určitě nebudou mít nic proti.My nejsme tak zlý jak to vypadá :P

Guildy Brotherhood , LBA , +S+ a Camelot mají 3 dny na splnění 2. mezihry. Můžete se hlásit na Pondělí, Úterý a Středu večer kolem 20:00.

Pro příště berte v potaz všechny okolnosti a mějte to splněné co nejdříve.

A prosím psát do guild her. V bodování j tu pak zmatek.

edit: Guildy, které to mají splněné v řádném termínu budou oceněny velikou pochvalou :)
V.I.R.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Dekujem! Jsem rad ze se to rozumne vyresilo a muzeme pokracovat v dobre zabave, ktere nam hry poskytuji bez pocitu nespravedlnosti.

Abych byl i ja spravedlivej, tak budiz to i pro nas pouceni, ze se vyhnem problemum, kdyz si to radsi zajdem co nejdriv ty mezihry.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Diky moc nedostizny bozsky None i vsemocny Perune.. Ja i mi pratele jsme vam neskonale vdecni a zavazani.. ;)

Prosim tedy o prihlaseni na 2. mezihru zitra kdykoliv mezi osmou a devatou ze stejneho mista odchodu.
Show is over motherlovers!
Lukasko
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Lukasko »

Brotherhood by vam rad podekoval za vase spravne rozhodnuti panove. Pevne jsem v ne veril, i kdyz nas Perun vubec nechvali. :)
A budiz to i pro nas poucenim.

Prihlaska:
Brotherhood, 2.2.09 20:00, 3169 798.
Naposledy upravil(a) Lukasko dne 02.02.2009 17:47:01, celkem upraveno 1 x.
BH Zevlak
Agramon
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agramon »

zde má práce končí..
jsem rád že zdravý rozum zvítězil nad vypočítavostí a závistí..

přeji všem hodně zábavy a zdaru při g.hrách..
Puq
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puq »

Agramon píše:zde má práce končí..
jsem rád že zdravý rozum zvítězil nad vypočítavostí a závistí..

přeji všem hodně zábavy a zdaru při g.hrách..
i ty jeden rozumnej, nevypocitavej a nezavistivej pracante... :)))
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

skoro sem tam přečet parchante :D
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Puq
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puq »

Prafotr Morava píše:skoro sem tam přečet parchante :D
to bych si nedovolil... ;)
Hiki
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hiki »

Perun píše:Po dohode s Nonem uděláme ústupek , přece jenom je to soutěž o zábavě a né hádání , jako to tu teď vypadá. Guildám , které to mají splněné v řádném termínu se omlouvám , ale určitě nebudou mít nic proti.My nejsme tak zlý jak to vypadá :P

Guildy Brotherhood , LBA , +S+ a Camelot mají 3 dny na splnění 2. mezihry. Můžete se hlásit na Pondělí, Úterý a Středu večer kolem 20:00.

Pro příště berte v potaz všechny okolnosti a mějte to splněné co nejdříve.

A prosím psát do guild her. V bodování j tu pak zmatek.

edit: Guildy, které to mají splněné v řádném termínu budou oceněny velikou pochvalou :)

Jestli jsem to dobre pochopil tak CoNT ma smolika ikdyz jsem Page .. odeslal v cese jeste nez bylo 7. kolo her ukonceno .. a ucastnit jsme se chteli take do casu nez by bylo ukonceno.

To ze None nebude na termin ktery my uz si stanovili jsem koukal oznamil 30.1 v patek zas tak dopredu nebylo oznameno.
Tezko neco nadelam .. kdyz je neco domluveno na vikend .. ikdyz posledni mozny .. kdyz to nekdo v patek zkrati do patku.
Neni to nic proti nikomu kazdy ma jeste hodne jinych veci nez UO ..,ale mezihry jediny u ceho se clovek pobavil .. ostani muzou GM udelat sami .. mazat neni zas tak tezke.
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Že vás to ještě neunavuje řešit. Pořád dokolečka. Je to správné neni to správné. Si vemte tuto situaci přeneste si ji na jinou situaci. vlak jede v 15:00 vy na něj doběhnete ve 14:45 a výpravčí (jenž vlak zrovna vypravil) se vám vytlemí do xichtu že vlak jel dnes nějak dřív........
Cpt.Rookie
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpt.Rookie »

Perseus píše:i vemte tuto situaci přeneste si ji na jinou situaci. vlak jede v 15:00 vy na něj doběhnete ve 14:45 a výpravčí (jenž vlak zrovna vypravil) se vám vytlemí do xichtu že vlak jel dnes nějak dřív........
To je přesně ono!

Vemte si třeba ještě jinou situaci. Jednou jsem se třeba takhle podíval na seznam chyb v jednom programu. Jak já vám plakal. A, a, a jindy- zase jsem se podíval na ten seznam chyb... a neplakal jsem!
post++;
Odpovědět