Perun píše:
Muzu se zeptat na ten klasicky bordel?

neber to nejak spatne jen se opravdu ptam

Hej sem rad za takovy dotaz, myslim tim ne veci co se stosujou a jsou vicemene vyuzitelne, ale proste takove treba obleceni typu obyc a ress robky, plaste a podobne chujoviny... miliony obyc nepluskovych zbrani, ruzne dyky noziky meciky, taky treba barvicky (dyes i dying tub), kotel spellbooku, travel booku a podobnych, taky obyc knizky, i treby ty neupecene rybi steaky i maso, a treba vybrat nejake brnka do urciteho stupne, treba dejme tomu iron, shadow, silver... dyt v tom nikdo nechodi proste, nbici si to muzou sehnat od krafta za par gp, tyhle veci by nikomu neublizili, ale sam vim ze proste toho je po bednach hafo. Navic ty mame uz diskutovane kosti, jak obyc od bone, skeleton, liche az po +5 kosti kterych je plno a bylo by to fair vuci pvp magum.
Edit: je jasne ze tohle se nebude libit tem mamonarum, ale proste kdyz uklid bordelu, tak tim myslim tady tyhle veci, ne +5 casti ktere se daji bezne hodne dobre vyuzit... je to vec nazoru, treba kolo pytlicku bylo fakt dost uzitecne...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?