Guildovní hry po 4
Chtěl bych reagovat na třetí plánovanou mezihru. Nelíbí se mi, že za guildu jako za celek (jsou to guildovní hry a ne turnaj povolání) bude lobovat jeden člen, jedna postava. U guild her by se měly hodnotit schopnosti guildy jako celku a ne jen skill jednotlivce!!! (nechapu pak, proč by nemohl byt tento soutěžní dung pro ostatní povolání -> nefer) Tudíš protestuju proti této mezihře... řešení? např. naházet více monster a povolit více účastníků, aby se mohl projevit skutečný "duch a skill" guildy a ne jen prska...
Uz takhle je problem vetsiny guild vubec se sejit na jakoukoliv mezihru. Guilda si vybere ze svych rad jednoho hrdinu a toho tam posle. Je to něco jako trestné střílení v hokejiDargor píše:Chtěl bych reagovat na třetí plánovanou mezihru. Nelíbí se mi, že za guildu jako za celek (jsou to guildovní hry a ne turnaj povolání) bude lobovat jeden člen, jedna postava. U guild her by se měly hodnotit schopnosti guildy jako celku a ne jen skill jednotlivce!!! (nechapu pak, proč by nemohl byt tento soutěžní dung pro ostatní povolání -> nefer) Tudíš protestuju proti této mezihře... řešení? např. naházet více monster a povolit více účastníků, aby se mohl projevit skutečný "duch a skill" guildy a ne jen prska...

V.I.R.
Tak k vuli neschopnosti guild se sejít se guildovní hry omezí na soutěž jednotlivců? Pokud se guilda neni schopna domluvit na pul hodinky hrani jednou za 14 dni, tak nema hrat guildovní hry... toto neni žádný pádný argument cos napsal... jelikož jsou mezihry dost bodované, tak třeba zrovna tato mezihra může rozhodnout o celkovém pořadí (myšleno konečném umístění.) A pak má celá guilda jako smolíka, ač se snažila sebevíc celých deset kol? Prostě celá snaha může (taky nemusí) přijít v niveč, protože prostě guilda nemá dobrého prska... to je ujeté (a nemyslím si, že je to o nějaké náhodě, ten kdo toho prska proste dobře neumí, tak se nemá šanci dobře umístit a tím pak shodí celou guildu)
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jeee nepis si tu a dej uz dalsi koloPerun píše:Vubec nevis co koho ceka , tak to prosim neodsuzuj...nedelalo se nic, co by prumerny hrac nemohl zvladnout.. Treba druha mezihra byla jen pro 3 lidi a v nekterych guildach je 30 lidi a nikdo nerikal , ze je to nefer.

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Vytrhnu to z kontextu a doufám, že se na mě Marsy ani Perun nebudou moc zlobitPerun píše:Uz to bude
edit: Kolo bude zadáno ve 21:00 a bude končit v neděli také o hodinu déle

Marsyas(Strangers) napsal: U těchto her je tímto představitelem Perun, který si hry upravuje podle sebe, což je logicky vedoucí k otázce, zda tyto změny nemají korupční podklad.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Hmm
Pekne kolo, ale zas kurnik si nemuzu pomoct, ze tady nejde o likvidaci vseho mozneho bordelu ze securek, ale jenom nekterych vecicek a ty ostatni, dost hojne vyskytovane, tam proste chybi. Pekne ze pecene steaky, ale nevim jak my vy oni, ale tipuju ze 80% vsech steaku ve svete je syrovych. Je jasne, chcete tam hodit jenom ty veci co padaji pri makrovani skillu jako je tink, carpentry a cooking, ale presto je to skoda, mohlo se nasbirat daleko vic veci, ktere stejne potreba nejsou a kazdy jcih ma plno.

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Soutez se sotva prehoupla do druhe pule, jeste nevis co prichystajiAsh píše:HmmPekne kolo, ale zas kurnik si nemuzu pomoct, ze tady nejde o likvidaci vseho mozneho bordelu ze securek, ale jenom nekterych vecicek a ty ostatni, dost hojne vyskytovane, tam proste chybi. Pekne ze pecene steaky, ale nevim jak my vy oni, ale tipuju ze 80% vsech steaku ve svete je syrovych. Je jasne, chcete tam hodit jenom ty veci co padaji pri makrovani skillu jako je tink, carpentry a cooking, ale presto je to skoda, mohlo se nasbirat daleko vic veci, ktere stejne potreba nejsou a kazdy jcih ma plno.

mind-bending chemicals
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jasny noChristoff píše: Soutez se sotva prehoupla do druhe pule, jeste nevis co prichystaji

Jinak k tomu nahore - ono tahat vsecko bude trosku problem, i ty panty a tak.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.