Enquea píše:omg lidi neberte me vazne, jsem na VSE a mam zkouskovy, co cekate ze vam poradim jinyho
Samozrejme ze by to melo spoustu negativnich dopadu a nic by to nevyresilo...
Asi je to tam pěkná dávačka co? Že stíháš spamovat, mačkat atd..
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Též se musím přihlásit k instituci, kterou prošli všichni aktuální členové naší bankovní rady včetně guvernéra v ČNB:p Jo, a jsem na to řádně hrdej a rozhodně bych neměnil:)
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Stillwater píše:Též se musím přihlásit k instituci, kterou prošli všichni aktuální členové naší bankovní rady včetně guvernéra v ČNB:p Jo, a jsem na to řádně hrdej a rozhodně bych neměnil:)
Enquea píše:omg lidi neberte me vazne, jsem na VSE a mam zkouskovy, co cekate ze vam poradim jinyho
Samozrejme ze by to melo spoustu negativnich dopadu a nic by to nevyresilo...
Asi je to tam pěkná dávačka co? Že stíháš spamovat, mačkat atd..
Jdi to zkusit, do ty doby zavri hubu... Taky kdyz jsem byl na FAVce tak jsem se na to dival zhora na tudle skolu... ted kdyz tu jsem, tak vim ze to zadarmo nedavaj...
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Enquea píše:Jdi to zkusit, do ty doby zavri hubu... Taky kdyz jsem byl na FAVce tak jsem se na to dival zhora na tudle skolu... ted kdyz tu jsem, tak vim ze to zadarmo nedavaj...
Já nemusím nic a ani kvůli tobě nebudu nic držet, tak asi tak
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Enquea píše:Jdi to zkusit, do ty doby zavri hubu... Taky kdyz jsem byl na FAVce tak jsem se na to dival zhora na tudle skolu... ted kdyz tu jsem, tak vim ze to zadarmo nedavaj...
Já nemusím nic a ani kvůli tobě nebudu nic držet, tak asi tak
Ses asi ten nejvetsi drsnak Chucku a prdel si vytiras smirglpapirem ne?
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...