nojono nesu kaprKeeper píše:asi nejsi tak rovny jak bys potreboval no ...Uther píše:zabili me nemazalo se neresilo se !!!!!!!!!!Keeper píše:zabili horimirka pomazali je zabili heitze pomazali je tak smazte i tohohle ne ? nebo kvuli flare se nemaze ? jen kdyz to ma vetsi cenu nez 10 mega ?
Fér či nefér?
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
No k tej karme, ja som s NB vampom spravil zápasnícky quest a už som bol modrí, takže s tou karmou to tak ťažké nieje, inak nehovorím o tom že aj keď je to tvoj kamarát a chceš mu niečo dať, je blbosť dať mu niečo takéto, lepšie pre neho by bolo financovanie tréningu (bandy, regy) alebo ho napríklad na harv kde by získal karmu zobrať,to je môj názor na ktorý som došiel vďaka vlastným skúsenostiam.
Naposledy upravil(a) Nymir dne 20.01.2009 21:02:33, celkem upraveno 1 x.
- Legend Of Pain
- Pencil Master

co nymir, uz ta prestalo bavit ohovarat dp forum na _ fore ?Nymir píše:No k tej karme, ja som s NB vampom spravil zápasnícky quest a už som bol modrí, takže s tou karmou to tak ťažké nieje, inak nehovorím o tom že aj keď je to tvoj kamarát a chceš mu niečo dať, je blbosť dať mu niečo takéto, lepšie pre neho by bolo financovanie tréningu (bandy, regy), ale to je len môj názor na ktorý som došiel vďaka vlastným skúsenostiam.
asi máš pravdu, aj keď ja som skôr ohováral DP systém (som lama furt dostanem afk), na _ sa totiž afk nedá získať, iný systém, ale musím uznať že narozdiel od _ má DP niečo, čo ma fakt baví (aj keď ma DP fakt niekdy štve)Legend Of Pain píše:co nymir, uz ta prestalo bavit ohovarat dp forum na _ fore ?Nymir píše:No k tej karme, ja som s NB vampom spravil zápasnícky quest a už som bol modrí, takže s tou karmou to tak ťažké nieje, inak nehovorím o tom že aj keď je to tvoj kamarát a chceš mu niečo dať, je blbosť dať mu niečo takéto, lepšie pre neho by bolo financovanie tréningu (bandy, regy), ale to je len môj názor na ktorý som došiel vďaka vlastným skúsenostiam.![]()
-
Prafotr Morava
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele: