AFK kontroly

Vaše nápady a návrhy
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Miki píše:
Redd píše:Jak to dělají lidé, co makrují celý den a když přijdu, tak občas nestihnu napsat ani ahoj?
Gatou jsem nezavřel ani 10 lidí a myslím, že i 5 je moc. Všichni umírají v poisnu.
Návod jsem vám dal. Pokud máte pocit, že vám tu gatu dávám moc daleko a vy ani ty 2-3 kroky udělat nemůžete, tak už vám asi víc pomoct nemůžu.
Super Redde, takze kdyz jsme ti 3x reagovali ihned. A pote si nas zacal kontrolovat denne , nekdy i 2x .... tak to je parada. Na me (Calgona , Marenku) jsi byl zasedlej a nerikej ze ne. No coz, svoje si odpracoval. Me si hru totalne znechutil a dohnal me k tomu abych prestal hrat. *tleska*

PS(pro rejpalky) : hned po IK blesku jsem okamzite reagoval.
Nashledanou http://files.xboxic.com/general/dawson-crying.jpg
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Miki píše:No coz, svoje si odpracoval. Me si hru totalne znechutil a dohnal me k tomu abych prestal hrat. *tleska*
Myslim ze to Reddovi a vsem tady hrozne trha srdicko.. :(
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Miki píše:
Redd píše:Jak to dělají lidé, co makrují celý den a když přijdu, tak občas nestihnu napsat ani ahoj?
Gatou jsem nezavřel ani 10 lidí a myslím, že i 5 je moc. Všichni umírají v poisnu.
Návod jsem vám dal. Pokud máte pocit, že vám tu gatu dávám moc daleko a vy ani ty 2-3 kroky udělat nemůžete, tak už vám asi víc pomoct nemůžu.
Super Redde, takze kdyz jsme ti 3x reagovali ihned. A pote si nas zacal kontrolovat denne , nekdy i 2x .... tak to je parada. Na me (Calgona , Marenku) jsi byl zasedlej a nerikej ze ne. No coz, svoje si odpracoval. Me si hru totalne znechutil a dohnal me k tomu abych prestal hrat. *tleska*

PS(pro rejpalky) : hned po IK blesku jsem okamzite reagoval.

Edit: Este jsi to komentoval "Celi den stojite v baracku a makrujete" hohoho: Ono taky vytrenovat alchemku normalni hranim, to bych trenoval do duchodu. (kamos trenoval crafta - mluvi samo za sebe)
Netrpis nakou paranoiou ?
Co sem tak guglil tak mozna ..
perzekuční paranoia = nemocný se bojí, že je pronásledován
kverulantská paranoia = nemocný se domnívá, že jej ostatní nemají rádi - obviňuje je, stěžuje si, chce se dohadovat
at zije wikipedie ;p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Miki: Hned PO blesku je bohužel pozdě. To je jako zastavit hned PO tom, co jsi někoho přejel ;P (když zvolím opravdu debilní příklad)
Papez píše:Možná že by Reddovi spíš slušelo něco jako 'Lord Death' nebo 'Terminator'. Když mu na uvěznění a přechod k dalšímu stačí 2 minuty, mám takový zvláštníj pocit, se asi ani neoběžuje poison fieldem a rovnou napíše 'kontrola maker', počítá do 10, střelí blesk, udělá si zářez na stole, a vrazí odsouzenci sekeru do ruky se slovy 'sry chlapce, ale ja byl rychlejsi!'.' A pokračuje na lov.
Papezi papezi, ty seš fakt úplně v koncích už. Kde jsi zase vystudoval, že mu stací na kontrolu, jail a přechod k dalšímu 2 minuty? Z toho, že zapsaný (ZAPSANÝ) duál (DUÁL) na stránkách je po dvouch minutách? No to věru znamená co jsi napsal. To teda jo.
Nexios
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Hunter píše:Miki: Hned PO blesku je bohužel pozdě. To je jako zastavit hned PO tom, co jsi někoho přejel ;P (když zvolím opravdu debilní příklad)
Papez píše:Možná že by Reddovi spíš slušelo něco jako 'Lord Death' nebo 'Terminator'. Když mu na uvěznění a přechod k dalšímu stačí 2 minuty, mám takový zvláštníj pocit, se asi ani neoběžuje poison fieldem a rovnou napíše 'kontrola maker', počítá do 10, střelí blesk, udělá si zářez na stole, a vrazí odsouzenci sekeru do ruky se slovy 'sry chlapce, ale ja byl rychlejsi!'.' A pokračuje na lov.
Papezi papezi, ty seš fakt úplně v koncích už. Kde jsi zase vystudoval, že mu stací na kontrolu, jail a přechod k dalšímu 2 minuty? Z toho, že zapsaný (ZAPSANÝ) duál (DUÁL) na stránkách je po dvouch minutách? No to věru znamená co jsi napsal. To teda jo.
z toho, co okopíroval Bejkal z prohřešků a jedné drobné úvahy:

Kód: Vybrat vše

16.01.2009 21:36   Calgon z Humlaku   a84a09   -   1. AFK prohřešek. Alchemy. Za rychle probrani jen logy. *Redd*
16.01.2009 21:34   Marenka   5c3361   -   2. AFK prohřešek. Za rychle probrani jen logy.
15.01.2009 22:14   Djgramm   0c22a2   -   2. AFK prohřešek. Magery. *Redd*
15.01.2009 22:00   Beatka   d931c1   -   Dual - makro. Bráno, jako 2. AFK prohřešek. *Redd*
15.01.2009 21:58   Scorpion   0cad30   -   Dual - makro. Bráno, jako 3. AFK prohřešek. *Redd*
15.01.2009 16:19   Graves   d8fb28   -   1. AFK prohřešek. Healing. Trest dle pravidel. *Redd*
15.01.2009 13:57   Violentius Nexus   636826   -   1. AFK prohřešek. Hiding. Trest dle pravidel. *Redd*
15.01.2009 00:31   Mrtvola   cd3eb4   -   1. AFK Alchemy. *Redd*
Dejme tomu, že 16. 1. 2009 21:34 to byl Redd, kdo zapsal prohřešek, za kterým následoval další ve 21:36 - zapsané Reddem. Jestliže si na Marenku a Calgona tedy údajně zasedl Redd, nabízí se úvaha, kdo jiný by to zapsal - i když se asi pletu, rozdíl mezi 21:34 a 21:36 je pořád jen dvě minuty...jen pro pochopení, určitě se nám to tady blíž osvětlí.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Zeby jak uz tady nekdo psal. Trenovali spolecne na jednou miste a oba je zavrel A tehn rozdil je jen cas kterej mu trvalo to zapsat zvlast na stranky??
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Že by zapsání tak krátkého textu trvalo celé dvě minuty? To se mi nějak nezdá...

Edit: Spíš to bude tím, že tam přispěl někdo jiný a zapomněl se podepsat. Ale stejné místo je samozřejmě taky vysvětlení.
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Oximus píše:Myslim ze to Reddovi a vsem tady hrozne trha srdicko.. :(
Si to tu zase pletes s pokecem co
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Byotch píše:
Oximus píše:Myslim ze to Reddovi a vsem tady hrozne trha srdicko.. :(
Si to tu zase pletes s pokecem co
On si musí Oximus zvedat svý posthubtící ego všude :roll:
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

s timto zpusobem kontrol zasadne nesouhlasim. Kontroly afk maji zamezit tomu, aby to clovek nepustil a nesel pryc, nemaji nachytat co nejvic lidi (kteri si u toho treba ctou, nebo jako ja, programujou). A jestli mi bude nekdo tvrdit, ze je rozumne cele ty stovky hodin makrovani opravdu hru zcela sledovat, tak je magor (a to myslim zcela vazne).
Jestlize mam neco co mi udela ding, kdyz se obevi nejaka postava, abych ji nahodou neprehlidl, co je na tom spatneho?

Navic, jestlize by se u mne neco objevilo, co by mne neohrozovalo, tak bych na to stejne nereagoval, akorat bych zpozornel ruku pripravenou na healu..

PS: Napsat hlidaci script se da na cokoliv, jediny pozadavek je aby pak clovek makroval nekde v liduprazdne oblasti (aby se nezblaznil z planych poplachu). Nenutte mne ho psat.
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Mikee píše:....
Problém je v tom, že když máš makro na dink, nemusíš u toho vůbec být, když si to dáš nahlas, můžeš být klidně v jiné místnosti, spát apod.
Nikdo ti tu netvrdí, že je rozumné to zcela sledovat, ale měl bys to sledovat tak, abys nepřehlédl tu gatu, což prostě problém není, ani když u toho programuješ nebo se díváš na film a máš při tom vykouslé okno s uo.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Napospas píše:
Mikee píše:....
Problém je v tom, že když máš makro na dink, nemusíš u toho vůbec být, když si to dáš nahlas, můžeš být klidně v jiné místnosti, spát apod.
Nikdo ti tu netvrdí, že je rozumné to zcela sledovat, ale měl bys to sledovat tak, abys nepřehlédl tu gatu, což prostě problém není, ani když u toho programuješ nebo se díváš na film a máš při tom vykouslé okno s uo.
btw ¨. jakou barvu má vůbec ta gate?
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

V pravidlech je napsano, ze musim prokazat svoji pritomnost gm. Ale take tam je, ze musi byt zrejme, ze jde o afk kontrolu. tzn dokud je to gm videt a hodi vedle mne gatu, pak je to ok, ono taky gm se da prehlidnout dost blbe :) ale jestlize ji hodi z invisu, pak nemam vubec povinnost na to reagovat! taky jen blbec vbehne bez jakehokoliv tuseni do nejaky gaty, kdyz naprosto netusi co je na druhe strane...
PS: a uz vubec nezkousejne z invisu neco psat, to se v tech hromadach hlasek neda dohledat uz vubec..
Naposledy upravil(a) Mikee dne 20.01.2009 00:33:54, celkem upraveno 1 x.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mikee píše:V pravidlech je napsano, ze musim prokazat svoji pritomnost gm. Ale take tam je, ze musi byt zrejme, ze jde o afk kontrolu. tzn dokud je to gm videt a hodi vedle mne gatu, pak je to ok, ono taky gm se da prehlidnout dost blbe :) ale jestlize ji hodi z invisu, pak nemam vubec povinnost na to reagovat! taky jen blbec vbehne bez jakehokoliv tuseni do nejaky gaty, kdyz naprosto netusi co je na druhe strane...
PS: a uz vubec nezkousejne z invisu neco psat, to se v tech hromadach hlasek neda dohledat uz vubec..
:arrow:
Redd píše:1. Já se vždy ukážu a napíšu do hry.
2. Gate stojí +-2 políčka od postavičky. (Vždy je jasně viditelná)
3. Celou dobu, co stojím vedle té brány, píšu do hry.
:?: :idea:
Nexios
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

Sofia píše:A tak to já do tý hry ani nepíšu a dokonce ani neodinvisnu, abych nespustila hlásítko. Když tu jsi, gate vidíš a nemáš problém, když tu nejsi (koukáš na film a máš jen malý uo okýnko, čteš fórum, brouzdáš po webu nebo trávíš hodiny na wc), tak ten problém máš.
Pravda je, že gate používám jen zřídka a jen v cechu či v případě, že mám podezření na hlásítko u dotyčného hráče.
Buďte za styl kontroly u Redda ještě rádi ;)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Sofia píše:A tak to já do tý hry ani nepíšu a dokonce ani neodinvisnu, abych nespustila hlásítko. Když tu jsi, gate vidíš a nemáš problém, když tu nejsi (koukáš na film a máš jen malý uo okýnko, čteš fórum, brouzdáš po webu nebo trávíš hodiny na wc), tak ten problém máš.
Pravda je, že gate používám jen zřídka a jen v cechu či v případě, že mám podezření na hlásítko u dotyčného hráče.
Buďte za styl kontroly u Redda ještě rádi ;)
Nexios
Mikee
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikee »

zridka nezridka, dokud nevidim gm, nemam povinnost reagovat.
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Mikee píše:V pravidlech je napsano, ze musim prokazat svoji pritomnost gm. Ale take tam je, ze musi byt zrejme, ze jde o afk kontrolu. tzn dokud je to gm videt a hodi vedle mne gatu, pak je to ok, ono taky gm se da prehlidnout dost blbe :) ale jestlize ji hodi z invisu, pak nemam vubec povinnost na to reagovat! taky jen blbec vbehne bez jakehokoliv tuseni do nejaky gaty, kdyz naprosto netusi co je na druhe strane...
Ono taky do nějaké gate jen tak neskačeš že? Ono ti asi takovou gate chodí davat každý nb co jde okolo nebo se vykope z dolu že? Ono taky třeba stačí na tu gate jednou kliknout a dozvíš se "Kdo neni AFK projde...." že? Že? Že? Že?
Mikee píše:zridka nezridka, dokud nevidim gm, nemam povinnost reagovat.
jestli budeš chtít... můžu ti i poskytnou svůj screen jak jsem měl kontrolu v dole v Minocu a GM se mi ani neukazalo :cry: ..... nebyl jsem AFK a nemusel jsem se tu teď vyplakavat na fórku, že mě chytili 2x za dva dny :roll:
Naposledy upravil(a) Mianek dne 20.01.2009 01:11:16, celkem upraveno 1 x.
Legie (navzdy!!)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Mikee píše:zridka nezridka, dokud nevidim gm, nemam povinnost reagovat.
Zřídka, nezřídka - GMka ti teď jasně napsala, že kontrola může probíhat i pomocí gate a tím tě obeznámili s tvojí povinností, kterou máš uloženou v pravidlech "GM nebo kancléř může zvolit libovolný postup při AFK kontrole. Pokud vyžaduje odpovědi na kontrolní otázky, provede kontrolu takovým způsobem, aby bylo hráči zřejmé, že se jedná o kontrolu AFK.". Gata vedle tebe s názvem "AFK kontrola; kdo neni AFK projde" a podobně (jak píše Mianek) je myslím dostatečně výmluvná a jen těžko ji můžeš považovat za něco jiného. Nedá se nic dělat.
Nexios
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Jsou mi nadmiru jasne AFK kontroly, avsak si tez myslim, ze v nekterych pripadech je to prehnane.

Pamatuji si jak jsem chtel k UO dostal kamarada co tu zacinal hrat, kdysi ji hrali jeste na skole jen ze skolnich pocitacu, protoze o internetu doma nebylo vzdechu.
Samozrejme, aby si udelal postavu, tak ji makroval v praci na recepci. Prisla kontrola, ktere se nemohl venovat, nebot mel zakazniky za pultem a GMko takoveto veci nechape, bohuzel prestal hrat, drive nez si mohl postavu domakrovat.
Mozna tu uz nove hrace nechceme...
Zamčeno