AFK kontroly

Vaše nápady a návrhy
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

AFK kontroly

Příspěvek od Miki »

Chtel bych se zeptat ostatnich hracu , jaky maji nazor na kontrolovani AFK prez "AFK gatu".

Kazdy ted vi. Ze na DP je ted nove aktivni GM , ktere kontroluje zdarne AFK prohresky. Asi chce splnit normu jako pan "Kudlicka" http://www.youtube.com/watch?v=jRMh7L6Z-iQ

16.01.2009 21:36 Calgon z Humlaku a84a09 - 1. AFK prohřešek. Alchemy. Za rychle probrani jen logy. *Redd*
18.01.2009 11:46 Calgon z Humlaku a84a09 - 2. AFK prohřešek. Alchemy. Trest dle pravidel. *Redd*

Toto je ma postava, AFK kontrola Redda probiha , stylem "hodim gate a pockam" pokad se postava neprobere da mu IK blesk a sup snim do Jailu. Clovek nato opravdu skoro nema sanci reagovat ( pokad teda nekouka jen tupe jak postavicka kvedla).

Vzdy , jsem reagoval hned na milisekundu potom co me zabil IK bleskem. Opravdu se mi nelibi jak dane gmko kontroluje AFK prohresky. Prominuti trestu se asi nedorezu, ale proste kontrolovat prez AFK Gejty je fakt prasecina.

Kdysi davno i GM Baltazar !!! zakazal kontrolovat prez tydle AFK gaty !!!

To je muj nazor, a me schrnuti
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ultragreen »

Taky pochybuju, že jsou na DP hráči co jen tupě koukají na UO... Přeci jen je rozumné, když treba surfuješ a sem tam hodíš očko na to jestli nejsi kontrolován... :)
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

je mnoho sposobov ako popri makrovani bezpecne byt trebars na tom webe
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

jojo ten afk helper je dobrá věcička, ale upřímně na to hodíš očko jednou za čas, víš jak .. :-)
Žijeme ve světě, ve kterém existuje reálné i zdánlivě nemožné, kde skutečnost na sebe bere podobu iluze a kde jsou některé věci nevysvětlitelné, dokážete odlišit pravdu od smyšlenky?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ale periferne si vzdy vsimnem modre meno v zurnali alebo zmenu pri mojej postavicke...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Jsem jen pro.

Kontrola přes gaty je totiž (zatím) jedna z mála metod, které nejde ošetřit alarmem na málo hp. Času na probrání má afkář jistě dostatek, jen prostě je fakt sviňárna, že by měl do hry koukat. Jenže to bude asi účel afk kontrol bych si tak tipl. To, že někdo makruje a vůbec se do hry nedívá - když ho sesmaží field na míň hp, tak mu přes celej byt zazvoní alarm a on doběhne/vypne druhou hru/přepne z filmu a jakože to sleduje hrozně a afkaření mu prochází - a teď se diví, že se od něj čeká, že neafk znamená se dívat do hry - no to je sice smutné, ale je to tak.

Jak píše SS, není takový problém brouzdat/dívat se na něco/atp. a při tom sledovat hru.
Nexios
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Taky sem zazil kontrolu gatou, ale ne od Redda(ten me kontroloval tak ze proste prisel :) ).
A da se to. Jen to chce to vyresit rozume, kdo umi premejslet ten si s tim poradi. Takze souhlasim se Ss
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Právě no, u makrování nejde jen tupě sedět a koukat :), k tomu nějakej filmík atd..., třeba kontroly přes ty Poison Fieldy atak. byly dobré, měl si čas se probrat.. :)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Nj ale v tomhle pripade je chyba na tve strane, kdyz se nechas nachytat 2x za dva dny, misto toho abys po prvnim prohresku byl rad ze mas jen logy, a byl opatrnejsi, tak se nechas podruhy nachytat, to je fakt jen a jen tvoje chyba ...
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Ultragreen píše:.. třeba kontroly přes ty Poison Fieldy atak. byly dobré, měl si čas se probrat..
Teď máš taky čas. Tak kontrola (bych řekl) probíhá nějak tak, že GM hodí pár políček od tebe gatu a čeká takovou minutku. No a když se neozveš (a ty se neozveš, protože máš hlídací skript na snížení hp abys mohl bejt afk a stejně jsi prolejzal kontroly), tak ti potom dá blesk a jdeš sedět.

Naprosto v pořádku, čas na zareagování určitě máš.
Nexios
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

No panečku to mi je přímo skandál!!! AFK kontrola je od toho, aby kontrolovala, jestli sleduješ hru nebo ne. A ty si jí očividně nesledoval, holt smůla no. Ti to nejspíš doteď procházelo, být akf díky nějakému pomocníčku, ale ten asi teď už nefunguje no. Smutný moc jako :(, prasečina veliká a zlá!

P.S. :Jo a pomocí AFK gaty kontrolovalo nějaké GMko už dřív a nikdy sem s tím problém neměl :/, takže asi tak no.
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Miki, souhlasím s tebou.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
JoeMoe
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeMoe »

svojho casu (pred rokom) som taku kontrolu (ci dve, tri) mal, a stihnut sa to dalu uplne bez problemu. nebola to ziadna svinarna, ze by gate GM hodilo niekam daleko odomna, tusim mala gate nejaku relativne kontrastnu farbu a ak mal clovek otvoreny aspon kusok okna so svojou postavou, tak si to bez problemu vsimol

a ze si bol afk a dostal logy? tak ti treba, ja by som ti este pridal za blbe keci na forku ;)
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Co se tyce Gate, tak ja s nima taky nesouhlasim, ale to je asi tak jediny co muzu. Preci jen na DP je vetsina skilu udelana na makrovani, kdyz budu trenit veterinu v dungu, tak me driv pojedou PKcka nez se dostanu na nejakou pouzitelnou hranici skillu. V pripade ze si chci michat tmr tak civet 50h jak micham svetlo nevim nevim kdo to tak dela.

Kazdej vi jak to tu chodi. Nejaky hlidaci makro je lidem stejne k prdu kdyz u toho fakt nejsou, a pokud u toho jsou tak to maj pusteny bud na celou obrazovku a pak reagujou treba na zvuky ci periferni videni a nebo maj NAFK kdyz delaj na kompu takze to videj stejne.

Poison field byl a bude kompromisem v ramci AFK kontrol, ale hodl kdyz je ten system tak nastaven tak hraci budou a budou makrovat. Gate se vyuzivaly jen v cechach co vim, pouziti na sing hrace je hold az moc husty.

P.S. Kdyby to aspon byla reward gate :)
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Redd byl u mě již asi 4x a žádnou gate natož IK blesk hodit nestihl, jednou to byl Non-AFK helper podruhé prostě maximalizované okno. Jinak Non AFK Helper vřele doporučuji, když nejsi někde zahrabaný za stolama stačí ho nasměrovat dve tři políčka před tebe a máš vyhráno ;)
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

A už se zas ozejvaj sváteční a forový hráči, kteří si sem dou zas nahonit posty a říct hele a já kdysi tuto a proto že sem jednou taky hrál a neuměl sem si napsat skript a musel sem na to koukat a :(...

Hrát si pořád na to, jak něco očůrat, o tom se dá diskutovat do nekonečna. Pokud funguje afk kontrola stylem jen hodit gatu a nenápadná věta v rohu, tak mi to nepříde moc taktní, to ti nepomůže ani zmíněný afk helper (zkušenost, skoro sem taky skončil v jailu, nebýt poison fieldu navíc...).. ale pokud někdo kouká třeba jen na journal, tak se tam hláška klidně ztratí a gata negata...

Nehledě k vašim chytrým kecům ala HP alarm, tak úplně stejně si kdejaký chytrák udělá alarm na detekci gaty, takže vlastně můžete vymýšlet nové metody a k tomu hned chytré názory.. co vy na to?
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Byotch: Právěže hlídací makro je přesně to, co afk člověk potřebuje - jistě, že když nejsem doma, tak si makro nepustim. Ale když takové makro mám a kontrolu mi vždycky oznámí po celém pokoji/bytě, tak si můžu dělat cokoliv a nemusím hru hlídat. No a tomu se tady říká afk makrování. (A ano, i čumění na film fullscreen je afk_makrování, ač technicky je ten člověk u klávesnice) Nechápu jak si přišel na to, že takový hlídač makrovači nepomůže.

Samial: Já jsem natrénil x postav. A to i v době, kdy už yokaři dávno afk skripty (na nick, na slova, na míň hp) používaly. Ano, napsat bych ho sám neuměl, no nechat si ho poslat by nadruhou stranu byla otázka jedné věty na icq.

Já jsem všechno natrénil přes kus okna na kraji obrazovky a nikdy jsem s afk kontrolou problém neměl.

Rozepsal bych se dál, ale naštěstí musím jít vymešlet chytré názory abych byl připraven, až někdo vymyslí hlídače na gaty :(
Naposledy upravil(a) Hunter dne 18.01.2009 16:03:06, celkem upraveno 2 x.
Nexios
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Mi přijde stěma gatema jako prudeni. Ono pokud Mr. Redd nepochopil , že to GMko dělá pro hráče ,aby pomáhal,řešil, a teda chytnul ty vyloženě AFKaře.
Ale prostě asi to vzal z jinýho konce a dělá jen to, co ho baví...tzv špatný questy a AFK kontroly.

Pomáhám kamarádoj trenovat crafta a Pan Redd byl u toho crafta 5*krat za dva dny. Když neuspěl ani jednou tak prostě se vněm projevila lidska vlastnost a hodil tam gate.

PS: V jailu jsem byl jednou a to někde 2003.
Naposledy upravil(a) Bejkal dne 18.01.2009 16:02:56, celkem upraveno 1 x.
Ultragreen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

jo ale tu se jedná o ty gaty, a pak IK blesk, takže i když jenom surfuješ na netu, a máš toho non afk helpera tak jsi v kelu :)
Naposledy upravil(a) Ultragreen dne 18.01.2009 16:04:19, celkem upraveno 1 x.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Bejkal píše:Mi přijde stěma gatema jako prudeni. Ono pokud Mr. Redd nepochopil , že to GMko dělá pro hráče ,aby pomáhal,řešil, a teda chytnul ty vyloženě AFKaře.
Jsem te nepochopil sak on chytnul afkare a poradne zavrel az zcerna to je spravne ne ?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Zamčeno