Musel jsem pockat az odejdes do dungu :pDeacon Frost píše:Tsss. 30 minut zpoždění, začínáš to ludračitPerun píše:5. Kolo souteze v prvnim postu
Guildovní hry po 4
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Robky jeste ok, ale skoda treba stitu, protoze spousta tech bronze stitu, drevenych kite stitu a tak se vubec nepouziva, a padaji i vetsi pluskovosti, mam treba par +10 a +15, pritom vyuziti nula, a lidi jich maji urco kotel.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasne myslel sem +3 a +5, cili guarding a vys... stejne divne oznacovani, nazvy podle brnek a pluskovost zbrani...Napospas píše:Já se teda vsadím, že +10 nebo dokonce +15 štít má jenom málokdo
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz ne +5 kosti, co trebas skeleton casti a liche casti.. ???
Nevim jestli to nekdy nekdo sbira, ale par liche casti bych u sebe snad jeste nasel. Kdyz to neupotrebim v soutezi, dam to kamaradovi na PvP a to se zase bude jenom prelejvat do jinych sekurek (coz ostatne vsechny PvP kosti).
Ovsem neznam statistiky, takze se jen spise ptam.
Nevim jestli to nekdy nekdo sbira, ale par liche casti bych u sebe snad jeste nasel. Kdyz to neupotrebim v soutezi, dam to kamaradovi na PvP a to se zase bude jenom prelejvat do jinych sekurek (coz ostatne vsechny PvP kosti).
Ovsem neznam statistiky, takze se jen spise ptam.
Defense veci se dali proto , ze nejsou az tak pouzivane a lezi jich po sekurkách mraky. +5 kosti maji velke vyuziti v PvP proto se tam nezařadili a vyšší štíty,brnění a roby mají využití jak v PvP , tak i v PvM , nekdo na ty nejlepsi veci nema a pouziva to hodne.
edit: +5 botky taky nesbíráme
edit: +5 botky taky nesbíráme

V.I.R.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ty +5 kosti bych tam dal, kazdej toho ma tri zadnice a vubec by me netrapilo kdyby soc pvp nekri behali v liche a ty lepsi to meli trosku drazsi.... by se aspon na par dni snizil rozdil mezi cenou vybavy nekra a jinejch povolani.
Navic nechapu proc sou tam +5 kuze potom, ktery maj vyuziti a cenu pro maga stokrat vetsi nez +5 kosti pro negra...
Navic nechapu proc sou tam +5 kuze potom, ktery maj vyuziti a cenu pro maga stokrat vetsi nez +5 kosti pro negra...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master