Sum "archer"
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Sum "archer"
Tak nevim jestli se to tu už třeba nediskutovalo, ale mě by se to docela líbilo kdyby Prsk/negr mohl mít aspon jednoho suma co střílí
. Proč tomu tak není?

Re: Sum "archer"
Protoze sou archeri krapitek bugovy.Hybernatus píše:Tak nevim jestli se to tu už třeba nediskutovalo, ale mě by se to docela líbilo kdyby Prsk/negr mohl mít aspon jednoho suma co střílí. Proč tomu tak není?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Hybernatus
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Lol koukam kolik lidi zna Magic karty a docela dobre
Nedame nekdy MWS? 
add tema, no tak udelejte summa jakoze vez, bez moznosti move, kterej bude strilet, z mista neumi kulomet zadnej

add tema, no tak udelejte summa jakoze vez, bez moznosti move, kterej bude strilet, z mista neumi kulomet zadnej

"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Tohle je dobrý nápad. Resp. jediný rozumný v tomto topicu. Nicméně asi spíš prostě střílejícího summona nechceme, bylo by to proti sumžeroucím monstrům atd. Takže principielně stojící střílející summon je ok, sřílející summony ale nechceme. Čímž je to tu asi zralé na lock s tím, že tenhle nápad s tím nechodícím summonem si zapisuji a třeba se to někde někdy využije.Enquea píše:add tema, no tak udelejte summa jakoze vez, bez moznosti move, kterej bude strilet, z mista neumi kulomet zadnej ;)
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.