1. Ja osobne jsem se do techto zon s pekackem nemela nikdy problem se dostat a to ani ve frekventovanych casech, kdyz budu prehanet, tak treba pul napul a to mi neprijde nijak malo.Hunter píše:1. Neexistuje imho jedinej důvod, proč by měly bejt dungy (krom dungů pro úplné začátečníky) v místech, kam se pk skoro nemohou dostat. Notabene když v těch dungách bejvaly (jsou?) poklady jaký tam bejvaly a modráci mohou ovlivnit vstup/nevstup pk do takové zény. Pokud takové důvody znáš, enligthen me.
2. Jak už psal Duffy, že o tom nevíš ty není moc vypovídající hodnota.
3. My například za doby Mamonstva neměli jediný problém pojet cokoliv jsme chtěli. Problém byl jedině v tom, když jsme se chtěli dostat do těhle savezona dungů. To něž by se tam člověk dostal, tak měl pojetejch 10 Deceitů, COŽ je dung pro začátečníky, kterej by měl bejt v takový zóně. A ne ANKH a podobně.
4. Nevím co to znamená "psychofobní myšlenka", ale neřekl bych, že jsme s tím mohli mít někdy problém. Za pk jsem běhal vlastně jen chvíli, naprostou většinu času jsem běhal frakci. Problém u mě je asi ale ten, že na to snažím nedívat čistě z toho uzoulince osobního pohledu, ale snažím se i o ten širší, celo-rakousko-uherský, jemně nakrájený ..
2. Ja treba taky neznam nikoho kdo by to delal pravidelne porad pokazde a to znam lidi, kteri chodi ankh hodne casto a rekla bych ze to bude jina skupina lidi, nez kterou zna Byotch.
3. Jenze mamonstvo behalo dva mesice a to stylem, ze jeden obihal dungy a zbytek logl az na jisty pojezd. Do ankhu byste museli hned lognout vsichni a rekla bych, ze pri predstave, ze tam dve hodiny zadna vyprava nepujde, si vetsina lidi radsi vybere na pojezd jiny dung :p To je ale spis o lenosti...
4. Citlivejsi a vnimavejsi clovek pochopi, ze psychofobni myslenka je myslenka prehnaneho psychicky vytvoreneho strachu ;p Samozrejme naprosto amatersky, laicky a neprofesionalne receno.
(Ty se na to dives z pohledu absolutniho nehrace ;p)