Kdo, kde, koho a v čem?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč. Kdyby mi někdo namíchal slivovicu s džusem tak mu to tak chrstnu do ksichtuUther píše:cista vodka,cista slivovica michani je k nicemu kdyz vodku tak samou kdyz slivu tak samouLegend Of Pain píše:
2dcl vodka, 1dcl pomarancovi dzus, 1dcl jahodovi dzus. pridat tam citron a vuala, mnam mnam

Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Mám doma ted desetiletou,sem si dovezl a to je teprve pití.Duffy píše:Podle toho jakouLizard píše:Fuj absinth,jak to můžete pít brrr jedině havanu to je to správný pití.
Ta bílá je dobrá tak max s colou. Sedmiletka je super na panáčka

Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Havana Club Gran Reserva - neocenitelný suvenýr co si dovezou rodiče z Kuby. Jinak hnědku docela taky, ale spíše Irskou (Jameson) nebo pak rovnou Jacka, nejlépe v Lynchburg lemonade záležitosti.
Ale protože su kluk z vesnice, tak piju samozřémě slivovicu:) (a tím to neomezuju jen na švestky, ale určitě i meruňkovicu, hruškovicu, třešňovicu, calvados, přepálené víno, jahody, maliny, ringle, ořechy, banány, .... Asi největší úlet co mě zatím potkal byla "slivovica" z mrkve a druhá pak z chleba. )
Ale protože su kluk z vesnice, tak piju samozřémě slivovicu:) (a tím to neomezuju jen na švestky, ale určitě i meruňkovicu, hruškovicu, třešňovicu, calvados, přepálené víno, jahody, maliny, ringle, ořechy, banány, .... Asi největší úlet co mě zatím potkal byla "slivovica" z mrkve a druhá pak z chleba. )
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ojoooj, dobra baracka je dobra baracka co si budeme hovorit, a inacmam strky na morave takze moravskou slivovicou fakt nepohrdnem len to nekedy trosku kope...Stillwater píše:...
a k orechovici... kamos raz donesol, ze na ochutnavku, ked som k tomu privonal, vonalo to ako fenolftalein zmiesany s NaOH (holt som chemik) a chutilo to ako keby to filtrovali cez tyzden staru kopu ponoziek...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
- Lizard
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Cena kolem 1500,v obchodech těžko,nejlepší asi přes net nebo nějakej sklad s chlastem.Duffy píše:Taky se chystám pokoupit, až jí někde uvidim. Věřim, že je to peckaLizard píše:Mám doma ted desetiletou,sem si dovezl a to je teprve pití.Jen neprolejzám nápojky, tak nevím, jestli se dá vůbec u nás sehnat. Ta sedmiletka se dá koupit ve špáru za 7, tak je to bez starostí
Dobrou chuť
Bystrc Bastardz!