tet se pomalu presouva zas ena hb:) JAko zastarych casu pk regrup u orga:)
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Třeba pro mě je to docela fajn, jeden z hlavních důvodů proč jsem přestal za červeného běhat byl ten, že po mě jezdili i ostatní červení a protože jsem byl nub a oni většinou v přesile, po nějákém čase jsem se na to vytrtkal, tak teď si třeba zase zaběhám
Napospas píše:Třeba pro mě je to docela fajn, jeden z hlavních důvodů proč jsem přestal za červeného běhat byl ten, že po mě jezdili i ostatní červení a protože jsem byl nub a oni většinou v přesile, po nějákém čase jsem se na to vytrtkal, tak teď si třeba zase zaběhám
Nee kdepak .. vzdej to .. je cas pvm ... nechteji te tady !
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Ono by to bylo v poho stim sampanem ale kdyz se pije celej vecer budvar po kterym mam vzdycky v hlavne totalni strep tak to fakt neni dobry AT ZIJE ANTIETHANOL
Ono by to bylo v poho stim sampanem ale kdyz se pije celej vecer budvar po kterym mam vzdycky v hlavne totalni strep tak to fakt neni dobry AT ZIJE ANTIETHANOL
tak ten sampus na absint je svinstvo no, tam je mozno ten rozdiel... proste humac...
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Shadowsong píše:ja mam sampus rad, ale musi byt dobre pouzity a nemiesany hlavne :p
neuznavam nealko...
nemiesane nealko? blazni!! sampano treba viediet dobre spracovat :p http://www.dobre-recepty.sk/detail/2531-ladovy-medved/
sice si tam take sracky ako redbull nedavam ale vsetko zalezi od pomeru aku velku opicu chcete mat vacsinou stacia 2-4 pohariky a ista kóma :p
Nejlepsi pulitr 3 absinty hruskovy dzus a dolejt redbullem mnamka.
A pro silnejsi natury tu mam IK(Exnout pivo panaka absintu vyhulit na posezeni pulky fajfky a udelat stojku. To ale jen v pripade ze se doopravdy nudite:D
edit jeste po absintu malej panak zeleny.