Vcerejsi questik
Vcerejsi questik
Na vcerejsim questiku jsem pridaval do monster sacky s cervenou barvou co davali ik. Mam v planu pri pristim questiku ty co umrou u posledniho monstra na loot pripravit o rewardu.
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vcerejsi questik
To byla celkem sviňárna s těma červenýma pytlíkamaNone píše:Na vcerejsim questiku jsem pridaval do monster sacky s cervenou barvou co davali ik. Mam v planu pri pristim questiku ty co umrou u posledniho monstra na loot pripravit o rewardu.

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
však já to psal včera do hry at ty mrtví neresujou 
jsem PRO ik pytle, a žádnou rewardu pro poslední mrtvé:)

jsem PRO ik pytle, a žádnou rewardu pro poslední mrtvé:)
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
To je taky běžná praxe. Leč občas na to GMko zapomene, při tom množství potvor na questu se to špatně hlídá. Tohle je určitá metoda, jak hráče "vychovat" a ty co se fakt slepě ženou za lootem plácnout přes prsty.Napospas píše:Nebylo by jednodušší těm monstrům loot vzít úplně? :)
Nicméně musí se s tím velmi opatrně, je rozhodně nežádoucí, aby to vytrestalo někoho, proti komu to není namířeno.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tam me neprekvapilo, ze se to stalo u prvniho, jak rikas jeste nez dopadl na zem.. ale ze se to stalo i u dalsiho .. a dalsiho .. to uz nebylo k smichu ale k placi.Kaj píše:Když ten okamžitý kruh duchů kolem Fire mága ještě než stačí dopadnou na zem jeho tělo je tak ... uspokojující a zábavný
Nadruhou stranu ... byt ja gm tak ty fire magy davam na questy casto ... taky by me ten pohled na okruh mrtvol udelal hodne dobre :p
Jako přijde mi supr věc něco takového závést stejně jako na tom předchozím kvestíku ve skara- kdy zabíjel plášť, ale popravdě třeba já - na kvestech nelootim((je mi fuk když potvory nemaj loot vubec, stejně jako když v rwardně nejsou gp - stačí trocha fame
), tentokrát kluci říkali- bude moc pytlíčku tak si zkus jeden vzít- říkám si hmm tak jo jednou zkusím štěstí(je to jak loterie- co kdyby
) - ale než jsem stihla dokliknout na myš hnědej pytel zmiz a pod targem zůstal červenej´= smrt. No a tak jsem umřela, ale přijít proto o rewardu? Proč bych tam měla zůstat ležet?
Přijde mi spíš podstatnější nějak zařídit aby půlka lidí nestála a na potvoru jenom nekoukala při čekání na rewardu(mlátit ji můžou i prskové- sice nejspíš jak já kudličkou ale co srandy kopeč když plechovky umírají a necr stoji a vesele missuje osto šest )
Ti co looti autolootem nebo celou dobu čekají jen na to až ta potvora umře, až se objeví rewarda to budou dělat stejně dál.

Přijde mi spíš podstatnější nějak zařídit aby půlka lidí nestála a na potvoru jenom nekoukala při čekání na rewardu(mlátit ji můžou i prskové- sice nejspíš jak já kudličkou ale co srandy kopeč když plechovky umírají a necr stoji a vesele missuje osto šest )
Ti co looti autolootem nebo celou dobu čekají jen na to až ta potvora umře, až se objeví rewarda to budou dělat stejně dál.
Noobikem navždy :)
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Ja pro ik pytlicky jsem... ale problem je, ze i pres to, ze treba ja autoloot nepouzivam, jsem si naklikla hnedy a potahla za cerveny...
Jak potom chcete osetrit to, ze nekdo z questu odejde bez famy, bez vybavy a bez penez, jen kvuli tomu, ze i kdyz si poctive taha rucne, ma jen smulu, ze cerveny je hned pod hnedym a ten mu nekdo vezme tesne pod rukou?
Jak potom chcete osetrit to, ze nekdo z questu odejde bez famy, bez vybavy a bez penez, jen kvuli tomu, ze i kdyz si poctive taha rucne, ma jen smulu, ze cerveny je hned pod hnedym a ten mu nekdo vezme tesne pod rukou?
Nedelej si hlavu s tim, co si o tobe mysli ostatni... Ti maji plnou hlavu toho, co si o nich myslis ty.
Určitě jsem pro, a autolootery bych rovnou jailoval, když se řekne zákaz autolootu, znamená to zákaz autolootu, přecijen je to nařízení GM a to by se mělo respektovat a porušení prostě a jednoduše potrestat logama, byť 50-ti.
Konečně se přišlo, když už každý kašlal na GM
na velice jednoduchý způsob jak to zakázat bez jediného slova, doufám, že toto řešení výjde v platnost co nejdříve
a spravedlnosti bude učiněno za dost.... AMEN

Konečně se přišlo, když už každý kašlal na GM

Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Muzu se jen zeptat?
Da se rozlisit autolot od lotu rukou? Jsem sice njubik a v tomhle se opravdu nevyznam, ale osobne se mi to zda byt technicky malo providitelne...
Jen tak by me to zajimalo kdyz autolotery rovnou jailovat.
Kuprikladu kdybych se premackl (coz se mi u me usmudlane a zanesene opticke mysi obcas stava :-/ ) a misto obycejneho pytliku bych vzal omylem IK pytlik, vzal bych ho rychle ... a vse bez pomoci ext. programu.. umrel bych a byl bych trestan v jailu .. nepravem...
Da se rozlisit autolot od lotu rukou? Jsem sice njubik a v tomhle se opravdu nevyznam, ale osobne se mi to zda byt technicky malo providitelne...
Jen tak by me to zajimalo kdyz autolotery rovnou jailovat.
Kuprikladu kdybych se premackl (coz se mi u me usmudlane a zanesene opticke mysi obcas stava :-/ ) a misto obycejneho pytliku bych vzal omylem IK pytlik, vzal bych ho rychle ... a vse bez pomoci ext. programu.. umrel bych a byl bych trestan v jailu .. nepravem...
Řek bych, že v tomto případě, by ti GM kterému by jsi tohle poté interpretoval, řeklo, že si máš vyčistit myš nebo něco hodně podobného, ono asi by se pak dalo, pokud by se udělala nějaká vyjímka takovéhoto typu, pěkně zneužít a každý by se vymlouval na myš atp. Tím tě Lucky něchci nějak napadat...
Berme to jako například 
A ten autoloot a loot rukou, myslím si, že se poznat určitě dá a je rozdíl když pytlíky zmizí dřív než to monstrum dopadně tělem na zem, nebo budou mizet relativně pomalu...

A ten autoloot a loot rukou, myslím si, že se poznat určitě dá a je rozdíl když pytlíky zmizí dřív než to monstrum dopadně tělem na zem, nebo budou mizet relativně pomalu...
Už o pár postů výše je psané, že je docela složíté si při už někdy tak velkém questovním zmatkům ještě hlídat monstra a na takových "rychloquestech" si myslím, že už tuplem ne ohledně nějakého lootu. Uvažoval jsem a dospěl jsem k závěru, že kdyby nepadal žádný loot, a to wire padlo každému z rewardy bylo by to mnohem pohodlnější a nikdo by si nestěžovalXanthos píše:Je blbost aby na questech byl vubec loot.

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...