Ress hulky a jejich fizz
Ress hulky a jejich fizz
Mohu se zeptat, proč ty hůlky tak moc fizzujou, když srdíčka na ně padají jen z jednoho draka v Destradu???
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si evoluci hulek pamatuji dobre tak:
Warove pouzivali hulky v dungeonech pomerne casto
dosli jsme k nazoru ze ress by opravdu nemel patrit mezi schopnosti waru a uz vubec ne bezne schopnosti waru
zacali jsme uvazovat o uplnem zruseni hulek, ale zase jsme nechteli ochudit hru o zajimavy predmet
doslo k "zrarovateni" hulek coby kompromis

"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
tak proto sa tak krasne harvili na war qvestu, ahaaaaKaj píše:Pokud si evoluci hulek pamatuji dobre tak:
dosli jsme k nazoru ze ress by opravdu nemel patrit mezi schopnosti waru a uz vubec ne bezne schopnosti waru
zacali jsme uvazovat o uplnem zruseni hulek, ale zase jsme nechteli ochudit hru o zajimavy predmet
doslo k "zrarovateni" hulek coby kompromis
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímalo, proč tady postuješ, když krom toho, že jsem exot, v podstatě nemáš co říci. Jen jsem se zeptal, děkuji Kajovi za vyčerpávající odpověď.Sejra píše:By mě zajimalo proč se zavedli topka když maji bejt tak extremě nedostatkovym zbožim .... ty seš taky exot co :/?
Možná bych se měl omluvit, jestli jsem někoho svým tónem urazil...

Edit Prafotr Morava: spíš hloupě napsanej dotaz...
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
hlavne srdicka uz nepadaj ani na jednom kvestu, a hlavne driv bylo argumentovano, ze v dungach se srdickovy draci vyskytovat temer nebudou, a alternativa bude pro sikovny wary kvesty no, a pred nejakou dobou se sebrala i ta alternativa, ale tak neni se co divit, kdyz nekteri lidi to harvili non stop, ale tak to nebyl problem srdicek, ale toho ze ty draci byli upraveny a mohlo z nej padnout drat, archmagi, lvl 5, +9/25 ... muj nazor je ze stacilo tam nechat draka jako je v destu, z ktereho padaj jen ty srdicka a par gp a bylo by to v pohode, lidi to non stop harvili kuli ty moznosti dratu atd, ne kuli srdickum, to byl jen bonus ...
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Hmm a vy jich nekdo mate takovou spotrebu, ze vam ten fizz tolik vadi? Ja ty srdicka z Destu bezne teda rozdavam plechovkam z gildy a jeste si nikdo na jejich nedostatek nestezoval.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit