Kdo, kde, koho a v čem?
to se pak dp prejmenuje na virparadise totiz.
:sory musel sem si rejpnout.
:sory musel sem si rejpnout.
Naposledy upravil(a) Anger dne 30.12.2008 01:07:33, celkem upraveno 1 x.
- Sejra
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby tu nebyli PK ona by se zhroutila sfera ? Prestalo hrat 150 hraču ? Ja to nějak nechapu to je zase dalši věc co sis vycucal z prstu . Kdyby tu byli PK aspon by se vic behalo OCH a vicemene kazdej by si prisel na svoje . Dungari na dungy a PvPeři na PvP ...Zodiak píše:já se jen snažim vysvětlit že až pk pujdou do kytek tak pujde do kytek i celý DP..Erik Nighelt píše:dyť už je to trapný furt dokola...
jsi pk? ok, jsi zločinec, okraj společnosti, oběť - budeš pronásledován loven a zabíjen v dungu když dobíháš pvm hráče..
jako co tu furt melete jak to hrozný když vás někdo pojede a nepojedete dung.. a co řikaji modráci když je pojedete? to je hrozný pk nás pojeli.. a to že se vám to tedka nedaří tolik jako v minulosti je jedině dobře.. aspon si hráči co chtějí hrát pvm to pvm zahrají - pvm mužete hrát taky takže to je vyrovnaný a pvp popř. pojíždění dungů berte jako bonus od Oskara který opravdu chcete..
neexistující stranka
hraješ moc krátkou dobu na to abys to pochopil bo dp nad vodou drži jen jeho pohodový pvp jeslti sis ty pak nevšimnul tak vrchní pvm hráči jako arandil a emp hráli také předevšim pvp a zakládali vlastní guild frakci fakt srovnej si to v hlavě..Sejra píše:Kdyby tu nebyli PK ona by se zhroutila sfera ? Prestalo hrat 150 hraču ? Ja to nějak nechapu to je zase dalši věc co sis vycucal z prstu . Kdyby tu byli PK aspon by se vic behalo OCH a vicemene kazdej by si prisel na svoje . Dungari na dungy a PvPeři na PvP ...Zodiak píše:já se jen snažim vysvětlit že až pk pujdou do kytek tak pujde do kytek i celý DP..Erik Nighelt píše:dyť už je to trapný furt dokola...
jsi pk? ok, jsi zločinec, okraj společnosti, oběť - budeš pronásledován loven a zabíjen v dungu když dobíháš pvm hráče..
jako co tu furt melete jak to hrozný když vás někdo pojede a nepojedete dung.. a co řikaji modráci když je pojedete? to je hrozný pk nás pojeli.. a to že se vám to tedka nedaří tolik jako v minulosti je jedině dobře.. aspon si hráči co chtějí hrát pvm to pvm zahrají - pvm mužete hrát taky takže to je vyrovnaný a pvp popř. pojíždění dungů berte jako bonus od Oskara který opravdu chcete..
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
aha mno mě dycky řikali že mam divnej smysl pro humor.. ale tka když tě to rozsekalo proč ne proti gustu..Zodiak píše:pánové strašně moc se omlouvám ale bylo mi to zasláno jedním kamarádem a fakt z toho teču ale tohle mě fakt dokleplo pro celej večer a moje břicho plíce a huba se trhá smíchy po poslechnutí téhle nahrávky ještě jednou se omlouvám:D http://www.acapela.tv/Fish-1-4-bbc61c5e2213f

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Me spis prekvapuje, ze hraje tak malo pk (podle kaj a none statistiky)
Je to pro me fakt nepochopitelny, je zde 8 pk gild(asi neaktivnich)
Hadam, ze tak nejmin 30 z 150 loglejch hracu ma pk nebo pristup na nej.
Nebo to vic pk logne jen kdyz jim nekdo praskne dung?
Taky by me zajimalo kdyz jsou ted lidi motivovani hrat spis za frakce nez pk kolik je hracu kteri maji pk a nejsou ve frakci
Je to pro me fakt nepochopitelny, je zde 8 pk gild(asi neaktivnich)
Hadam, ze tak nejmin 30 z 150 loglejch hracu ma pk nebo pristup na nej.
Nebo to vic pk logne jen kdyz jim nekdo praskne dung?
Taky by me zajimalo kdyz jsou ted lidi motivovani hrat spis za frakce nez pk kolik je hracu kteri maji pk a nejsou ve frakci
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Oni běhaj celý Loozers? Že by vážně začal znovu hrát Quam, Wizzy, Lettlos a jiní, třeba já náměsičně?Anger píše:prakticky celej loozer kterej mezi nama je fakt krom mozna bloodrayne fakt tragickej.
Nebo zase "celej loozer" znamená Sejru a možná někdy Ernata, co logne jednou za čas?
Ona to jenže bude pravda. Postupně by potom přestalo hrát hodně lidí a pro těch pár toptrue moberů, co budou mít za pár měsíců na každý postavě 4 topka ale pořád je bude bavit je skládat (aby měli kurňa konečně ten šestej angelic, protože je sbíraj žejo), se fakt držet shard naživu nebude.Meggie píše:dovolím si s timhle názorem nesouhlasitZodiak píše: já se jen snažim vysvětlit že až pk pujdou do kytek tak pujde do kytek i celý DP..
Ale na druhou stranu, alespoň by tu tak do půl roku skončilo oboustranné brečení na foru.
Na třetí stranu ale, kam bych si chodil pro pravidelnou dávku emocí a vtipů?
To určitě. Nevim teda v čem to pvp běháš, ale kdybysis pvp musel dotovat POUZE z hraní pvp/pk, tak by tě ta sranda přešla. Když jsem běhal wara ještě když nebyl reward, tak šutrovka za jednu smrt, to bych fakt musel nalotit asi tak milion regů abych si to vrátil a nebyl stovky tisíc v mínusu. Ale tak jistě, pojíždění může bejt i výhradně výdělečné - ale na to musíš mít lidi. Když ti na bandu nemehel pojíždějících bandu mobujících nemehel naskáče ještě dalších 5-10 o/ch nemehel, tak to pak prostě moc nepojedeš. Ale zase říkat, že se pojíždět nedá, je taky směšné. Proto byste měli konečně přestat poplakávat. Oba tábory.Eliska píše:Jen mezi mnou a velkou většinou dnešních Pk je ten rozdíl, že mě o věci nejde jako spíš o zábavu.
V pvp na DP je problém ten, že prostě nejde hrát výhradně. Musí se prostě dotovat. A to buď mobováním v modré barvě, nebo pojížděním dungů v barvě červené. Popřípadě oboje, že.
To. že teď běhá tolik o/ch právě v tom, že se jim pvp začlo dotovat a celkově vyplácet (hlavně tedy ty nelootnutelný zbraně zadarmo a ty runy) .. kdežto pkčkům se zrovna teď moc běhat nevyplácí. No a tak se brečí červeně. Za nějakej čas se to zase změní zpátky a budou zase tradičně plakat modráci, že se nedaj chodit dungy. No a pak zase opačně a zase a zase a zase a za
Nexios
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
jezis resite tu akorat sami sracky, delate z frakce naky pvp bohy ne? tedka tam beha jedna lama za druhou a stejne resite blbosti, kdyz vas pk nebavi, nehrajte je, pk budou vzdycky, spis si myslim ze tu spis porad resite cv pvp a to je u vas cele pvp.. radeji to potom vypnete , musite si uvedomit ze je to hra uz ste z toho zdegenerovali
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: