Raegann píše:Inkvizitor Dan píše:Abych to shrnul:
PK -(Vzhledem ke statusu pk na Dp nemusi jit o hrace hledajiciho kvalitni pvp ) Musi najit vypravu, proklestit se pres 120 hlidanejch dveri a dokazat pojet vypravu a musej si dat sakra pozor na frakce.
Frakce - Beha jich momentalne hafo a maj runy, na ktery jim staci naklikat a sou bez prace na miste a staci jim jen vyhrat souboj.
Me tohle jako rovny sance neprijde a Kaj svym prohlasenim, ze by podporu pk videl nejradsi ve forme podpory proti O/Ch jasne potvrzuje myslenku, ze Pk jsou na Dp defakto zbtecna nechtena....
Zadny rovny sance nikdy nebyly.
Zapomnel si v tom shrnuti na obycejnyho modraka, co jde dung. Pokud ho nekdo muze prekvapit uprostred bitky, kdy ma vahu treba i 300-400 a neni na pvp pripravenej, pak je jen dobre, ze nekdo muze prekvapit ty pk (ono taky kdyz nekdo dobiha jako treti, tak ma dost nizkou sanci ze vubec dobehne.. to taky muzes cekat hodku na hlidace). Pouze jenom imho, pokud sme u tech realnych srovnavani, tak ty runy jsou presne ta typicka vyhoda, kterou ma policie oproti zlocincum (natoz organizovanejm skupinam s sesti clenama napr.

). Ja nevim co se tu breci, kdyz tu ctu jak peka s lepsi vybavou pojizdi pvmkare. Pokud si muzou dovolit lepsi vybavu, tak je neco v neporadku. Ponevac zlodej zije jen z jinejch lidi a pokud je zlodej bohatsi nez jiny lidi, pak to teprv zacina bejt asi spravedlnost, ze. Kdybyste si v tech vasich realnejch srovnavanich taky uvazovali o problemu v cely jeho siri a ne jen o tom, co se vam hodi, taky by vam doslo, proc asi muzou zcela organizovany a pruhledny skupinky prodavat herak na nadrazi a policie s tim nic nedela.. Tak bud zkousnete, ze na vas na pkacka skakaj do dungu, nebo to zkuste resit. Ja tu x let musel zit s moznosti, ze me kdekoliv pojedou, tak proc proste se taky neprizpusobit. Ono to jde, ale chce to trochu vic nez naklikavat utikajici chudacky.
Vyjjimecne bych rekl, ze se na tenhle problem v cely jeho siri dokazu podivat, uz jen proto ze mam nahrano aktivne dost za pk a i za pvm blue a zazil sem dost situaci jak co se braneni vypravy tyce, tak co se do jejiho pojeti tyce.
Rovny sance? Ano nikdy moc nebyli,ale meli by bejt. Rozhodne pro frakce vs pk. Pk vs utikajici pvm chudak uz ne a tak to taky je. Blue maji XY dungu pro PK takrka nedostupnecjh, v tech dostupnejch po kazdym mobu jedny hlidany dvere a k tomu ochranu od frakci a jeste svete div se se modraci muzou i branit a o pro Pk proklatejch 8sec kop runach nemluve. To mi opravdu neprijde malo. To zaprve.
Zadruhe z vlastni zkusenosti musis potvrdit, ze vyhnout se pk pri pvm je jednoduchy jak facka. Staci trocha pripravy a opatrnosti. Za pomoci spotrebaku se da odkopnout pres runu i kdyz do tebe smazej 2 lidi kvf svitky a o moznosti odkopnout hned jak uvidis na kraji obrazovky cerveny jmeno opet nemluve.
Dalsi faktor je moznost obrany modraku. Z vlastni zkusenosti vim , ze kdyz se blue nezaleknou tak je sance v boji minimalne 50/50, ne-li vic pro modraky. Kolikrat sme dostali za pk naplacano ze sme se nestacili divit a to jen vsechno diky reakci modraku hele pk - vsichni na nej!
A k tomu equipu - zkus si za pk plecha vlizt do dungu a mlatit lidi v mythu, +20/+25 brnkach +5 halou.... To ze ma zlodej lepsi vybavu nez smuckovej war co jde dung s jednou zbrani neni nespravedlnost, ale blbost a neschopnost ty smucky, co jde dung bez equipu (kdyz uz nemam na vybavu,se kterou se dokazu ubranit, tak si aspon koupim spotrebak abych dokazal utect ze jo). Vsichni snad vedi, ze plech aby byl v pvp k necemu, potrebuje 10x drazsi vybavu nez prsk,takze argumentovat timhle mi prijde zcestny.
Edit: A k vyrazu '' utikajici chudacek'', tak tomu se musim ze srdce zasmat, protoze mentalita 90ti procent pvm hracu je, ze ze sebe tyhle chudacky delaj schvalne, aby si pak vybreceli na foru systemovy reseni jejich strasny situace

, misto toho aby se tomu museli prizpusobit.
Proste celkove se snazit hnat pk do boju s frakcema na ukor pojetejch pvm modraku mi prijde jako hloupost a to obvlast v tyhle situaci.... Posledni obdobi, kdy mel tenhle system run smysl bylo kdyz behala Kovaren a pojezdy dungu se rozmnozili vic, nez je zdravo. Ale ted? Kdyz jdu dung tak me v soucasny dobe ani nenapadne se nejak proti pkackum chystat, protoze sem v okoli dungu pk nepotkal od doby co smazali Kovaren.