Kdo, kde, koho a v čem?
Kaji sice mas pravdu ale vetsina lidi co chodi dungy jdou PVP zalozeny malo kdy se mi v posledni dobe povodlo potkakt lidi co s Pvp maji zkusenosti... ale to ze jdu pojet dung je tam 5 lidi mi jdeme v 6 a na nas jeste naskace cca 4 O/CH a jak rikas "Kvalitnich pvp hracu" tak se to jaksi ustat neda. Nerikm ze by Pk meli pokazde vyhrat ale od te doby co sou new runy sme pojeli cca 10 DUngu v ostatnich cca 20 sme byly pojety jen kvuly Runam...
Myslim ze by se s tim melo neco delat a jak tu zduraznil Uther Pro pk je jedna jedina vyhoda a to ze ma svuj PK Rune book... (beztak ho bez guildy nemuze pouzit takze to zas takova vyhoda neni)
Myslim ze by se s tim melo neco delat a jak tu zduraznil Uther Pro pk je jedna jedina vyhoda a to ze ma svuj PK Rune book... (beztak ho bez guildy nemuze pouzit takze to zas takova vyhoda neni)
Re: Runy, Runy, Runicky
Že by někomu svitlo??Persian píše:.... tak to jaksi pro PK nema ani cenu dobihat dung......
Asi protože dosud nevíte, jak je pořádně zneužít, co???Persian píše:Prave proto ze se daji taky ZNEUZIT tak nevim proc se menily...
Si ještě živě pamatuji, jak se tu na forum někdo z bývalé Kovárny chvástal, jak dostali pomalu polovinu Templářů na jiný server. Mám takový pocit, že GM spíše dají přednost modrým normálně hrajícím hráčům, co si dungujou a neporušují pravidla, než nějákým červeným bláznům, co každou chvíli vymšlí možnosti, jak obejít pravidla proto, aby někoho pojeli a dostali se k slušenému mamonu.
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
a ted muzeme zacit brecet nad tim ze jakou pojezdovou vybavu beres ty a co z toho vetsinou mas.... to ze ze 30 pojezdu 10x prezijes a vylotis si je podle me jeste hodne :p
a k tem runam.... vem si treba to ze frakcni hraci sou loajalni ke svym velitelum a dvorum,mno a jak to tak byva tak u dvora byli vzdy nejaci kouzelnici,vynalezci a podobne individua co badaji a vylepsuji magicke cesty a magicke zbrane proti zakernym vrahum,kteri nemai veleni a jen se bezcilne toulaji pustinou
edit: to byl kvot na persiana :p
a k tem runam.... vem si treba to ze frakcni hraci sou loajalni ke svym velitelum a dvorum,mno a jak to tak byva tak u dvora byli vzdy nejaci kouzelnici,vynalezci a podobne individua co badaji a vylepsuji magicke cesty a magicke zbrane proti zakernym vrahum,kteri nemai veleni a jen se bezcilne toulaji pustinou

Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Jako prozaik by si se mozna uzivil ale to neresi to co jsem tu psal... kazdej ty runy vyzdvihuje protoze beha Blue docela by me zajimalo kdo z vas co sem ted psaly tak beha aktivne pk jako cove pvp tak dungy... pote by ste zemnily nazor a to jsem si 100% jist tak se laskave zamyslete ty co sem pisou vzkazy typu tohoto... mozna jsem nejak zaujatej ale s tim nic neudelam jo jinak si pripomente ze PK=Murderer=Vrah...Verdilith píše:a ted muzeme zacit brecet nad tim ze jakou pojezdovou vybavu beres ty a co z toho vetsinou mas.... to ze ze 30 pojezdu 10x prezijes a vylotis si je podle me jeste hodne :p
jak rekl kaj, pojizdeni v dungu nema s pvp vubec nic spolecnyho. Vsechno je to jen o tom v jake situaci vypravu zastihnete. Je to jen cesta k rychlemu vydelku na ukor lidi, kteri o pvp v dungu ale vubec nestoji, a akorat je to demotivuje.. A jak psal Verdilith, jestlize mate 30% uspesnost, tak porad si tezce nahrabete.
Ono problem bude ze vetsina pk to stejne nehraje kvuli pvp... (ano jsou vyjimky, ale to jsou opravdu jen vyjimky)
Ono problem bude ze vetsina pk to stejne nehraje kvuli pvp... (ano jsou vyjimky, ale to jsou opravdu jen vyjimky)
Ehm co má s tímhle co společného kdo z nás běhá aktivně PK?Persian píše:Jako prozaik by si se mozna uzivil ale to neresi to co jsem tu psal... kazdej ty runy vyzdvihuje protoze beha Blue docela by me zajimalo kdo z vas co sem ted psaly tak beha aktivne pk jako cove pvp tak dungy... pote by ste zemnily nazor a to jsem si 100% jist tak se laskave zamyslete ty co sem pisou vzkazy typu tohoto... mozna jsem nejak zaujatej ale s tim nic neudelam jo jinak si pripomente ze PK=Murderer=Vrah...
Já jsem za tuhle změnu vděčný, protože to velmi oživilo O/CH a ty souboje teďka za to opravdu stojí, že mimoto zabráníme o 50% více nefer pojezdů PvM hráčů.....WHAT THE HELL, TOMU ŘÍKÁM POVEDENÁ ZMĚNA.
Btw by mě jen tak zajímalo co taháš na pojezdy? Soudím, že za ty 3 povedený, jsi měl zpátky to co jsi tratil na těch údajně 20 nepovedených (jsme to ale borci, my frakční

Dejte modrákům v dungu pokoj, pojďte prasit nás, my to rádi budeme opětovat. Od toho tu taky jsme

No pomer ztraty tvych dvou PVP vybav versus zisk jedne PVM vybavy z pojete vypravy mi porad prijde jako docela slusny vydelek, ne?Persian píše: Nerikm ze by Pk meli pokazde vyhrat ale od te doby co sou new runy sme pojeli cca 10 DUngu v ostatnich cca 20 sme byly pojety jen kvuly Runam...
PVPcko obecne slo vzdycky mimo me a prenechaval jsem ho jinym GMkum, ale jestli bych mel byt pro nejake PRO PK opatreni, tak ve smyslu motivace pkcek do boju proti CH/O.
Naposledy upravil(a) Kaj dne 29.12.2008 15:31:19, celkem upraveno 1 x.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
[quote="Kaj"][/quote]
no nevim jako ja myslel nadrzovani O/CH nejen v dungach ale i v tom "radobby pvp cv"
jinak pojizdeni vyprav ja nevim proc myslis ze je to tak lehke? nevim driv treba kovaren ted treba Hated behaji v dost velkem poctu ale ja behaval pojezdy dungu jen se Soulkillerem a to i do vice jak 2 lidi a co lidi delali ikdyz videli jen 2 pk? odkopnou to je preci jejich problem ze se nebrani ne? tak proc jim porad nadrzovat a neprinutit je radsi se branit ?
dal treba jsi si toho nevsiml ale nejak nam tech pk ubejva ....
no nevim jako ja myslel nadrzovani O/CH nejen v dungach ale i v tom "radobby pvp cv"
jinak pojizdeni vyprav ja nevim proc myslis ze je to tak lehke? nevim driv treba kovaren ted treba Hated behaji v dost velkem poctu ale ja behaval pojezdy dungu jen se Soulkillerem a to i do vice jak 2 lidi a co lidi delali ikdyz videli jen 2 pk? odkopnou to je preci jejich problem ze se nebrani ne? tak proc jim porad nadrzovat a neprinutit je radsi se branit ?
dal treba jsi si toho nevsiml ale nejak nam tech pk ubejva ....
Naposledy upravil(a) Uther dne 29.12.2008 15:38:22, celkem upraveno 4 x.
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Nevim teda jak autor, ale kazdej to ma jinak.Verdilith píše:a ted muzeme zacit brecet nad tim ze jakou pojezdovou vybavu beres ty a co z toho vetsinou mas.... to ze ze 30 pojezdu 10x prezijes a vylotis si je podle me jeste hodne :p
Kdyz si vezmu ze na pojezd si vemu treba i jenom blek plejt k tomu sutrovku, obyc zbran a ktomu treba ete zbran z formy pro wara abych byl fakt dmg... tak kdybych mel 20x chcipnout a 10x si vzit jednu cast brnka a kdyz budu mit stesti v kostkach nakou zbran ... nezda semi to moc plusovy :p
Na druhou stranu je ovsem treba rici, ze ch/o runy doopravdy plni svuj ucel. Donuti pk odlognout (v cove 10 frakcnich a 5 modrych--> pojezd tezko mozny, cove pvp taktez). Nadruhou stranu je to mozna trochu skoda. Drivejsi runy mely vyhodu v tom ze i frakce museli prekonat nejakou cast dungu, pokud nechytli vrahy nazacatku. Bylo to takove neco za neco.
Zneuzit se daji no, ale na to aby si je pekne zneuzil je dobre mit loglyho jednoho frakcniho co ti bude rikat uz deme.. uz deme :p
Popr si stoupnout na konec jednoho nejmenovaneho dungeonu a cekat co se stane. Vysledek je ovsem nejisty.
Naposledy upravil(a) Lucky dne 29.12.2008 15:34:58, celkem upraveno 1 x.
Kdyz budes mit pk a budes chodit do dungu za pk Zmenis nazor...Mesmeric píše:Ehm co má s tímhle co společného kdo z nás běhá aktivně PK?Persian píše:Jako prozaik by si se mozna uzivil ale to neresi to co jsem tu psal... kazdej ty runy vyzdvihuje protoze beha Blue docela by me zajimalo kdo z vas co sem ted psaly tak beha aktivne pk jako cove pvp tak dungy... pote by ste zemnily nazor a to jsem si 100% jist tak se laskave zamyslete ty co sem pisou vzkazy typu tohoto... mozna jsem nejak zaujatej ale s tim nic neudelam jo jinak si pripomente ze PK=Murderer=Vrah...
Já jsem za tuhle změnu vděčný, protože to velmi oživilo O/CH a ty souboje teďka za to opravdu stojí, že mimoto zabráníme o 50% více nefer pojezdů PvM hráčů.....WHAT THE HELL, TOMU ŘÍKÁM POVEDENÁ ZMĚNA.
Btw by mě jen tak zajímalo co taháš na pojezdy? Soudím, že za ty 3 povedený, jsi měl zpátky to co jsi tratil na těch údajně 20 nepovedených (jsme to ale borci, my frakční).
Dejte modrákům v dungu pokoj, pojďte prasit nás, my to rádi budeme opětovat. Od toho tu taky jsme
to bych chtel videt jaka by to mela byt motivaceKaj píše:
PVPcko obecne slo vzdycky mimo me a prenechaval jsem ho jinym GMkum, ale jestli bych mel byt pro nejake PRO PK opatreni, tak ve smyslu motivace pkcek do boju proti CH/O.

http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
toto uz je problem vsech zucastnenych, uvedu priklad, sice uz je to tak 3 roky zpet, ale presne to odpovida.. behal sem v cv sam, proti mne 2 pk.. (nikdo jiny nebehal) pokazdy mne nakonec pojeli, a vybrali do 0. po pul hodine jim rikam: "jestli mi seberete tenhle posledni equip tak vam na to kaslu a nebudete mit proti komu behat.." (byl to stejne nejakej shit, ale nebudu behat nahej). kdepak, radsi mne vybrali a odlogli. Presne to vypovida o povaze lidi a problemu..Uther píše:to bych chtel videt jaka by to mela byt motivaceKaj píše:
PVPcko obecne slo vzdycky mimo me a prenechaval jsem ho jinym GMkum, ale jestli bych mel byt pro nejake PRO PK opatreni, tak ve smyslu motivace pkcek do boju proti CH/O.behat +10 snoviku +10 cv blu proti par pk
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Lucky: No zrovna kovárna mívala i pod starejma runama vždycky když je pf/zdi/vogy-kempila člověka, aby věděla kdo na ní naskakuje, kdy a v jakym počtu. Nedivil bych se, kdyby to dělali i ostatní. Když se to netrestá.
Jinak tedy. Pokud běhaš pojezdy s prskama, který když chcípnete, tak tam nechaj 10k ve spotřebáku a ty 200k a potom něco pojedete a ty z pojezdu máš jednu část brnka a zbytek (tzn. další 3 zbraně a dalších 5 částí brnka - když to zabsurdizuju) ti ti prskové vyžerou a prodaj na trhu, nebo si hoděj na svoje modrý postavy .. potom sis asi nevybral úplně nějlepší kamarády.
Obecně k pojezdům. Je to strašné no, chápu. Několik let se o/ch neběhalo prakticky vůbec a tak se to pojíždělo a pkčka si zvykla na jisté itemy zdarma. Teď pár měsíců musí počítat i s tím, že na ně může naskočit (když se to povede) několik frakčních a to už je zrada.
No jo. Jak by napsal nesoustředěný "ale taková už je doba". Jednou je to tak, jednou onak. Tak to nějak zvládněte. Držim vám palce, abyste se nesesypali z toho tlaku, že pojezd není 100% bezpečný. Už mi to pomalu připomíná pobreky dungařů, že jednou za čas někdo někde vylehá a tudíž mají třeba jen 95% úspěšnost dojití dungu. Když si vzpomenu na našich tak 50% a míň například v době začátku Najino despu, tak se musím tomu (i vám) jen lehce smát.
Jinak tedy. Pokud běhaš pojezdy s prskama, který když chcípnete, tak tam nechaj 10k ve spotřebáku a ty 200k a potom něco pojedete a ty z pojezdu máš jednu část brnka a zbytek (tzn. další 3 zbraně a dalších 5 částí brnka - když to zabsurdizuju) ti ti prskové vyžerou a prodaj na trhu, nebo si hoděj na svoje modrý postavy .. potom sis asi nevybral úplně nějlepší kamarády.
Obecně k pojezdům. Je to strašné no, chápu. Několik let se o/ch neběhalo prakticky vůbec a tak se to pojíždělo a pkčka si zvykla na jisté itemy zdarma. Teď pár měsíců musí počítat i s tím, že na ně může naskočit (když se to povede) několik frakčních a to už je zrada.
No jo. Jak by napsal nesoustředěný "ale taková už je doba". Jednou je to tak, jednou onak. Tak to nějak zvládněte. Držim vám palce, abyste se nesesypali z toho tlaku, že pojezd není 100% bezpečný. Už mi to pomalu připomíná pobreky dungařů, že jednou za čas někdo někde vylehá a tudíž mají třeba jen 95% úspěšnost dojití dungu. Když si vzpomenu na našich tak 50% a míň například v době začátku Najino despu, tak se musím tomu (i vám) jen lehce smát.
Nexios
- Raegann
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Chyba je v tobe, pokud na to nemas a nejsi schopnej vydelat, ber horsi vybavu. 3 zbrane ti normalne staci na pvm skoro do vsech dungu, nemuzes cekat, ze se ti to vrati hned v pvp, kdyz se to castokrat nevrati ani pri pvm (pokud pocitame napriklad poskozeni sutrovky za pvm dung, tak to je minimalne tretina durabky v haji - ztrata asi tak 80k dejme tomu). Porad jeste si myslim mate vetsi sanci si poradne nahrabnout nez ty pvm hraci co je pojizdite.Lucky píše:Nevim teda jak autor, ale kazdej to ma jinak.Verdilith píše:a ted muzeme zacit brecet nad tim ze jakou pojezdovou vybavu beres ty a co z toho vetsinou mas.... to ze ze 30 pojezdu 10x prezijes a vylotis si je podle me jeste hodne :p
Kdyz si vezmu ze na pojezd si vemu treba i jenom blek plejt k tomu sutrovku, obyc zbran a ktomu treba ete zbran z formy pro wara abych byl fakt dmg... tak kdybych mel 20x chcipnout a 10x si vzit jednu cast brnka a kdyz budu mit stesti v kostkach nakou zbran ... nezda semi to moc plusovy :p
Jinak ty runy mi prijdou jako velmi dobre reseni pro vsechny strany. Vsem hracum, kteri chteji hrat pvp je to dosytosti umozneno. To by ovsem nesmelo bejt hlavni motivaci nahrabat na pvm hracich, ktery jsou na pk pripraveny asi stejne jako vy na Frakce primo pred nosem. Ty runy jen obratily princip, ktery vy zneuzivate.
Without [u]me[/u] it's just [u]Aweso[/u].
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
Take my Life and paint it Black Until I'm sleeping
And my Promise, I take it back So please stop creeping
http://last.fm/user/Raegann
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Runy myslim fungují dobře, už i tak jak by měly. Počet pojezdů se snížil to je taky dobře a pokud jsem si všimnul tak konečně pořádně začli logovat PKčka. LAW a Hated. Slušně se dá hrát s oběma gildama si myslim, žádný super prasata, kvůli kterejm bych neměl chuť jít znova refnout když umřu. Ještě nesmim zapomenout na guildu -PK- k těm se vyjadřovat nebudu. Škoda slov na ně.
Zpátky k tématu. Runy jsou v pořádku, neměnit. PK to maj těžký, ale myslim, že se už několikrát přesvědčili že i tak to jde uhrát a O/CH hráče v dungu zabít. Když prohraju- pláču, když vyhraju- držim hubu a krok.
Ještě sem tu neviděl stížnost od O/CH hráče, nebo sem se přehlíd?
Zpátky k tématu. Runy jsou v pořádku, neměnit. PK to maj těžký, ale myslim, že se už několikrát přesvědčili že i tak to jde uhrát a O/CH hráče v dungu zabít. Když prohraju- pláču, když vyhraju- držim hubu a krok.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
To je ten problem. Ikdybych byl sebeschopnejsi tak kvantita nahradi kvalitu.Raegann píše: Chyba je v tobe, pokud na to nemas a nejsi schopnej vydelat, ber horsi vybavu.
Horsi ekvip sice vzit muzu, ale pak je to k nicemu, protoze sem jen maly pivo v cely ty rade zraneni co dopadaji na danou postavu/vypravu.
Nutno rict, ze jsem to uvadel pouze jako priklad, tak neni potreba se toho hned chytat, za sveho PK plecha mam lorda uz snad 4. mesic.
Ano presvedcili jsme se, treba dnes. Spis je tu ten problem, ze nez se tela orderu poloti, tak uz jste pomalu refly a chystate se jit znovu (ovsem s vetsim poctem lidi) a co si budeme povidat, to proste danou vypravu slozi. Kdyby bylo pravidlo 1dnou a dost... vsichni by se vic snazili :p jak O/Ch tak aj PK.Meggie píše: Zpátky k tématu. Runy jsou v pořádku, neměnit. PK to maj těžký, ale myslim, že se už několikrát přesvědčili že i tak to jde uhrát a O/CH hráče v dungu zabít. Když prohraju- pláču, když vyhraju- držim hubu a krok.
Jinak jsem psal ze runy plni svoji funkci dokonale o tom zadna.
a stiznost Ch/O hrace? Nac bysi stezovali... kop k pk primo podnos, defakto opakovatelny, casto aj mimo dunk. To jsou jen klady .. az na obcasou past na 'mole'.
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Ad. podpora pk vs frakce : Pk nejsou frakce !!!! Pk jsem si vzdy predstavoval jako zlodeje/lapku/banditu kterej nekde ciha na korist u frekventovany cesty a O/Ch se boji, protoze je to neco jako policie, ktera muze za hranici Gz. Vzdycky sem fandil pkackum jako byl Delarock, kterej se flakal po prirode a dokazal si ty lidi najit na mapkach, harv mistech atd.
Pokud jsem dobre pochopil momentalni system run, frakce si muzou naprotit na pkacko defakto kamkoli do prirody , coz je podle me chybka...
Pk jsou vrazi, ktery hrajou proto aby predevsim kradli, ne proto aby frakcim poskytovali kvalitni pvp - od toho maj frakce 2 strany ne? Necht frakce musi pro pojeti pkacek udelat neco jinyho nez jen proklikat runy, at si ty pkacka najdou stejne jako si musej pkacka najit modraky na pojezd. Budete se divit, ale kdyz clovek dodrzuje pravidla, tak to neni takova legrace tu vypravu najit, dohnat a jeste pojet. Kdyz teda ted hraje hodne frakcnich, proc kvuli tomu dostanou jeste takovou pomucku, jako jsou takhle nastaveny runy? Vzdyt loajalni a spravne hrajici frakce ve velkym poctu nemaji snad zadny problem si ty fleky a dungy obehnout po svejch a zjistit, kde cihaj pk na svoji korist?
Abych to shrnul:
PK -(Vzhledem ke statusu pk na Dp nemusi jit o hrace hledajiciho kvalitni pvp ) Musi najit vypravu, proklestit se pres 120 hlidanejch dveri a dokazat pojet vypravu a musej si dat sakra pozor na frakce.
Frakce - Beha jich momentalne hafo a maj runy, na ktery jim staci naklikat a sou bez prace na miste a staci jim jen vyhrat souboj.
Me tohle jako rovny sance neprijde a Kaj svym prohlasenim, ze by podporu pk videl nejradsi ve forme podpory proti O/Ch jasne potvrzuje myslenku, ze Pk jsou na Dp defakto zbtecna nechtena....
Edit: Jeste to doplnim: Muze mi nekdo rict, proc bych mel mit jakejkoli duvod se za PK ( zlodeje a vraha!!!!) honit s presilou O/Ch ve valoritkach s reward zbranema? Co z toho budu jakozto Pkacko mit? Kdyz mi pujde ciste jen o pvp tak proste pujdu za modraka do frakce a konec...
Edit2: Hezka vec by byla udelat treba cech vrahu, kterej by daval reward za zabiti frakcnich (ale reward neco poradnyho, zbrane jako maj O/Ch z rewardu bych si na pkacko nedal ani omylem). To by dalo smysl pkackum zabijet frakcni, ale furt to vidim pro Pkacko jako vedlejsi zalezitost, ktera dost slabe vyrovna nepomer, kterej nastavili soucasny runy.
Pokud jsem dobre pochopil momentalni system run, frakce si muzou naprotit na pkacko defakto kamkoli do prirody , coz je podle me chybka...
Pk jsou vrazi, ktery hrajou proto aby predevsim kradli, ne proto aby frakcim poskytovali kvalitni pvp - od toho maj frakce 2 strany ne? Necht frakce musi pro pojeti pkacek udelat neco jinyho nez jen proklikat runy, at si ty pkacka najdou stejne jako si musej pkacka najit modraky na pojezd. Budete se divit, ale kdyz clovek dodrzuje pravidla, tak to neni takova legrace tu vypravu najit, dohnat a jeste pojet. Kdyz teda ted hraje hodne frakcnich, proc kvuli tomu dostanou jeste takovou pomucku, jako jsou takhle nastaveny runy? Vzdyt loajalni a spravne hrajici frakce ve velkym poctu nemaji snad zadny problem si ty fleky a dungy obehnout po svejch a zjistit, kde cihaj pk na svoji korist?
Abych to shrnul:
PK -(Vzhledem ke statusu pk na Dp nemusi jit o hrace hledajiciho kvalitni pvp ) Musi najit vypravu, proklestit se pres 120 hlidanejch dveri a dokazat pojet vypravu a musej si dat sakra pozor na frakce.
Frakce - Beha jich momentalne hafo a maj runy, na ktery jim staci naklikat a sou bez prace na miste a staci jim jen vyhrat souboj.
Me tohle jako rovny sance neprijde a Kaj svym prohlasenim, ze by podporu pk videl nejradsi ve forme podpory proti O/Ch jasne potvrzuje myslenku, ze Pk jsou na Dp defakto zbtecna nechtena....
Edit: Jeste to doplnim: Muze mi nekdo rict, proc bych mel mit jakejkoli duvod se za PK ( zlodeje a vraha!!!!) honit s presilou O/Ch ve valoritkach s reward zbranema? Co z toho budu jakozto Pkacko mit? Kdyz mi pujde ciste jen o pvp tak proste pujdu za modraka do frakce a konec...
Edit2: Hezka vec by byla udelat treba cech vrahu, kterej by daval reward za zabiti frakcnich (ale reward neco poradnyho, zbrane jako maj O/Ch z rewardu bych si na pkacko nedal ani omylem). To by dalo smysl pkackum zabijet frakcni, ale furt to vidim pro Pkacko jako vedlejsi zalezitost, ktera dost slabe vyrovna nepomer, kterej nastavili soucasny runy.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 29.12.2008 17:23:53, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit