Mili acare tvoje (stare)nove runy jsou tak bestove ze ANTI PK Shard se ti povedlo temer udelat kdyz uz nejsi schopnej udelat neco pro pk a nesupportit porad O/CH tak to jaksi pro PK nema ani cenu dobihat dung... Nevim kerej ti to poradil toto zlepseni nebo jestli si na to prisel sam ale ten dotycnej musel mit asi hodne dost. vim ze totou cestou to kazdej zkritizuje jakej jsem NB ze brecim atd... a resit se stejnak nic nebude ale kdyz uz ten shard delas ANTI PK dej to vedet narovinu...
Rozumu zdar Persian
P.S. kdyz na to lidi nadavaj tak opravdu nechapu proc s tim neco nedelas ale to je tvoje vec a ja ti do toho nemam co kecat, vim ze to tady na forku resilo tolikrat ale konecne uz s tim zacni neco delat...
Runy, Runy, Runicky
Kaj napsal:
Teda mozna si pod slovem PVP predstavuju neco jineho, ale supporteni CH/O a ztizeni pojezdu vyprav pkcky mi naopak prijde jako pro PVP postup nebot:
1) pojizdeni v naproste vetsine panikaricich, skoro se nebranicich, utikajicich PVM vyprav je bezesporu kvalitni vydelek ale o to mene je to kvalitni PVP souboj
2) naopak podpora CH/O kde hraci chteji a nekdy i umeji Smile hrat PVP je podpora kvalitniho PVP na shardu
Rozhodne nechceme PKcka zrusit, jsou urcite soucast hry, ale anti pk opatreni neznamena anti PVP opatreni.
Myslím, že toto vyjadření GM je zcela dostačující.
Teda mozna si pod slovem PVP predstavuju neco jineho, ale supporteni CH/O a ztizeni pojezdu vyprav pkcky mi naopak prijde jako pro PVP postup nebot:
1) pojizdeni v naproste vetsine panikaricich, skoro se nebranicich, utikajicich PVM vyprav je bezesporu kvalitni vydelek ale o to mene je to kvalitni PVP souboj
2) naopak podpora CH/O kde hraci chteji a nekdy i umeji Smile hrat PVP je podpora kvalitniho PVP na shardu
Rozhodne nechceme PKcka zrusit, jsou urcite soucast hry, ale anti pk opatreni neznamena anti PVP opatreni.
Myslím, že toto vyjadření GM je zcela dostačující.