Pravidla:

Vaše nápady a návrhy

Maji GM vždy pravdu?

Anketa končí za 30.12.2008 01:36:15

Ano mají vždy oravdu
26
49%
Mají pravdu jen někdy
15
28%
Ne nemají pravdu.
12
23%

Celkem hlasů: 53

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Pravidla:

Příspěvek od Helloween »

Tak se mi zda a ne mozna jenom me ze pravidla jsou sami proti sobe.
Uz tomu reci jen trestani prohresku:
1) relog z PK/order je snad vetsi prohresek nez afk ne? proc se tresta min?
vzdyd to je odjakziva prasactvi!!! Viz afk 1. prohresek 1000logu, a skilly dolu.
prase co reloguje dostane jen 500 logu!!! Parada, tak ja zacnu vsem na Dp znechucovat hrani a budu za to min trestanej, nez abych se trenoval!!
2)tak lidi trenujou aby si vubec mohli zahrat, aby vubec mohli nekam vlizt, cokoliv zabit a ja nevim co jeste a sou n a tom hur nez lidi co prasijou. Neprijde vam to hloupe?
3) Kdyz uz je teda trestany a krute sparrying, proc neni nastaven kdekoliv jinde rust skillu vetsi nez pri sparyingu?? Reknu to na plnou hubu a at se to libi komukoliv nebo at se to nelibi vsem, to je mi jedno:
Upravu pravidel vymyslel totalni debil, ktery nepremyslel!!! Vetsina GM jsou namysleni a panovacni blbci(na par vyjimek co znam osobne)
Lepe receno: Kazdy rekne ze kdyz se mi to nelibi at tu nehraju, ano ma pravdu, ale hajim ostatni hrace co si chteji normalne zahrat a nemusi narazet kdekoliv na takovy prasata!!! GM: Rozmyslete si vase rozhodnuti v pravidlech. Je to postaveny totalne na hlavu
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Pravidla:

Příspěvek od Xviva »

Helloween píše: 1) relog z PK/order je snad vetsi prohresek nez afk ne? proc se tresta min?
vzdyd to je odjakziva prasactvi!!! Viz afk 1. prohresek 1000logu, a skilly dolu.
prase co reloguje dostane jen 500 logu!!! Parada, tak ja zacnu vsem na Dp znechucovat hrani a budu za to min trestanej, nez abych se trenoval!!
No asi reaguješ na ten poslední trest co je v prohřeškách

Kód: Vybrat vše

27.12.2008 22:18	Anarawen Elefnes/Quinius	449f08	Order Warriors	relog pk/order. 500 logů a 10 dní jail. *Talyn*
Nemyslím si, že by to bylo, jak říkáš ty "prasáctví" ale spíše tenhle případ:

Relog mezi červeným PK a O/Ch charakterem musí být minimálně 15 minut. Nezáleží vůbec, co jste s daným charakterem dělali. (Od 1.1.08 bude trestáno jailem a logy). 
Helloween píše: 2)tak lidi trenujou aby si vubec mohli zahrat, aby vubec mohli nekam vlizt, cokoliv zabit a ja nevim co jeste a sou n a tom hur nez lidi co prasijou. Neprijde vam to hloupe?
3) Kdyz uz je teda trestany a krute sparrying, proc neni nastaven kdekoliv jinde rust skillu vetsi nez pri sparyingu??

No pokud vím tak sparrying nikdy trestanej nebyl, trestanej si pouze za to, že jsi u toho afk.
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

nevidis do toho, presne ako ja tak drim pi.cu

inac ked uz ohovarame, tak gmka to uz niekolko rokov nerobia pre radost, ale len preto, aby sa ukazali ze maju moc a su nieco viac, samozrejme cest vynimkam ze ale pan Acarus, alias namysleny alkoholik nevie od dobroty co zo sebou. za tento nazor bude asi ban ako to tu chodi tak sa majte teda
clear brainwashing
dNb prezents
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Mozna by to chtelo trochu zamysleni na tve strane. AFK je trestano takhle tezce, protoze jinak by si k tomu jako clovek za "zlatych" casu sedl pustil makro a za tyden prisel z piva k vytrenovane postava. Proto je ta hra tak nastavena, aby hrac opravdu tu hru hral, seznamoval se se svetem a svoji postavou a do sveta se nechrlilo miliony hrac, kteri za den narazi na 10 neznamych veci a musi psat na foru ( ono nekdy se staci zamyslet nebo se optat zkusenejsiho hrace ze? ) a to neni samozrejme jen o forku, ale o hre a kvalite hracu celkove. Postavy co stala par hodin makreni afk si asi clovek bude vazit prece jen mene, nez postavy se kterou se mazlil o mnoho vic casu.
A samozrejme nejaky ty kecy o GM nema smysl komentovat. Fanousci skalniho Vzdy proti proudu sportu tu vzdycky budou a ti mene vnimavy zase budou drzet tu hubu a krok no, smutny pribeh:(
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Legend Of Pain píše: pan Acarus, alias namysleny alkoholik
Tak to je nejspis kec roku 2008 , ještě že si to stihl před silvestrem cenu si budeš moc přebrat dřív
neexistující stranka
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sir Artuhr píše:Mozna by to chtelo trochu zamysleni na tve strane. AFK je trestano takhle tezce, protoze jinak by si k tomu jako clovek za "zlatych" casu sedl pustil makro a za tyden prisel z piva k vytrenovane postava. Proto je ta hra tak nastavena, aby hrac opravdu tu hru hral, seznamoval se se svetem a svoji postavou a do sveta se nechrlilo miliony hrac, kteri za den narazi na 10 neznamych veci a musi psat na foru ( ono nekdy se staci zamyslet nebo se optat zkusenejsiho hrace ze? ) a to neni samozrejme jen o forku, ale o hre a kvalite hracu celkove. Postavy co stala par hodin makreni afk si asi clovek bude vazit prece jen mene, nez postavy se kterou se mazlil o mnoho vic casu.
A samozrejme nejaky ty kecy o GM nema smysl komentovat. Fanousci skalniho Vzdy proti proudu sportu tu vzdycky budou a ti mene vnimavy zase budou drzet tu hubu a krok no, smutny pribeh:(

Jo dobře, ale skus teď něco natrénovat hmmm? Každý GM, teda aspoň se kterýma sem mluvil, tvrdí, že by radši aby se nesparyingovalo, ale aby to natrenoval někde na příšerách, ale copak to de, když je na každým rohu prase s PK co reloguje? Okis, tobě to možná nevadí, ale člověk co začíná a chce aspoň pro ten nějaký peníz, tak stejně o něj přijde a o vše co má, protože ho sjede nějakej blbec co si honí ego a dělá mu dobře, když může pojet NB se skillama do 50. Viz můj rang.
Takže co asi radši každej udělá hmmm?? Radši stoupne do cechu waru, nebo kamkoli a radši bude sparyingovat, než lozit kamkoli na jistou smrt.
Nebylo by lepší proti tomuto udělat nějaký opatření? Jako sorry ale za prasáctví se mi zdá 500 logu sranda trest. Považuji to za výsměch hráčům, kteří se snaží hrát normálně a když už teda únavou u toho třeba usnou, i mě se to stalo, tak dostanou trest dvakrát tak krutější.
Není spíše tohle k zamyšlení???? Spíše se Arture zamysli nad lidma ve světě DP. Každý druhý hráč má PK, ano i já mám PK, ale logl sem ho naposledy tak max na oživení acc před měsícem.
Prostě trestný sazby se mi zdají výsměchem a stejnoměrný jako v realném světě, kdy za zabití člověka dostanu 6 let s podmínkou a za 3 roky mě pustí za slušný chování a za pokus o vraždu dostanu 15 let na tvrdo a ještě s ostrahou.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sejra píše:
Legend Of Pain píše: pan Acarus, alias namysleny alkoholik
Tak to je nejspis kec roku 2008 , ještě že si to stihl před silvestrem cenu si budeš moc přebrat dřív
Některý GM mi přijdou super. Např takovej Káj a Sofi jsou naprosto super GM, se kterýma se dá opravdu bavit. Ale takovej None, kterej jen přijde zkontroluje afk, zabásne hodí sekeru, neřekne ani půl slova a zmizne mi přijde arogantní. Němeli by být GM přece pro lidi?
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Xviva píše:
Helloween píše: 1) relog z PK/order je snad vetsi prohresek nez afk ne? proc se tresta min?
No asi reaguješ na ten poslední trest co je v prohřeškách

27.12.2008 22:18	Anarawen Elefnes/Quinius	449f08	Order Warriors	relog pk/order. 500 logů a 10 dní jail. *Talyn*
Nemyslím si, že by to bylo, jak říkáš ty "prasáctví" ale spíše tenhle případ:

Relog mezi červeným PK a O/Ch charakterem musí být minimálně 15 minut. Nezáleží vůbec, co jste s daným charakterem dělali. (Od 1.1.08 bude trestáno jailem a logy). 
Helloween píše: 2)tak lidi trenujou aby si vubec mohli zahrat, aby vubec mohli nekam vlizt, cokoliv zabit a ja nevim co jeste a sou n a tom hur nez lidi co prasijou. Neprijde vam to hloupe?
3) Kdyz uz je teda trestany a krute sparrying, proc neni nastaven kdekoliv jinde rust skillu vetsi nez pri sparyingu??

No pokud vím tak sparrying nikdy trestanej nebyl, trestanej si pouze za to, že jsi u toho afk.
Jo asi sem ten poslední bod napsal možná blbě, mělo to být myšleno jako afk.
Tohle je příkladem pro absurditu pravidel. A jen to dokazuje, že vybití prasat z DP se nikdy neuskuteční.

Jestli to čte jakýkoliv GM, byl bych velice rád, kdyby se k tomuhle tématu vyjádřil.
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Me osobně vic vyhovuje styl GM arogantniho alkoholika , kterej se stim aspon nes*** , protože ja bych to dělal stejně . To že si rad pokecas s GM je fakt super ale to GM to zdrzuje od další práce .

Nevim jak si přišel na to že za prvni AFK je 1k logů v pravidlech je

1.AFK prohřešek všechny skilly -5%, 2 dny jail, 500 logů
A většina těhlech relogerů co někam dojdou viděj modraka relognou na PK a dojdou si pro něj je chycena a oceněna logy

19.03.2007 00:29	Licitank III	a28835	-	Relogovani, aby tuhle kdesi v lese nekoho pojel. 2k logu.A aby si priste usetril praci 15 killu. Uz relogovat nemusi.
BTW jestli se znechucovanim hry daj trejnit postavy tak mi to prosim napiš .
Hellowen píše:Parada, tak ja zacnu vsem na Dp znechucovat hrani a budu za to min trestanej, nez abych se trenoval!!
neexistující stranka
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Ono není problém tak nastavení, jako že se tu trošku přemnožili pk (důvod: snadný výdělek, je lepší pojíždět než být pojížďěn) a dále chování pk, který Vám bez ostychu seberu vaše jediné veritko, vybere všechny regy, zabije lamu, co nechce, rozháže ven z těla a má z vaší bezmoci ohromnou psinu. Potom se netřeba divit, že většina lidí radši tréní v cechu a počká si na" svoji" gildu, než aby riskovali harvest se ziskem třeba 2x +1 zbraně a ztráty +3 zbraně +veškerý equip. S tím souvisí i dostupnost (barevných) brnění a ingotů, protože ne každý má nervy to kopat a neustále utíkat před dotěrnými pk , případně s nimi provozovat pvp protože se "nudí". To že se nejsou hlídané doly, je, aby lidi nebyli afk, a i když se to řešilo asi milionkrát, nakonec se to ukázalo jako neřešitelný problém. A už vůbec nechci rozebírat "zedníky" před hb a další 'takypvpery'...
Naposledy upravil(a) Papez dne 28.12.2008 08:16:34, celkem upraveno 1 x.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Sejra píše:Me osobně vic vyhovuje styl GM arogantniho alkoholika , kterej se stim aspon nes*** , protože ja bych to dělal stejně . To že si rad pokecas s GM je fakt super ale to GM to zdrzuje od další práce .

Nevim jak si přišel na to že za prvni AFK je 1k logů v pravidlech je

1.AFK prohřešek všechny skilly -5%, 2 dny jail, 500 logů
A většina těhlech relogerů co někam dojdou viděj modraka relognou na PK a dojdou si pro něj je chycena a oceněna logy

19.03.2007 00:29	Licitank III	a28835	-	Relogovani, aby tuhle kdesi v lese nekoho pojel. 2k logu.A aby si priste usetril praci 15 killu. Uz relogovat nemusi.
BTW jestli se znechucovanim hry daj trejnit postavy tak mi to prosim napiš .
Hellowen píše:Parada, tak ja zacnu vsem na Dp znechucovat hrani a budu za to min trestanej, nez abych se trenoval!!
Jo ale tenhle prohřešek je starej přes rok. starší si nenašel?
Že by se polepšili?
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Papez píše:Ono není problém tak nastavení, jako že se tu trošku přemnožili pk (důvod: snadný výdělek, je lepší pojíždět než být pojížďěn) a dále chování pk, který Vám bez ostychu seberu vaše jediné veritko, vybere všechny regy, zabije lamu, co nechce, rozháže ven z těla a má z vaší bezmoci ohromnou psinu. Potom se netřeba divit, že většina lidí radši tréní v cechu a počká si na" svoji" gildu, než aby riskovali harvest se ziskem třeba 2x +1 zbraně a ztráty +3 zbraně +veškerý equip. S tím souvisí i dostupnost (barevných) brnění a ingotů, protože ne každý má nervy to kopat a neustále utíkat před dotěrnými pk , případně s nimi provozovat pvp protože se "nudí". To že se nejsou hlídané doly, je, aby lidi nebyli afk, a i když se to řešilo asi milionkrát, nakonec se to ukázalo jako neřešitelný problém. A už vůbec nechci rozebírat "zedníky" před hb a další 'takypvpery'...
Jj to je ten problém. PK a prasata sou problém. Bych to zrušil.
Ale dalo by se to řešit, já už jeden nápad navrhoval, ovšem s žádnou reakcí.
Pokud nechou GM a ostatní, aby lagovala sphere, tak je přeci logické proto něco udělat, než udělat opak, jak je tomu teď.
Skodic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodic »

Já Ti to řeknu asi takhle, každá hra má Svá pravidla a s těmi pravidly jsi byl seznámen nebo si se měl obeznámit než si na shardu DP začal hrát a tudíž by si je měl dodržovat.
Pokud se Ti pravidla nelíbí a jaká GM na tomto shardu působí, jak se k Tobě chovají, nikdo Tě zde nedrží.
Doporučuji si přečíst pravidla a zamyslet se
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=pravidla
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Skodic píše:Já Ti to řeknu asi takhle, každá hra má Svá pravidla a s těmi pravidly jsi byl seznámen nebo si se měl obeznámit než si na shardu DP začal hrát a tudíž by si je měl dodržovat.
Pokud se Ti pravidla nelíbí a jaká GM na tomto shardu působí, jak se k Tobě chovají, nikdo Tě zde nedrží.
1) O tom, o čem jsem psal například já, pravidla příliš neřeší.

2) A na co by bylo tohle forum? Musíš vycházet z předpokladu, že žádná hra není dokonalá a všechno se vyvíjí. I například prostřednictvím tohoto fora :).
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Skodic píše:Já Ti to řeknu asi takhle, každá hra má Svá pravidla a s těmi pravidly jsi byl seznámen nebo si se měl obeznámit než si na shardu DP začal hrát a tudíž by si je měl dodržovat.
Jak již psal Papez. Od ceho je forum. Je tu od toho aby se tu neco resilo.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Helloween píše:Tak se mi zda a ne mozna jenom me ze pravidla jsou sami proti sobe.
Uz tomu reci jen trestani prohresku:
1) relog z PK/order je snad vetsi prohresek nez afk ne? proc se tresta min?
Prsne takhle sou pravidla nastaveny, sice tam mas par drobnych chybek, ale urcite te bude to kazeni bavit mnohem vic.Nehlede na to, ze slusne hrajici clovek je strasne moc pravidlama bit, kdyz nic nedela.Evidetne si asi jeste nezjistil, ze hrat se da i bez tupeho makrovani, kam nepocitam vyrobni skilly.Opravdu ver mi da se to.Mozna tomu nebudes verit, ale 4/5 GM tuto variantu doporucuji a sami si ji zkusili.Makrovani je az pro lidi line, kteri uz si delaji xy charakter.Ani netusis jak bych chtel bejt noob a poznavat novej svet.
Tak hloupy si asi ty.Jak sem psal vic nahore no.Navic, kdyz nejsi afk, pak nemas s nicim problem, krom monstroznich sroceni lidi v cechu, ktere se rozhani (exponencielni rust zateze blablabla urcite tomu rozumis)
Helloween píše: 3) Kdyz uz je teda trestany a krute sparrying, proc neni nastaven kdekoliv jinde rust skillu vetsi nez pri sparyingu?? Reknu to na plnou hubu a at se to libi komukoliv nebo at se to nelibi vsem, to je mi jedno:
Upravu pravidel vymyslel totalni debil, ktery nepremyslel!!!
Je jo? Kde? Pokud bys trosku poznal svet, tak treba takove podpurne skilly.Nepadaji nahodou taky male bazmeky, co ti po lootnuti pridavaji skill?Tobe asi ne no.Tim, ze neco zabijis tak ti skill neleze?No jo na to je clovek asi moc linej no.Spousta mist, kde se da i mobobat na low skillech bez rizika pk.No tohle co si to ti gm dovolujou no.
Presne taky bych rekl, ze by se hracum nemelo rikat co a kdy maji logovat.No ale sem takovej debil, ze proste jakykoliv relog v ramci O/Ch trestam at jde o jakykoliv relog at uz na pk crafta.Sem fakt hlupak.
Helloween píše: Vetsina GM jsou namysleni a panovacni blbci(na par vyjimek co znam osobne)
Lepe receno: Kazdy rekne ze kdyz se mi to nelibi at tu nehraju, ano ma pravdu, ale hajim ostatni hrace co si chteji normalne zahrat a nemusi narazet kdekoliv na takovy prasata!!! GM: Rozmyslete si vase rozhodnuti v pravidlech. Je to postaveny totalne na hlavu
To je taky prvni vlastnost a charakterova prednost, kterou u prijimace vyzjistujeme, jinak je dotycnej bez sance, neprokaze-li poradnou nabubrelost a namyslenost. By me zajimalo kolik Jardu a Pepiku a Marenek zastupujes.Tak jim treba rekni, at napisou svuj nazor no bude to asi lepsi.
Legend Of Pain píše:nevidis do toho, presne ako ja tak drim pi.cu
inac ked uz ohovarame, tak gmka to uz niekolko rokov nerobia pre radost, ale len preto, aby sa ukazali ze maju moc a su nieco viac, samozrejme cest vynimkam ze ale pan Acarus, alias namysleny alkoholik nevie od dobroty co zo sebou. za tento nazor bude asi ban ako to tu chodi tak sa majte teda
Tak ten slovnik promineme no.Dekuji svemu fanouskovi, akorat me tve psani zastihlo, kdyz jdu do hospody, ktera jest mym domovem.Za chvili otviraji, jdu je zkontrolovat.Jinak zustavam do 5.1.09 Pokud se mi nestane nehoda, tak pak se zase zacnu plne a zodpovedne a proste urcite mnohem lip nez ted venovat sem tam uo.Do te doby mam zdravotne pracovni dovolenou ;)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:
Helloween píše: bla bla bla.
Kdyz už si to tak krásně napsal a něco o tom i víš, tak by mě zajímalo, kde si na tom byl. Ano bazmeky nebo-li skillpointy padají, ale jak určitě víš, jsou rozděleny podle obtížnosti. Např. na HB zabiju skeletona, padne bílí skillpoint na hidding ale jelikož mám hidding třeba 60 tak mě přidá prd. musím zabít težší která má modrej bazmek. No Acare, chci tě vidět, jak děláš archery a taktiku aniž bys stál jak trubka nekde v cechu a střílel do někoho.
Sám určitě víš, že růst skillu je hrozně pomalý a s tím Vaším nastavením bych zabíjel ROK na HB skeletony abych dodělal jen to podělaný Archery, neřkuli tactiku. Skus si udělat Ranga a bez sparování udělat aspoň bojové skilly. Já to dělám už měsíc a pořád nemám max. A to sparryinguju jak voteklej. To že tu je pár questu pro NB, dobře, ale co mi to dá? Dělal sem quest na toulec, paráda, ale druhej den sem yl bez něj, protože sem se nedokázal ubránít proti PK.
Takže kdo by se měl opravdu zamyslet, tak já to rozhodně nebudu. Jsem na DP už nějaký ten pátek a vím o čem mluvím.
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

To opravdu nevim co ten mesic jak vojetej sparryingujes, ja u svyho Ranga mel do tejdne v cechu archery asi 85% a to jsem urcite nesparryingoval jak vojetej.), je to paradni rychlej skill. Ta taktika je uz horsi no ale nez das ostatni bojovy skilly na max tak taktiku taky mas. A trenovani na HB jsem taky vyzkousel, mel jsem po AFK prohresku 10% skillu dolu z maximalni hodnoty a fame 0 u Vampa a za tri dnu na HBcku jsem to dotrenoval, fame na Lorda a skillpointy na 80 a v bance asi 100k gp. Nevim co vic muzes chtit.).
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Kdyz sem si to tu precet tak jsem se docela zasmal.
Jo Helloweene prectav si situaci...
Mas 2 postavy jednu na alchemku a svitky a dalsi na 'hrani'
Kdyz potrebujes neco namichat a napsat tak s jednou odlognes a nalognes druhou a des na to ...
Jenze kdyz mam jednu pk a druhou ch/o tak nemuzu, musim cekat. Kdyz se mi cekat nechce, riskuju ze dopadnu jako Anarawen Elefnes.
Kde v tom vidis prasactví?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Helloween píše:Sám určitě víš, že růst skillu je hrozně pomalý a s tím Vaším nastavením bych zabíjel ROK na HB skeletony abych dodělal jen to podělaný Archery, neřkuli tactiku. Skus si udělat Ranga a bez sparování udělat aspoň bojové skilly. Já to dělám už měsíc a pořád nemám max. A to sparryinguju jak voteklej. To že tu je pár questu pro NB, dobře, ale co mi to dá? Dělal sem quest na toulec, paráda, ale druhej den sem yl bez něj, protože sem se nedokázal ubránít proti PK.
Takže kdo by se měl opravdu zamyslet, tak já to rozhodně nebudu. Jsem na DP už nějaký ten pátek a vím o čem mluvím.
A už jsi zkoušel sundávat spectry a wraity? Kdyžtak si sežeň elven nebo silver bow :). Ale jinak souhlasím, že růst skilu je občas k uzoufání pomalý.
Edit: obzvláště, když to hraješ 3 hodiny týdně :p.
Zamčeno