Xmas gifts aneb co vam kdo dal
Xmas gifts aneb co vam kdo dal
Fajn, topic o tom co jste komu koupili k Vanocum uz tu mame, ale o tom co jste dostali ne. Taaaakze ?
Re: Xmas gifts aneb co vam kdo dal
ProstěradloOximus píše:Fajn, topic o tom co jste komu koupili k Vanocum uz tu mame, ale o tom co jste dostali ne. Taaaakze ?
Trenky a hajzlpapír se sněhulákem. A voňafku protože prej smrdim.
Edit: Jo! a dostal jsem to od ježíška, ne na nějaké blbé xmas, nebo snad od nějakého oplzlého dědka Santy
Edit: Jo! a dostal jsem to od ježíška, ne na nějaké blbé xmas, nebo snad od nějakého oplzlého dědka Santy
Naposledy upravil(a) Piscot dne 24.12.2008 20:28:54, celkem upraveno 1 x.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych chtěl bejt stejnej jako celej rok, tak na ty vaše rejpance odepíšu třeba kvotnůtím
Ale jelikož je prej ten štědrej den, tak to stejně udělam.
, neboContrary to popular belief, the X in X-Mas was not made up by the secular heathens in California. X-Mas was a shorter version of Christmas, first used in Europe around the 1500s. In Greek, Christ's name started with an X, Xristos. Thus, it is literally, "Christ-mas", or "Christ's Mass".
.In ancient Christian art, χ and χρ are abbreviations for Christ's name. In many manuscripts of the New Testament and icons, X is an abbreviation for Christos, as is XC (the first and last letters in Greek, using the lunate sigma); compare IC for Jesus in Greek. The Oxford English Dictionary documents the use of this abbreviation back to 1551. At the same time, Xian and Xianity were in frequent use as abbreviations of "Christian" and "Christianity"
Nexios
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
...ale jelikož jsme tam, kde jsme (ne tam, hovada, ale v ČR), tak je ta zkratka dementní stejně a nechápu, proč radši nepoužil slovo "Vánoce".
Nu a dostala jsem spoustu parádních věcí! Noční košili s kočičkama, černý podkolenky se saténovou šněrovačkou, kuchařku specializovanou na čokoládu, čokoládu, kvantum čaje, novou sadu psacích potřeb (Párkr, hahahah), nějaké ty náramky na bollywood (aka bangles) a ták. Prostě spokojenost.
Nu a dostala jsem spoustu parádních věcí! Noční košili s kočičkama, černý podkolenky se saténovou šněrovačkou, kuchařku specializovanou na čokoládu, čokoládu, kvantum čaje, novou sadu psacích potřeb (Párkr, hahahah), nějaké ty náramky na bollywood (aka bangles) a ták. Prostě spokojenost.
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Dostal jsem luk (Kladkovej 55lbs. Petron), zupan s vysitym nickem (na lanku kotel dobry), asi 15 kilo svicek (muehehhehehe pyromania), spoustu hader o ktery jsem si rekl, novy koberecky do auta a pekny znackovy rukavice.
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Dostal sem židli. K tý židli i opěrátko a šroubky, aby sedátko drželo pohromadě s opěrátkem. Má i kolečka! Pak mi Ježíšek přines foťák, abych moh otravovat kamarády, kteří se neradi fotí a abych je opravdu naštval, dostal jsem i tiskárnu takže jejich odmítavé obličeje můžu hezky vytisknout. Tiskárna je taková černá a dokonce sem do ní dostal i barvu.
Dál to byl kufřík na poker a byli v něm i žetony a dokonce i karty! V tom kufříku je i žetonek s nápisem DEALER, to aby se poznalo, kdo rozdává. Ježíšek byl i tak hodnej, že mi nadělil super hořkou čokoládu, kterou miluju, a po který nemám kupodivu zácpu. Rukavice a elektrickej kartáček se mi budou taky určitě hodit. Už se těšim, co dostanu příští rok.
Dál to byl kufřík na poker a byli v něm i žetony a dokonce i karty! V tom kufříku je i žetonek s nápisem DEALER, to aby se poznalo, kdo rozdává. Ježíšek byl i tak hodnej, že mi nadělil super hořkou čokoládu, kterou miluju, a po který nemám kupodivu zácpu. Rukavice a elektrickej kartáček se mi budou taky určitě hodit. Už se těšim, co dostanu příští rok.
Naposledy upravil(a) Ralf dne 25.12.2008 09:33:54, celkem upraveno 1 x.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
no jeste ze jsem dostal poukazku na jednu "nestastnou nahodu" pro libovolneho cloveka.Hunter píše:Kdybych chtěl bejt stejnej jako celej rok, tak na ty vaše rejpance odepíšu třeba kvotnůtím, neboContrary to popular belief, the X in X-Mas was not made up by the secular heathens in California. X-Mas was a shorter version of Christmas, first used in Europe around the 1500s. In Greek, Christ's name started with an X, Xristos. Thus, it is literally, "Christ-mas", or "Christ's Mass"..In ancient Christian art, χ and χρ are abbreviations for Christ's name. In many manuscripts of the New Testament and icons, X is an abbreviation for Christos, as is XC (the first and last letters in Greek, using the lunate sigma); compare IC for Jesus in Greek. The Oxford English Dictionary documents the use of this abbreviation back to 1551. At the same time, Xian and Xianity were in frequent use as abbreviations of "Christian" and "Christianity"
- Cpt.Rookie
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
nejvíc mě asi potěšilo:
širokouhle lcdčko.. uo na tom jede jak v kině (jo roztáhlá a hnusná)
kalabasa (i s bombilou) a pul kila maté
pár zajímavých knih
širokouhle lcdčko.. uo na tom jede jak v kině (jo roztáhlá a hnusná)
kalabasa (i s bombilou) a pul kila maté

pár zajímavých knih
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
- Bartuc
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
http://cs.wikipedia.org/wiki/27._kv%C4%9Bten Co z tohodle to bylo?Cpt.Rookie píše:Pěknou knihu o jedné nepěkné události ze dne 27. května (včetně hodně dobře udělaných faksimilií).
(Ne, nebyla o tom, že při vichřici spadla památná Semtinská lípa)
[color=blue][size=125]...Jeden prsten vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny přivede do temnoty sváže...[/size][/color]