Tak gildovni hry no

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Pheme píše:luxian.... to me neco rika, nejses z te skupinky brnenskejch skolaku ktera byla kdysi odejita z LBA?
v L.B.A. sem nikdy nebyl ale s par lidma od lba sem chodil dungy a byl sem tam za dobre ;-) (Hermes, Freeman, Mara, Regis..) .. jinak brnenskej skolak su.. to ses trefil :)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Night Storm píše:
Pheme píše:luxian.... to me neco rika, nejses z te skupinky brnenskejch skolaku ktera byla kdysi odejita z LBA?
v L.B.A. sem nikdy nebyl ale s par lidma od lba sem chodil dungy a byl sem tam za dobre ;-) (Hermes, Freeman, Mara, Regis..) .. jinak brnenskej skolak su.. to ses trefil :)
Nemyslim co ses ted, ale tenkrat ste byli spoluzaci ze skoly ne? Takze tys zvilil hned vlastni cestu k sod?
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Pheme píše:
Night Storm píše:
Nemyslim co ses ted, ale tenkrat ste byli spoluzaci ze skoly ne? Takze tys zvilil hned vlastni cestu k sod?
tak tak Voják Osudu ;-) spoluzaci ze tridy - Death Man sel od zacatku k WR a Archonik k Nadaci.. zacli sme spolu, vecne sme vsechno probirali ve skole ale nikdy sme spolu nak moc nebyli (ve hre) .. :p

tak ci tak .. to se ti tak moc nelibil muj post o klickach z wrongu ? :( :)
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Night Storm píše: tak ci tak .. to se ti tak moc nelibil muj post o klickach z wrongu ? :( :)
Nelibilo se me jak si to napsal, pravda a jestli jeste muzu otazku, co se stalo s luxianem z braterstva, ten prece s mamontkou (jak kazdy rika) dungy chodil, ne?
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

ja bych s vama klidne zasel.. ale sem si skoro jisty ze takovy pan Ishar ten post o desiti kliccich vzal moc vazne a mozna i dalsi páni a paní..

v amonthii jsou supr lidi , dobra sranda , ale hroznej postoj ke hre.. mozna se mi to jen tak zda.. mozna mam jen pocit a neni to vubec pravda.. ale pride mi ze to berete moc vazne.

kazdopadne třeba Bean je frajer .) ale spousta dalsich.. Kang , Max(moc pán!!!! :) ) , Tlama byl fajny.. Wilzn jakbysmet, Hejcman no.. skoda slov -> pan hráč, na sraz na babete nebo co to bylo za vozidlo :D . Proste no-problema.. kdyztak rande si muzem domluvit na PM pak.. ;-)

* laskuju celo amonthiu ale netyrejte tak ty zadatele :( *

v Braterstvu.. Imp smrdi :p ale to uz vime.. a neco novyho? jako taky tam mam vsechny rad ale kdyz su prase tak su prase no.. :wink: a voni kluci stejne nehrajou.. a ikdyby jo tak mi nenapisou pac to maj nahaku :p a ja bych asi stejne nesel pac neni cas.. a tak vubec vsechno v haji.. a tak jen prudim.. tak popojedem?:)
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

nehanbi sa za tie kluciky !! :pp
Odpovědět