edit:
Koukal sem na runy a zadnej majak tam teda rozhodne nebyl !

Nenaskakali ti nahodou do cyclops valley za nekym jinym a ty si mel jenom pech ze si je potkal kdyz hledali nekoho jinyho?Raynor píše:Takhle si bezim za to svoje pékáčko od majaku k respawnu skouknout sly mi tam nakej Modráček netamuje.Mno a co se nestane na me se obevi hromada frakčních panacku...To mi neprijde normalni aby to frakcni hrace kopalo na pk i mimo dungeon...Je to bug nebo umysl
Probud se z teee DISCOteky.... kdyz clovek jde od majaku a nevleze si ani do dungu ani do palace a proste na nem O/Ch vyskoci tak to je jako co ?Sir Artuhr píše:Teda delsi dobu mi trvalo nez sem to po tobe prelouskal, ale....
Spis bych se podival do vlastnich rad, jestli tam nemas nejakeho hodneho informatora.
Přesně tak, je to tak 50% šance, že nás to kopne. A není nic lepšího, než když odkopne jen polovina lidí a půlka uvízne.Erik Nighelt píše:to je skoda.. a zrovna nas to koplo do domku k Tupanovi![]()
prostě to berte tak že runy si dělaji co chtějí.. nám to taky neni přijemný když se nabostíme a skočíme a boom sme v domku a pk nikde:p
popř. když chcem skočit a napíše se že runa nesklapla a tak sklapnem m ya necháme pk v dungu:)