Lootovani na lodi
Lootovani na lodi
Cau,
vcera se nam se zenou stala takova neprijemna vec: byli jsme rybarit, ji zflusl kraken, tak se skocila resnout, pak se vratila a nemohla si vylootit telo. Vy uz si na to mozna nepamatujete, ale nbika mrzi i ztrata veritka a prutu, notabene nekolikanasobna. Nastesti None byl tak laskav a pomohl ji se vylootit, dvakrat. Pry to nejak buglo. Dvakrat.
Chci navrhnout navrat moznosti lootit na lodi.
Vyhody:
o nemuzete prijit o equip tim ze vam hra nedovoli se vylootit a vy pak jen smutne cekate az vam zmizi telo
o sli by zase lootit serpenti
Nevyhody:
o mozny navrat PK napadajicich rybare. Da se ale zcela ubranit duslednym zamykanim lodi s ohledem na to, ze pri otocce se odemkne, tak znovu zamknout.
Kdyz uz jsem v tom tak by se mi tez libila moznost resnout nekoho na lodi.
Diky za pozornost a za podporu :)
edit: Ano, vim ze obvykle je mozne vylootit si vlastni telo, proto jsme taky po prvni smrti v loveni pokracovali, i podruhe GM prisel (DIKY), ale potreti uz jsme nechteli pokouset stesti, ze se mu bude chtit nam osobne vracet veci. Proto navrhuji PLOSNE umozneni looteni, ev. ress.
vcera se nam se zenou stala takova neprijemna vec: byli jsme rybarit, ji zflusl kraken, tak se skocila resnout, pak se vratila a nemohla si vylootit telo. Vy uz si na to mozna nepamatujete, ale nbika mrzi i ztrata veritka a prutu, notabene nekolikanasobna. Nastesti None byl tak laskav a pomohl ji se vylootit, dvakrat. Pry to nejak buglo. Dvakrat.
Chci navrhnout navrat moznosti lootit na lodi.
Vyhody:
o nemuzete prijit o equip tim ze vam hra nedovoli se vylootit a vy pak jen smutne cekate az vam zmizi telo
o sli by zase lootit serpenti
Nevyhody:
o mozny navrat PK napadajicich rybare. Da se ale zcela ubranit duslednym zamykanim lodi s ohledem na to, ze pri otocce se odemkne, tak znovu zamknout.
Kdyz uz jsem v tom tak by se mi tez libila moznost resnout nekoho na lodi.
Diky za pozornost a za podporu :)
edit: Ano, vim ze obvykle je mozne vylootit si vlastni telo, proto jsme taky po prvni smrti v loveni pokracovali, i podruhe GM prisel (DIKY), ale potreti uz jsme nechteli pokouset stesti, ze se mu bude chtit nam osobne vracet veci. Proto navrhuji PLOSNE umozneni looteni, ev. ress.
Re: Lootovani na lodi
Ano je to velmi nepříjemné, nám se to stalo v dungu a bez equipu se to opravdu dojít nedá
)

- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem pro, myslim, ze doba kdy kazdej lovil mapy a pkacka hromadne prasili na lodi sou davno pryc. A nekdy to byla i zabava, nevim proc by si pkacka nemohli zahrat na piraty.
Btw. Ted nad tim premejslim, proc se to vlastne zavedlo vubec? Nak mi prijde divny, ze by to bylo jen kvuli chudackum afk rybarum, kterym pkacka znesnadnovali easy vydelek.
Btw. Ted nad tim premejslim, proc se to vlastne zavedlo vubec? Nak mi prijde divny, ze by to bylo jen kvuli chudackum afk rybarum, kterym pkacka znesnadnovali easy vydelek.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Je sice opravdu super, že aspoň nějaký gmko dělá něco jinýho, než maže lidi za kraviny,nebo stojí v dungu ve zdech, klobouk dolu, každá, byť naprosto utopická snaha se cení *Thumbs Up*..
Zatim jsem absolutně nepochopil, jak má tahle změna hru udělat hratelnější. Spíš bych řekl, že naopak. Myslim si, že by bohatě stačilo, aby to tělo nemohl lotit nikdo jinej, než jeho majitel. Problém, kvůli kterýmu je tohle opatření nejspíš zavedeno, by to odstranilo a neznepříjemňovalo by to hru pvm hráčum.
Co když umřu v cove u krakenu na cc a zůstane mi ležet tělo, se kterym nic neudělam a nezbyde mi nic jinýho, než kopnout, nebo se jen tak vláčet za výpravou bez equipu... Myslim, pak až konam, bohužel tady se to poslední dobou dělá obráceně.... hra má bavit, ne lízt na nervy
Zatim jsem absolutně nepochopil, jak má tahle změna hru udělat hratelnější. Spíš bych řekl, že naopak. Myslim si, že by bohatě stačilo, aby to tělo nemohl lotit nikdo jinej, než jeho majitel. Problém, kvůli kterýmu je tohle opatření nejspíš zavedeno, by to odstranilo a neznepříjemňovalo by to hru pvm hráčum.
Co když umřu v cove u krakenu na cc a zůstane mi ležet tělo, se kterym nic neudělam a nezbyde mi nic jinýho, než kopnout, nebo se jen tak vláčet za výpravou bez equipu... Myslim, pak až konam, bohužel tady se to poslední dobou dělá obráceně.... hra má bavit, ne lízt na nervy

-
- Book Snake
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Me se zda, ze ho pochopil docela dobre. Jestli je tu nekdo trocha mimo misu tak to je spis kolega jaywalker....Dzon píše:Precti si jeste jednou muj prispevek, prosim. A pokud to zase nepochopis, tak jeste jednou. A znovu. A jeste. A....Jarin Van Fead píše:Tak, že vlastní tělo vylootit jde, to od zákazu lootování na lodi fungovalo.
Pokud vim povoleni lotovani vlastniho tela na lodi funguje od chvile kdy se lot na lodi scriptove omezil. Bohuzel z vasich postu je zrejme ze to lotovani sebe sama buguje a asi nejen to, proto se tu resi, ze by bylo lepsi to zase celkove povolit. Nebo snad ne?:p
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Me asi 3x zabil super vrazdivej kapr se zloutenkou a lootnout se mi podarilo jak na vode tak na lodi. S craftem co rybarim tak me Kraken zabil nescetnekrat a taky sem nemel zadny problem. Cili staci nekdo kdo te resne a nemusi se volat GM. A pokud to bugne ze ti zapadne telo blbe do terenu, tak to se ti muze stat i na sousi a to si pak bez Gm nebo Sphere clienta neporadis.
Cili povolit to mi neprijde vubec jako zmena, spis bych se zameril na spravnost signalu mezi zidli a mysi
Cili povolit to mi neprijde vubec jako zmena, spis bych se zameril na spravnost signalu mezi zidli a mysi

[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
No ono je to dost problém, kdyby by šlo, že tělo na lodi by mohl lootit pouze majitel, to by bylo dobré, s tím že ale zase naopak někteří hodní by zase mohli říci, že se to dá velice jednoduše obejít tím, že si na lodi jednoduše hidnem a neumřem, jestli by jste chcípli u Terra Sanct tak už by to asi ale problém byl
Ohledně rybaření bych to ohodnotil tak, že se to dá taky docela snadně ošetřít tím, že si při lovení stoupnu k ráhnu, otevřu si prkno a když se něco objeví udělám krok a jsem na pevnině v relativním bezpečí. Jezdit na otevřené moře je asi přehnané a zvlášť s postavami se kterými nemám šanci. Ještě jsem nenatrefil na molo které by bylo tolik obsazeno, že by už nebyla šance lovit, mol je dost a jak již známo, jsou asi v každém městě které je umístěno u moře. Uvidíme jak budou reagovat GMka 

Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Mozna jsi neumyslne neudrzel informaci, ze na lodi je ress zakazany.Byotch píše: Cili staci nekdo kdo te resne a nemusi se volat GM.
Na lodi ti moc nema kam zapadnout telo blbe do terenu...Byotch píše: A pokud to bugne ze ti zapadne telo blbe do terenu, tak to se ti muze stat i na sousi a to si pak bez Gm nebo Sphere clienta neporadis.
Naposledy upravil(a) Dzon dne 26.11.2008 10:15:53, celkem upraveno 1 x.
Ja s rangem rybarim na sirem mori celkem bez problemu a krakenu se nebojim. A kdyz jdes rybarit ve dvou se dvema lodema s moznosti ev. preskocit z jedne na druhou, je to uplne zivacka. Ale to neresi ten problem ze at tak nebo tak na lodi MUZES umrit a obcas se NEMUZES vylootit. Kdyby me zabilo a obralo PK tak mi to vadi min nez bezmocne koukat na obleceny mizejici telo.Legolend píše: Ohledně rybaření bych to ohodnotil tak, že se to dá taky docela snadně ošetřít tím, že si při lovení stoupnu k ráhnu, otevřu si prkno a když se něco objeví udělám krok a jsem na pevnině v relativním bezpečí.
A ad hidnuti - vytazena potvora na mori te vzdy odhidne.
tak v tom případě to asi buguje stabilně, protože sem nad tim včera dobrejch 20 minut strávil... Jestliže to má fungovat tak, aby šlo vlastná tělo lotit, potom jo .. nečetl jsem novinky, jen mi sem se s tim včera setkal a lotit to nešlo ani za nic, což je pro mě prioritnější. než jak to má fungovat správně, když to tak vůbec nefunguje ..
No teď se ještě naskýtá otázka, jestli to vůbec má fungovat, někdo tady vnuknul ideu, že to opravdu fungovat má, ale já jsem ještě nenarazil na to, že bych videl jak se někdo loti na lodi
Tak že otázka, má to opravdu dnes tak fungovat ?

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
Ja si myslim ze soucasny stav je, ze sebe sama by melo byt mozne vylootit a i se nam to tak pred tydnem podarilo. Akorat ze to buguje a kdybych si mel vybrat mezi modlenim se k Bohum a doufanim ze mi pomuzou a plosnym povolenim looteni, volim to druhe.Legolend píše:No teď se ještě naskýtá otázka, jestli to vůbec má fungovat, někdo tady vnuknul ideu, že to opravdu fungovat má, ale já jsem ještě nenarazil na to, že bych videl jak se někdo loti na lodi :-D Tak že otázka, má to opravdu dnes tak fungovat ?
No všcko má své výhody a nevýhody a vymyslet racionální řešení bude možná složíté. Když povolí loot všem napadají ti mapky, ty si je necháš pak tě flusne krakonoš (Kraken:P ) dobehne jiny natolik šikovný modrák, že místo aby tě resnul ti vleze na loď kde není GZ lotne tě a ma vše bez práce a bez placení, mapa bude čtverka a o to víc budeš naštvaný. Kdyby se to jen opravilo, aby to bylo opravdu tedy tak jak by asi mělo být tudíž, že by měl jít loot vlastního mrtvého těla na loďce, možná by to lepší. Je to individuální no
Dneska už nemám žádný PC předmět tak že loguju až doma... 

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
Proto taky lovim na sirem mori :) tam ta sance ze nekdo pojede nahodou kolem je temer nulova. Jinak lod se da zamknout, da se zavolat nekdo kdo ti to pohlida, nebo o to holt prijdes, to je proste riziko a hrac si za to muze sam. Proc jsem to cele zacal bylo ze ten loot vlastniho tela _buguje_ takze se ti muze stat ze se muzes na ty nalovene mapky v batohu akorat tak divat. A za to si hrac sam nemuze, kdyz bereme umirani jako normalni cast hry.Legolend píše:No všcko má své výhody a nevýhody a vymyslet racionální řešení bude možná složíté. Když povolí loot všem napadají ti mapky, ty si je necháš pak tě flusne krakonoš (Kraken:P ) dobehne jiny natolik šikovný modrák, že místo aby tě resnul ti vleze na loď kde není GZ lotne tě a ma vše bez práce a bez placení, mapa bude čtverka a o to víc budeš naštvaný. Kdyby se to jen opravilo, aby to bylo opravdu tedy tak jak by asi mělo být tudíž, že by měl jít loot vlastního mrtvého těla na loďce, možná by to lepší. Je to individuální no :P Dneska už nemám žádný PC předmět tak že loguju až doma... ;)
Aha takze kuvli blbe napsanymu makru ktery ti preskace pres 10 lodi aby te nezabil kraken se bude predelavat cela hra.Dzon píše:kdyz jdes rybarit ve dvou se dvema lodema s moznosti ev. preskocit z jedne na druhou, je to uplne zivacka
Ostatni tve reakce totalne vytrzene z kontextu, ale dik ze s mi osvetlil ze se na lodi neda resovat, to sem fakt nevedel. Mozna by to chtelo zkusit normalni makro a proste od tech krakenu utect na sous nez bugovaci makro pres 10 lodi. To byt tim GM tak te smazu nez ti pomahat lootit telo.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]