WIndows Vista + Yoko = Unhandled exception in parser
- Pawer
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si řekl, že vyzkouším Visty. UO jsem na nich rozchodil, ale když zapnu nějaké makro v Yoku (verze 505.18 Vendor), zhruba po minutě to napíše tuto hlášku a padne to. Nemátě někdo zkušenosti?
Chce to jiné Yoko, smazat Visty, jiného clienta?
Chce to jiné Yoko, smazat Visty, jiného clienta?
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Legend Of Pain
- Pencil Master
http://www.slunecnice.cz/sw/process-lasso/
Stáhnout, nainstalovat a nastavit spouštění clientu jen přez jedno jádro.
Stáhnout, nainstalovat a nastavit spouštění clientu jen přez jedno jádro.
Smrt všem !
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Legend Of Pain
- Pencil Master
zdarec lidičky mužete nekdo poradit jak se nastavuje to spouštěni jednohop jádra bo my tp tu pada a nevim co stim..Písně te na ICQ 329 222 105 diky jarda
Měl jsem stejný problem "unhandled exeption in parser" a marně jsem hledal řešení ve FAQ. Až tu v pokecu přes search jsem to vykutal. Bylo by dobré kdyby to někdo z šikovných moderátorů dal kam to patří(samo promazené).
Program Procces Lasso opravdu pomohl - při spuštění na jednom procesoru klient přestal u makrování padat. Můj craft děkuje "Legend Of Pain" a "Vitasho".
Program Procces Lasso opravdu pomohl - při spuštění na jednom procesoru klient přestal u makrování padat. Můj craft děkuje "Legend Of Pain" a "Vitasho".
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted kdyz uz vim reseni tak jsem si topicku o tomto problemu nasel vic, ale kdyz jsem hledal problem tak me to zavedlo jen do pokecu. Do tematu "Spustenie uo na jednom jadre" apod. me kouknout nenapadlo a tez ani vyhledavac a to i pres ma jiste mocna klicova slova.Johny Matovic píše:a co mikeeho klient?

Zkusim ho...