Pk vs Frakce
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Jen takovej dotaz. Jakej by byl přesně rozdíl mezi modrákem a pure pk, kdyby pk neměla omezení? Kdyby přece měla pkčka přístup ke všemu a kamkoliv kdykoliv, tak by byl ten jediný rozdíl to, že modrá postava nelasthituje ostatní modré a teda jistě ta otázka hrozně cti a takový ty věci - mít modráka jen z principu. Ovšem kdyby prostě omezení nebyla, tak kde by byl smysl hrát modráka a nemít pk - pk by mohlo cokoliv co modrák a ještě, když by byla chuť by mohlo pojíždět ostatní.
Takže si tak nějak říkám, že možnost hrát pure pk je dost nemožnej nápad. Je možné vytvořit dvě různé "frakce", které mají stejné podmínky .. jako třeba alíci a horda ve wowku. Ale nějak si nedokážu představit ten systém na DP v podobě modrák & pk.
Jestli mi to někdo nechce třeba vysvětlit.
Takže si tak nějak říkám, že možnost hrát pure pk je dost nemožnej nápad. Je možné vytvořit dvě různé "frakce", které mají stejné podmínky .. jako třeba alíci a horda ve wowku. Ale nějak si nedokážu představit ten systém na DP v podobě modrák & pk.
Jestli mi to někdo nechce třeba vysvětlit.
Nexios
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Mno. Ale já právě operuju s jiným základem. Čti pozorně. Pokud pk nebude mít žádné nevýhody, jaký důvod by mělo být modrý a ne červený. Protože ta tvoje výhoda by nebyla relevantní ve světě, kde by za červenou barvu nebyl vlastně žádný postih. Modráka by tudíž měli - a tím byli vlastně v jakési menší nevýhodě, bo by nikdy nepojížděli - pouze někteří tru erpé playaři - protože by chtěli modráka pouze protože proto. A právě proto tu koncepci pjůr pk nějak nestíhám.Wrall Nightmare píše:PK muzou sice podle chuti zabijet modraky, ale taky muzou byt zabijeni podle chuti jakychkoliv jinych lidi. Modrak sice nemuze zabit modraka, kdykoliv se mu zlibi, ale taky je relativne v bezpeci.
Jedině bych to chápal ve smyslu ne, že by pjůr pk neměla omezení, ale byla by nějak specialné odměňována, popřípadě by to byl nějaký speciální "typ" postavy s jiným vůbec gameplay. Ale rovnocený rudoch se všemi možnostmi stejnými jako modrák - jááá nevííím.
Nexios
Precetl jsem si tvuj predchozi post jeste nekolikrat a pozorne, ale furt nevim, co nechapes. Vyhoda modraku by byla prave a jenom v tom, ze nemuzou byt pojeti ostatnimi modraky. Nevyhoda v tom, ze nemuzou pojet ostatni modraky. Prijde mi to jako docela velkej rozdil oproti PK, a nedokazu rict, jestli je to vyhoda nebo nevyhoda. Asi jak pro koho.Hunter píše:Mno. Ale já právě operuju s jiným základem. Čti pozorně. Pokud pk nebude mít žádné nevýhody, jaký důvod by mělo být modrý a ne červený. Protože ta tvoje výhoda by nebyla relevantní ve světě, kde by za červenou barvu nebyl vlastně žádný postih. Modráka by tudíž měli - a tím byli vlastně v jakési menší nevýhodě, bo by nikdy nepojížděli - pouze někteří tru erpé playaři - protože by chtěli modráka pouze protože proto. A právě proto tu koncepci pjůr pk nějak nestíhám.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Wrall ma pravdu, modraka prece nemuze pojet jinej modrak, ma mesto s GZ.Wrall Nightmare píše:Precetl jsem si tvuj predchozi post jeste nekolikrat a pozorne, ale furt nevim, co nechapes. Vyhoda modraku by byla prave a jenom v tom, ze nemuzou byt pojeti ostatnimi modraky. Nevyhoda v tom, ze nemuzou pojet ostatni modraky. Prijde mi to jako docela velkej rozdil oproti PK, a nedokazu rict, jestli je to vyhoda nebo nevyhoda. Asi jak pro koho.Hunter píše:Mno. Ale já právě operuju s jiným základem. Čti pozorně. Pokud pk nebude mít žádné nevýhody, jaký důvod by mělo být modrý a ne červený. Protože ta tvoje výhoda by nebyla relevantní ve světě, kde by za červenou barvu nebyl vlastně žádný postih. Modráka by tudíž měli - a tím byli vlastně v jakési menší nevýhodě, bo by nikdy nepojížděli - pouze někteří tru erpé playaři - protože by chtěli modráka pouze protože proto. A právě proto tu koncepci pjůr pk nějak nestíhám.
Pure PK by za tyhle situace meli jednu obrovskou nevyhodu. A to mesto bez strazi. Kdyz si predstavim jak by to vypadalo tak si stejne myslim ze pure Pk by dlouho nevydrzeli. ( Aneb prvni vetsi supinka co se zformuje zacne kempit ve meste dulezity mista a pojizdet kazdyho kdo si potrebuje dojit do banky, nakoupit regy atd.)
Libilo by se mi jak tu navrhoval hunter rozdelit hrace do dvou skupin a pk jako ve Wowku. Rekneme ze by kazda strana (krom pk) mela dve casti. Normalniho '' obcana'' a clena bojovejch oddilu, ktery maj za ukol chranit ''obcany'' pred pk a druhou frakci. Dobry by taky bylo treba bojovat o nejake mesta a jednotlive frakce by nad nimi mohli ziskat kontrolu atd.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
PK tak jak jsou tedka bez nejakyho smeru nevim cim podporit.Je otazkou zda je vubec vhdony jim nejaky smer dat ...Anger píše:sou to pekny napady ale to je na gm jak by byly proveditelny.
Jinak co tak posledni dobou koukam tak behat pk je opravdu odvaha frakce se brutalne premnozily ale nemyslim si ze by to bylo spatne ba naopak ale ted mi prijde ze pk zase skomiraji ale to se casem zmeni doufejme.
pk frakce:pAcarus píše:PK tak jak jsou tedka bez nejakyho smeru nevim cim podporit.Je otazkou zda je vubec vhdony jim nejaky smer dat ...Anger píše:sou to pekny napady ale to je na gm jak by byly proveditelny.
Jinak co tak posledni dobou koukam tak behat pk je opravdu odvaha frakce se brutalne premnozily ale nemyslim si ze by to bylo spatne ba naopak ale ted mi prijde ze pk zase skomiraji ale to se casem zmeni doufejme.
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych nerekl, ze opadnou, pokud budou mit pro co hrat. Ja bych si po tech letech co hraju rad zkusil frakci trebas. Kdyby byl jen cas na trein postavy.
PS: me by uplne ale stacilo, kdyby byl cas od casu quest jako driv. Utok temnejch elfu, nebo z posledni doby Sabbat vs Lovci atd. Jen to dotahnout do konce.
PS: me by uplne ale stacilo, kdyby byl cas od casu quest jako driv. Utok temnejch elfu, nebo z posledni doby Sabbat vs Lovci atd. Jen to dotahnout do konce.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 02.11.2008 21:09:10, celkem upraveno 1 x.
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
nevim jestli by se nekomu chtelo treba udelat neco jako pk trh kde by schaneli spolubojovniky proti frakcim a modrakum neco malickyho s bankou.i kdyz je fakt ze soucasna situace neni delana moc pro obcasny behani pk sou tu dve velke jakoby pk frakce ktery se nemaj vubec radi a jdou proti sobe (kovarna,law-hated) a pak je ten zbytek kterej se primicha ke komu se to zrovna hodi.Myslim ze je sance ze by to trosku ozivilo pk pvp kdyby se mnely moznost nekde domluvit i neznamy lidi a pak spolecne zabehat a kdyztak se da ten prostor zase jednoduse zrusit.
Edit:nebrat smrtelne vazne ze bych tu neco daval jako hotovou vec.jen se zamyslete nad + a -
Edit:nebrat smrtelne vazne ze bych tu neco daval jako hotovou vec.jen se zamyslete nad + a -