Prafotr Morava píše:Chci mít stejnou mozkovou poruchu jako Amen, abych se na ní mohl vymlouvat...
Ha ha ha ha hahahaha, hehe. Chudera. Az ti niekto umyje vlasy, a postara sa o plet mozme si pisat. Inak to uz neskusaj ked to citam po monitore mi tecie maslo...
jn mojeho 3mm ježka potřebuju už umejt
jinak nějakou pleťovou masáž bych si klidně dal když mi ji zaplatíš :p psát si s tebou akle asi nezačnu protože mám radši diskuzi na vyšší úrovni než na tvojí (gustík,hoblík)
nevim co je na tvé poruše směšného, když přidělává spoustě lidí starosti...
Prafotr Morava píše:Chci mít stejnou mozkovou poruchu jako Amen, abych se na ní mohl vymlouvat...
Ha ha ha ha hahahaha, hehe. Chudera. Az ti niekto umyje vlasy, a postara sa o plet mozme si pisat. Inak to uz neskusaj ked to citam po monitore mi tecie maslo...
jn mojeho 3mm ježka potřebuju už umejt
jinak nějakou pleťovou masáž bych si klidně dal když mi ji zaplatíš :p psát si s tebou akle asi nezačnu protože mám radši diskuzi na vyšší úrovni než na tvojí (gustík,hoblík)
nevim co je na tvé poruše směšného, když přidělává spoustě lidí starosti...
Nechci nic rikat ale hlava by se mela myt i kdyz je treba plesata. Nespojujte si sampon jen s vlasama
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Tak jak to tu ctu, musim neco napsat:
Kdysi sem napsal, ze nemam prafotr morava rad, byla to lez a ted se za to omlouvam
Ale hadat bych se s nim teda na foru nechtel
....a gm bych nechtel, gm acc klidne, ale gm bejt ani za nic, bych vas smazal vsechny nejspis casem
A mě by tedy docela zajímalo o kom si myslíte, že by byl dobrým GM. Je to hra pro vás - pro hráče, takže na vašem názoru záleží. Ať už jste to vy nebo někdo z hráčů které znáte a chcete ho navrhnout, tak to zkuste...
Tu každej píše "já, já" protože se bojí, že kdyby napsal někoho jméno, tak by to gmko dostal? Nebo opravdu si o sobě myslíte, že byste byli dobrý gm? Nerozumim tomu :/ Asi o to každej má zájem, ale nevidíte v tom jen to "dobrý a prospěšný" pro Vás? Ona je to třeba sranda vidět a dělat to, co normální hráč nemůže, ale k tomu sou i určitý povinnosti a ty třeba tak srandovní nejsou a vim o čem mluvim. (ne, neni to vlezdoprdelkovství gmkům)
Já sám osobně žádnej návrh nemám...