Už do toho začíná tahat reálný život, to je vážné...Al Axa píše:...Todle je možná sranda,ale když se to stane v reálu a nekdo sedí nevinně za nejakou svini, která se mu směje do ksichtu to bych vraždil.
Blok acc
-
Raynor
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
No ja bych ten typ popsal ale bylo by to za banAl Axa píše:Zdravím, jaký tip myslíš, když mě ani neznáš, a jen pro zajímavost , jak jsem se měl podle vás korektně zachovat, když se mi stalo co se stalo? abych z toho vyšel s navráceným acc a podle vás i s hrdostí nebo tak nějak.
Správce charity válečníků
promin Duffy,ale nevím co to žvatláš a po přečtení příspěvku Samuraje, je mi vše dost jasné, máte tu své kamarádíčky , jinak nikdo jinej sem nepíše, chápu skalní příznivci DP a tak to má být a ti drží pospolu. Na druhou stranu Regise jsem trošililinku znal z BH a přišel mi jako pohodovej férovej člověk. Ale vaše ubohé reakce , jako další Al Axa atd. to mě teda vadí.
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
Ja mam taky dojem ze ludia si tu vlezprdelne obhajuju GMka ze nemaju na nic cas a tak, tak nech radsej prenechaju veci pri ktorych treba byt non stop hracom co mozu hrat stale a "velke GMka" nech ich len kontroluju. Neviem no spravil by som viac takych The Eightov. Ludia co mozu rozhadzat par summov v meste a na konci dat rewardu. Ludi co budu behat pvp v RP style. Da sa hocico a netreba to ani scriptovat aspon myslim.
Jenže abys mohl dát někomu pravomoc k tomu, aby mohl rozházet pár summů, tak mu musíš dát vyšší plevel a tím pádem moc nad ostatními, takže i GM, které má být jen na afk nebo jen na jednoduché questíky musí být důvěryhodná osoba musí to být v podstatě plnocenné GM, musíme si být jisti, že toho nebude zneužívat atd. Věř mi, že takové lidi hledáme dnem i nocí, občas uvažujeme ze zoufalství už i o dost nereálných kandidátech, snažíme se ze všech sil najít nová GMka, ale není to jednoduché. Nejsme sobci, kteří se drží svých postů a nechtějí mezi sebe nikoho jiného pustit, naopak velmi rádi přivítáme každého o kom si myslíme/myslíte, že by byl pro hru přínosem.Amen píše:tak nech radsej prenechaju veci pri ktorych treba byt non stop hracom co mozu hrat stale a "velke GMka" nech ich len kontroluju. Neviem no spravil by som viac takych The Eightov. Ludia co mozu rozhadzat par summov v meste a na konci dat rewardu. Ludi co budu behat pvp v RP style. Da sa hocico a netreba to ani scriptovat aspon myslim.
-
Erik Nighelt
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
rozjíždí se nám tu "debata" já bych mohl být gm
nechte to na GMs a řešte radši něco pro vás konstruktivnějšího 
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...