on tu nikdo nechápe, že na icq to s nim rád vyřešim, pokud dodá důkazy a odvypráví mi k tomu jak se to stalo... na foru to řešit nebuduAcarus píše:...
Order a Chaos
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Mno já to právě třeba pochopil a taky bych se zeptal, jak to nakonec dopadne. S tím promíjením odlogu a podobně .. to se teď bude aplikovat na každého člena frakce? Né, že bych chtěl jako rejpat, ale zase (i když Wrall není můj nejvíc nejlepší kamarád) taky chápu, že se cítí ublíženej. Bych ale řekl, že ublíženej by se cítil jakýkoliv frakční hráč. Protože logout cituji: ".. patří mezi největší "prohřešky". Nemůže být tolerován a to v žádném případě.". Otázka potom zní, jak je možné, že tolerován byl.
Nexios
Psal sem ti to do PMky Hunte, pokud ti to přišlo...a psal sem to i sem, prostě sme tak s leaderem frakce (CH), ve které Schizofrenik působí rozhodli. Jak jsem se mohl přesvědčit, tak jakákoliv tolerance se tu nevyplácí a obrací se proti mě (nám). Nechtěl sem hned každýho vyhazovat, ale hrát na druhý šance, jak vidim neni to možné, myslim že je to škoda...
Je fakt, že mi to lidi z frakcí moc nezlehčujou, protože se neuměj chovat. To mě mrzí, ale převychovávat někdy dospělý fakt neni v mých silách.
Je fakt, že mi to lidi z frakcí moc nezlehčujou, protože se neuměj chovat. To mě mrzí, ale převychovávat někdy dospělý fakt neni v mých silách.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Hele, tak to je snad jasný. Že se tolerance, notabene pokud ji poskytuješ pouze vybraným jedincům (tedy ne všem), nevyplácí. Protože je logické, že se někdo bude cítit ublížený. Je si třeba uvědomit, že tady nejde o samotné tolerování, ale právě o to, že to bylo tolerování selektivní. No a to se jistě nemůže všem líbit.
Nejlepší a nejjednodušší cesta je prostě trestat všechny podle jednoho metru a máš to. Každej potom zná svoje práva, svoje možnosti a když začne držkovat, tak to nikoho nezajímá, protože každej ví, že se měří všem stejně.
Nejlepší a nejjednodušší cesta je prostě trestat všechny podle jednoho metru a máš to. Každej potom zná svoje práva, svoje možnosti a když začne držkovat, tak to nikoho nezajímá, protože každej ví, že se měří všem stejně.
To bych zase neřekl.Sir Artuhr píše:Ono budme realisti zase. Do mesice ho mas zpatky v o/ch za jinou postavu tak co.
Nexios
Nevim proc vsichni ale nadavaj snowerovy ktery to tady resi jako jediny...? Frakcni leader Chaosu je Tonda snad ne?? A ten prece nevyhodi z frakce kamose z guildy...:ppp
Naposledy upravil(a) Big Bud dne 23.10.2008 17:19:46, celkem upraveno 1 x.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zase pozor. Já netvrdím, že nejsi schopen někoho za prohřešek vyhodit. Protože vidím sekci tresty a jsem spokojen. Čtu například - odlog=3měsíce. Já pouze tvrdím (stejne jako o/ch pravidla), že pokud se nějaký prohřešek nesmí promíjet, tak to je logout. Ať už dotyčný je kamarád kohokoliv a měl k odlogu jakýkoliv důvod.Meggie píše:sice nevim podle čeho tak soudíte, když už lýdra dělám rok a za tu dobu sem pár lidí vyházel... spíš si myslim že v tom bude něco osobního, ale jak řikám, vážně budu brát až názory frakčních hráčů
Jak už jsem psal. Třeba RK je možné řešit různě, častokrát je nejasné, více názorů, těžko řešitelné. Ale odlog se prostě buď stal, nebo nestal. Nic mezi tím není. A to je právě důvod, proč se tady Wralla zastávám. Stejně jako jsem se zasazovalo o jeho potrestání, když předvedl tu HK turbulenci po změně frakcí, tak se zasazuji teď o potrestání někoho, kdo mu logoutnul. Snad je to tedy patrné, že jsem tady ruka spravedlnosti, nikoliv ruka kamaráda, nebo ruka bezdůvodného rejpání.
Nexios